توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دنبال یه اسکریپت یا روشی میگردم
navid2zp
December 7th, 2011, 15:38
سلام به کاربران وبهاستینگ تالک
من میخوام یه اسکریپت یا روشی پیدا کنم که بشه با دادن لینک آر اس اس یه سایت دیگه مطالب اون سایت به سایت اضافه بشه(همه سایت ها مال خودمه)
میخوام جوری باشه که مثل لینک دونی ساده نباشه مثلا مثل سایت باشه بالاش بشه یه مطلب خودم اضافه کنم بعد چند بخض داشته باشه که هر سایت مطالبش به اون بخش بره مثلا یه چیزی مثل قابل سایت های طفریحی که مثلا تمام موضوعات هست و آخرین ارسالات اون موضوضع به یگ تعداد معینی رو نشون میده
مثل این:
3872
یا اگه با همین وردپرس هم میشه بگید چجوری
فقط جوری باشه که مثلا روی اون کلیک میکنن نرن تو اون موضوع تو همون سایت برن به اون آدرس تو سایتش
ممنون
stchost
December 7th, 2011, 15:48
سلام
مطالب باید از rss خونده بشه که rss مطالب را به صورت کامل ارائه نمیده پس نمی تونید کامل انتقال بدید.
اسکریپتی هست که این کارو میکنه ولی انتظاز نداشته باشید به سایت مبدا منتقل نشه
navid2zp
December 7th, 2011, 15:49
خوب من میخوام به سایت مبدا منتقل بشه هیچ چیزیم نمیخوام در باره مطلب باشه فقط عنوان موضوع که وقتی روش کلیک میکنن مستقیما وارد سایت مبدا بشه
iFire
December 7th, 2011, 16:11
اتفاقا بنده قسمتی از یک پروژه رو به این شکل نوشته بودم که مطالب رو از RSS سایت های مختلف می خوند و ذخیره می کرد و بعد می شد ازشون استفاده های مختلف کرد...
واسه وردپرس یه همچین اسکریپتی نوشته بودن و قیمتی حدود ۵۰-۶۰ تومن داشت فکر کنم
البته فقط کارش این بود که اون rss هارو زخیره می کرد تو دیتابیس چه فارسی چه غیر فارسی
نمی شد گروه بندی کرد یا ...
در همین حد اطلاع دارم
اگه سوالی چیزی داشتین بپرسین
موفق باشید...
navid2zp
December 7th, 2011, 16:13
اگه اینکه خودش اینکارو نکنه یا اصلا از rss استفاده نکنه هم مهم نیست
یه چیزی که بشه این کارو دستی هم شده انجام داد فقط تنها چیزی که مهمه اینه که وقتی روی اون کلیک میکنی وارد اون توی سایت مبدا بشه
iFire
December 7th, 2011, 16:17
خوب شما می تونین با استفاده از cms ها +طراحی یه قالب این کارو انجام بدید :)
mahosseini
December 7th, 2011, 16:18
جوملا ماژول های زیادی برای این کار داره با یک سرچ کوچیک به نتایج زیادی خواهید رسید .
همچنین قالب های جوملا به دلیل بلاک بندی به راحتی قابلیت این رو داره که ماژول مورد نظرتون رو هر جای صفحه که می خواید بذارید و مطالب دیگه تو رو در موقعیت دلخواه نصب به ماژول مورد نظر قرار بدین .
سربلند باشید
navid2zp
December 7th, 2011, 16:20
ممنون
در وردپرس همچین چیزی وجود نداره؟
mahosseini
December 7th, 2011, 16:31
احتمالا تو وردپرس هم بشه . وردپرس سیستم بسیار قدرتمندی هست .
شما باید یک سرچ در اکستنشن هاش بزنی تا چیزی که مورد نظرت هست برسی . در مورد قرار دادنش هم زیاد سخت نیست باید یک مقدار با css و php آشنا باشی .
دوستان وب
December 7th, 2011, 16:34
در قالب وردپرس به راحتی میتونین این کار رو با rss انجام بدین ... البته باید با کد های وردپرس آشنا باشید ...
stchost
December 7th, 2011, 17:15
در قالب وردپرس به راحتی میتونین این کار رو با rss انجام بدین ... البته باید با کد های وردپرس آشنا باشید ...
این plugin برای وردپرس نوشته شده قبلا ولی متاسفانه به سایت دیگه منتقل میشید
navid2zp
December 7th, 2011, 18:50
میشه اسم پلاگین رو بگید؟
من دقیقا میخوام به همون سایت مبدا منتقل بشه:دی