توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مي خوام روي vps ssh نصب كنم
ضمنا بررسی نمایید پورت شماره 22 توسط فایروال مسدود نباشد
mahosseini
December 9th, 2011, 01:22
سیستم عاملتون چی هست ؟
در حال حاضر از چه طریق با vps ارتباط برقرار می کنید ؟
alef1
December 9th, 2011, 01:24
یعنی زنده هستیم و روزی رو میبینیم دوستان یاد بگیرند برای هر چیزی تاپیک نزنن ؟؟؟؟
البته به افرادی که وقت میزارن و پاسخ میدن باید دست مریزاد گفت
اما بهتره برای وقت دیگران هم ارزش قائل باشیم هرچند که اونها خیلی با گذشت باشن
mahosseini
December 9th, 2011, 01:35
یعنی زنده هستیم و روزی رو میبینیم دوستان یاد بگیرند برای هر چیزی تاپیک نزنن ؟؟؟؟
البته به افرادی که وقت میزارن و پاسخ میدن باید دست مریزاد گفت
اما بهتره برای وقت دیگران هم ارزش قائل باشیم هرچند که اونها خیلی با گذشت باشن
والا بیشتر برای من جالب شد .
اگر vps ایشون linux هست که چه جوری دارن با سرور ارتباط برقرار می کنن .
اگر ویندوز هست که هیچی : )
Fracture
December 9th, 2011, 01:40
شاید بنده خدا واسه ویندوز میخواد...
Online24
December 9th, 2011, 01:42
آن روز فردای روزی است که دوستان یاد بگیرند spam ارسال نکنند .
والا بیشتر برای من جالب شد .
اگر vps ایشون linux هست که چه جوری دارن با سرور ارتباط برقرار می کنن .
اگر ویندوز هست که هیچی : )
برای من هم جالب شد که دوستان تا به حال با این موضوع مواجه نشدند که Linux بدون ssh server نصب شود !
در موارد متعددی این اتفاق به وجود می آید . بیشتر نسخه ها ( مخصوصا سرور ) به طور پیش فرض SSH server را نصب میکنند . ولی خیلی از نسخه های دیگر و یا installer هایی که اجازه نصب و customize سیستم عامل را به کاربر میدهند باعث میشوند که ssh server نصب نشود . در این حالت کاربر یا با استفاده از ابزارهایی مثل telnet (در صورت نصب بودن ) به طور remote سرور خود را مدیریت میکنند و یا به صورت local و از طریق انواع console یا KVM این کار را انجام میدهند و بعد از نصب و بالا آمدن سیستم عامل و اتصال آن به اینترنت اقدام به نصب SSH میکنند . موردی که برای صاحب این تاپیک هم بوجود آمده مشابه همین دلایل است
alef1
December 9th, 2011, 01:49
درسته برای منم جالبه
احساس می کنم برای تونلینگ منظورشونه
میگن اولین قدم برای یادگیری درست پرسیدن هست
و فکر می کنم درست پرسیدن بدون تحقیق اولیه و سرچ یه جورایی امکان نداره
خصوصا در مورد مسائل تخصصی مثل سرور و هاستینگ
(میتونید تعداد تاپیک های ایجاد شده و مطالب مطرح شده توسط یوزر رو هم ببینید تا حرف بیشتر روشن بشه)
---------- Post added at 01:49 AM ---------- Previous post was at 01:46 AM ----------
ببینید دوست عزیز من از کار شما تقدیر کردم
خودم هم دوست دارم مثل شما عمل کنم
اما یه نگاهی به موارد مطرح شده توسط بعضی یوزر ها کمک میکنه به قضاوت بهتر
بهرحال اگر جسارتی کردم عذرخواهی می کنم
mahosseini
December 9th, 2011, 02:02
آن روز فردای روزی است که دوستان یاد بگیرند spam ارسال نکنند .
برای من هم جالب شد که دوستان تا به حال با این موضوع مواجه نشدند که Linux بدون ssh server نصب شود !
در موارد متعددی این اتفاق به وجود می آید . بیشتر نسخه ها ( مخصوصا سرور ) به طور پیش فرض SSH server را نصب میکنند . ولی خیلی از نسخه های دیگر و یا installer هایی که اجازه نصب و customize سیستم عامل را به کاربر میدهند باعث میشوند که ssh server نصب نشود . در این حالت کاربر یا با استفاده از ابزارهایی مثل telnet (در صورت نصب بودن ) به طور remote سرور خود را مدیریت میکنند و یا به صورت local و از طریق انواع console یا KVM این کار را انجام میدهند و بعد از نصب و بالا آمدن سیستم عامل و اتصال آن به اینترنت اقدام به نصب SSH میکنند . موردی که برای صاحب این تاپیک هم بوجود آمده مشابه همین دلایل است
در مواردی که شما می فرمایید ssh نصب نیست که البته ممنون بابت توضیج چون من به جز freebsd با توزیع دیگه مواجه نشده بودم که ssh نداشته باشه، مدیر سرور این کار رو انجام میده و تحویل مشتری میده و مسلما سطحش بالا تر از این هست که بیاد اینجا تاپیک بزنه و سئوال بپرسه .
در ضمن چون گفته vps احتمال لوکل از بین میره .
اما از همه جالب تر حدس و گمان هایی هست که داره زده میشه واسه ریشه یابی قضیه که نشون دهنده ذهن خلاق و پرسشگر عزیزان هست .
ایکاش همه ما همیشه و در همه جا این ذهن پرسشگر ، خلاق و تحلیلگر رو به کار بندازیم برای پیرفت .
روی این حرفم در وحله اول با خودم هست ! ( ساعت 2:01 شب جمعه : ) )
Online24
December 9th, 2011, 02:26
در مواردی که شما می فرمایید ssh نصب نیست که البته ممنون بابت توضیج چون من به جز freebsd با توزیع دیگه مواجه نشده بودم که ssh نداشته باشه
ممنون از این که توزیع های unix را با لینوکس مقایسه کردید ، دلیل نصب نبودن ssh بر روی bsd ها این است که این سیستم عامل هیچ سرویسی را راه اندازی نمیکند مگر ادمین خود این کار را انجام دهد و bsd ها عمده امنیتشان را از این راه کسب میکند . یک نسخه از ubuntu server هم همین کار bsdها را تقلید میکرد و تمام سرویس ها را با اجازه ادمین نصب میکرد و هیچ پیش فرضی برای نصب سرویس ها در نظر نمیگرفت .
در ضمن چون گفته vps احتمال لوکل از بین میره .
انواع دسترسی های لوکال و console برای vps هم محیاست . البته بنده تصور میکنم ایشان خود VPS را آماده کردند .
مسلما سطحش بالا تر از این هست که بیاد اینجا تاپیک بزنه و سئوال بپرسه .
قبل از اینکه این انجمن تا این حد تجاری و تبلیغاتی بشه بیشتر بار فنی و آموزشی داشت و سطح افراد با ایجاد مباحث و سوال کردن و اضافه کردن به دونسته هاشون مشخص میشد .
mahosseini
December 9th, 2011, 02:41
ممنون از این که توزیع های unix را با لینوکس مقایسه کردید .
بله حق با شماست bsd ها یونیکس هستند . صرفا جهت این مورد که تا به حال با لینوکسی مواجه نشدم که ssh نصب نباشه روش گفتم !
همچنین مسلما ابتدا باید دسترسی لوکال فراهم باشه جهت نصب ،راه اندازی و تنظیمات vps .
حق با شماست . متاسفانه انجمن با وجد خیل عظیم متخصصین از بار علمی کمی برخورداره اما در همین حد هم تقریبا بی نظیر هست .
در هر صورت با تشکر از دقت نظرتون
shazo
December 9th, 2011, 03:45
ممنون
من می خوام روی سرور لینوکس نصب کنم
از طریق ریموت هم وصل می شم به وی پی اس
می خوام مثل نات و این جور چیز ها اکانتیگ بدم باید چی کار کنم ؟ مرسی