توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در سی پنل لطفا راهنمایی کنید
alireza3135
December 6th, 2011, 01:24
با سلام خدمت تمامی سروران.
اقا یک دوهفته ای است که هاست من به مشکل خورده و داخل یس پنل میخوام هرچی پاک کنم پاک نمیشه و اضافه هم نمیشه با مدیریت هاستم هم تماس گرفتم خبری نشده به نظر شما مشکل از اجاکسه ومیشه خودم کاری انجام بدم .
نه استایل پاک میشه نه هیچی دیگه .
از ویبولتین 4.1.5 استفاده میکنم.
اینم سایتمه انجمن تخصصی الکترونیک وتعميرات تلويزيون. ال سي دي . دي وي دي و کامپیوتر.ايپيرام.نقشه.منوس ويس. (http://www.soneysat.com)
tinavps
December 6th, 2011, 01:28
حق دسترسی ها در سرور به هم ریخته کار کار مدیر سروره مثلا اگر هفته پیش php یا apache یا سرویس دیگری اومده بود و فولدر شما رو روی کاربری شما و کاربر www تعریف کرده بود با یک سری حق دسترسی اما امروز اون حق دسترسی ها عوض شده یا نام کاربری apache یا php تغییر کرده.
ربطی به اجاکس نداره اجکی فقط request رو از صفحه به سرور می فرسته اما چون اونجا اتفاقی نمی فته شما هم چیزی نمی بینی برای اینکه مطمئن شی سرور ایراد داره یا اجکس بروزر کافیه بری از سی پنل با فایل منیجر قدیمی اش کار کنی اون بدون اجکس هست خبرم کن.
با احترام
alireza3135
December 6th, 2011, 01:40
حق دسترسی ها در سرور به هم ریخته کار کار مدیر سروره مثلا اگر هفته پیش php یا apache یا سرویس دیگری اومده بود و فولدر شما رو روی کاربری شما و کاربر www تعریف کرده بود با یک سری حق دسترسی اما امروز اون حق دسترسی ها عوض شده یا نام کاربری apache یا php تغییر کرده.
ربطی به اجاکس نداره اجکی فقط request رو از صفحه به سرور می فرسته اما چون اونجا اتفاقی نمی فته شما هم چیزی نمی بینی برای اینکه مطمئن شی سرور ایراد داره یا اجکس بروزر کافیه بری از سی پنل با فایل منیجر قدیمی اش کار کنی اون بدون اجکس هست خبرم کن.
با احترام
با تشکر از اینکه به سوال بنده هم جواب دادید نه دوست عزیز هیچ تغییری انجام نشد نه پاک شد نه اضاف شد
tinavps
December 6th, 2011, 01:42
مشکل مربوط به سرور هست.
با احترام.
alireza3135
December 6th, 2011, 01:45
مشکل مربوط به سرور هست.
با احترام.
دوست عزیز اخه راهی است من این مشکل را حل کنم تازه 90 هزار واریز کردم 500 مگ و 5گیگ برای امسال اضافه کردم خیلی زد حاله تازه سه شنبه اون هفته فضا اضافه کردم
tinavps
December 6th, 2011, 01:50
احتمالا در سرور مشکلی ایجاد شده یا یکی از هارد ها در حالت raid با مشکل برخورده کلا شما باید صبور باشید و هر اقدام عجیبی از شما باعث خرابکاری می شود.
alireza3135
December 6th, 2011, 01:53
احتمالا در سرور مشکلی ایجاد شده یا یکی از هارد ها در حالت raid با مشکل برخورده کلا شما باید صبور باشید و هر اقدام عجیبی از شما باعث خرابکاری می شود.
با سپاس دوست من من در سایتم دست تنها هستم ودر مورد برنامه نویسی زیاد بلد نیستم میتونی بیای در سایت بنده به عنوان مدیر بخش که هرچی خودت دوست داری انجمن برات بزارم با سایت من همکاری کنی ممنون میشم .
tinavps
December 6th, 2011, 01:56
پیشنهادت در مرحله اول صمیمیت و حسن نیت یک جوان ایرانی رو میرسونه اما من به اندازه کافی در سایت خودم boorsekala.com وقتم گرفته شده انقدر امکانات داره و در حال اضاف شدنه موندم توش. امکاناتی مثلا قیمت طلا دلار قیمت 3000 کالا قابلیت جستجو بیشاز 102 هزار آگهی و اخبار و بزودی انجمن کالای ایرانی
متشکر از شما.
m-mehdipoor
December 6th, 2011, 02:14
دوست من با آی پی تو سی پنل می رید ؟!
از هاستینگتون بپرسید آی پی عوض نشده ( سرور رو عوض نکردن ) !؟
alireza3135
December 6th, 2011, 02:19
دوست من با آی پی تو سی پنل می رید ؟!
از هاستینگتون بپرسید آی پی عوض نشده ( سرور رو عوض نکردن ) !؟
,دوست من سلام من داخل سی پنل میرم اما هیچ تغیراتی نمیتونم انجام دهم حتی وقتی فایلی میخوام تو سایت اپ کنم که از 2 مگ بیشتر باشه ایرور میده میخوای چک کن خبرش به من بده چی ایرادی داره
انجمن تخصصی الکترونیک وتعميرات تلويزيون. ال سي دي . دي وي دي و کامپیوتر.ايپيرام.نقشه.منوس ويس. (http://www.soneysat.com)
tinavps
December 6th, 2011, 02:21
در صورت امکان اگر خواستید من هم نگاهی کنم البته احتمال قوی مشکل از سرور هست
m-mehdipoor
December 6th, 2011, 02:24
اینکه حجم آپلود تا دو مگ تنظیم شده بر می گرده به تنظیمات سرور 100 %
ولی اینکه شما تغییری تو سی پنل بدید و نبینید توی سایت می تونه واسه این باشه که سایت شما به سرور دیگری منتقل شده باشه و شما با آی پی وارد سرور قبلی می شید و اونجا اعمال تغییر می کنید.
اگه با آی پی می رفتید حالا از این آدرس وارد بشید ببینید تغییری که می دیدید اعمال می شه یا نه
https://www.soneysat.com:2083
alireza3135
December 6th, 2011, 02:35
اینکه حجم آپلود تا دو مگ تنظیم شده بر می گرده به تنظیمات سرور 100 %
ولی اینکه شما تغییری تو سی پنل بدید و نبینید توی سایت می تونه واسه این باشه که سایت شما به سرور دیگری منتقل شده باشه و شما با آی پی وارد سرور قبلی می شید و اونجا اعمال تغییر می کنید.
اگه با آی پی می رفتید حالا از این آدرس وارد بشید ببینید تغییری که می دیدید اعمال می شه یا نه
https://www.soneysat.com:2083
نه دوست عزیز باز هم همین مشکل را داره جواب نمیده نه اضافه و نه پاک میشه