PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : این کدوم دیتاسنتره که انقدر پینگش پایینه ؟

okey
December 5th, 2011, 23:16
سلام دوستان .
توی امضاء یکی از دوستان تو انجمن پینگ سرورش رو گرفتم با اینکه آمریکا بود ولی خیلی عجیب پینگم روی 110 تا 150 بود .
آی پی : 173.245.60.22

نمی دونم برا من این طوریه یا برا همه تو کشور این طوری هست .
لطفا اسم دیتا سنتر رو بگین ...
همین طور پینگی که ازش دارین

ممنون

دوستان وب
December 5th, 2011, 23:24
173.245.60.22 is from United States(US) in region North America
DataCenter : CloudFlare

okey
December 5th, 2011, 23:28
173.245.60.22 is from United States(US) in region North America
DataCenter : CloudFlare

پینگش برا شما ؟ ( با اینترنت ایران )

taghi.karimi
December 5th, 2011, 23:39
برای بنده 6مگ پارس انلاین داریم پینگ بین 230 تا 250 هست!
نوع اینترنت شما چی هست؟

milad221
December 5th, 2011, 23:41
واسه منم 180 بود عالیه پینگش

okey
December 5th, 2011, 23:41
برای بنده 6مگ پارس انلاین داریم پینگ بین 230 تا 250 هست!
نوع اینترنت شما چی هست؟

از ما از طرف مخابرات می یاد

taghi.karimi
December 5th, 2011, 23:42
d173.245.60.22

United State

California

San Francisco

Cloudflare Inc

دوستان وب
December 5th, 2011, 23:43
پینگ منم 200 بود

okey
December 5th, 2011, 23:43
البته توجه کنید که الان پینگ ها خیلی خیلی رفته بالا . مثلا پینگ سوئیس که برام رو 130 بود الان رو 270 هست
ولی این که امریکاس رو 108 هم ازش داشتم

taghi.karimi
December 5th, 2011, 23:45
پینگ شده توسط سایت بین 8میل تا 8.1 هست! جالبه همون سایت 3 4 تا ددیکیت از اروپا بین 140 تا 180 بود!
البته سایت تستر هم در امریکا هست!

TukaNet
December 5th, 2011, 23:49
پینگش حدود 260 میلی ثانیه هست ( تبریز - ماکس نت )

در مورد کلاد فلیر ، این یک سیستم cdn هست و نه دیتاسنتر

این سیستم به شما امکان استفاده از پهنای باند cdn رو میده

یعنی اینکه محتوای استاتیک وب سایت شما روی سرورهایی در لوکیشن های مختلف قرار میگیره

و وقتی ویزیتور به آدرس شما مراجعه میکنه محتوای استاتیک رو از نزدیک ترین سرور دریافت میکنه

در نتیجه سرعت بارگذای وب سایت شما تا حد زیادی کاهش پیدا میکنه

نکته : با توجه به پهنای باند و شیوه روتینگ اینترنت در ایران ، کلاد فلیر برای کاربران ایرانی زیاد موثر نیست

چون در بهترین شرایط محتوا رو از سرورهای اروپایی دریافت می کنند و در نتیجه تفاوت چندانی مشاهده نمیشه

milad221
December 5th, 2011, 23:52
دوستان مال من عالی بود (رشت اندیشه سبز)

mahosseini
December 5th, 2011, 23:57
پینگش حدود 260 میلی ثانیه هست ( تبریز - ماکس نت )

در مورد کلاد فلیر ، این یک سیستم cdn هست و نه دیتاسنتر

این سیستم به شما امکان استفاده از پهنای باند cdn رو میده

یعنی اینکه محتوای استاتیک وب سایت شما روی سرورهایی در لوکیشن های مختلف قرار میگیره

و وقتی ویزیتور به آدرس شما مراجعه میکنه محتوای استاتیک رو از نزدیک ترین سرور دریافت میکنه

در نتیجه سرعت بارگذای وب سایت شما تا حد زیادی کاهش پیدا میکنه

نکته : با توجه به پهنای باند و شیوه روتینگ اینترنت در ایران ، کلاد فلیر برای کاربران ایرانی زیاد موثر نیست

چون در بهترین شرایط محتوا رو از سرورهای اروپایی دریافت می کنند و در نتیجه تفاوت چندانی مشاهده نمیشه

توضیحات خوبی بود و در تکمیل صحبت های شما باید بگم که کلاد فلر در پلن های انترپرایزش فیچر های امنیتی خیلی خوبی مثل waf رو هم ارائه میده .
برای سایت های بسیار پر بازدید که معمولا کش سرور های داخلی بروی وب سرور هم میارن بالا که کلاد تا حدی این کار رو هم انجام میده در مجموع به نظر بسیار مفید هست .

jazebeh
December 6th, 2011, 00:14
از آسیاتک در تهران تست شد. با سرعت 1 مگابیت
پینگ روی 280 بود.

tinavps
December 6th, 2011, 00:29
امریکا کشور دوست قدیمی و متحد ماست احمدی نژاد گفته بود پینگ روی امریکا رو میاره پایین :69:

---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------

آقا توکانت من شمارو از قبل می شناسم همکار هستیم برادر این چه آواتار هست آوردی بالا ماکه مجرد نیستیم اما .....:100:

okey
December 6th, 2011, 00:29
امریکا کشور دوست قدیمی و متحد ماست احمدی نژاد گفته بود پینگ روی امریکا رو میاره پایین :69:

سیاسی شدیا ...
به هر حال پینگ خوبی داره
دوستان یه سوال ؟
وب سرور : cloudflare-nginx همون nginx هست ؟ اگر نیست لایسنس داره یا رایگانه ؟
و امکان نصبش روی سرور هایی به غیر cloudflare هست ؟

ممنون

tinavps
December 6th, 2011, 00:37
من چند مدتیه تو کار انجین ایکس هستم لینک می دهید نگاه کنم جوابش رو بهتون بدم ؟
آقا من تو سایتم برای دیروز 59365 بازدید pageview داشتم مردم مگه نمی رند تاسوعا؟ ;;)
آمار فردا رو هم ببینم می فهمم اینترنت بازها کلا میرند عاشورا یا نه

okey
December 6th, 2011, 00:39
من چند مدتیه تو کار انجین ایکس هستم لینک می دهید نگاه کنم جوابش رو بهتون بدم ؟
آقا من تو سایتم برای دیروز 59365 بازدید pageview داشتم مردم مگه نمی رند تاسوعا؟ ;;)
آمار فردا رو هم ببینم می فهمم اینترنت بازها کلا میرند عاشورا یا نه

cloudflare.com

پیام خصوصی تون رو چک کنید .

tinavps
December 6th, 2011, 00:43
درحال بررسی اما پیام خصوصی نیومد ترجیه می دم جواب و سوال همین جا باشه مگر اینکه صحبت خصوصی باشه
با احترام به تمام همکاران

---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------

من لینک انجین ایکس رو تو سایتش ندیدم اما در نگاه اول تیم هستند که برای شما ایده های امنیتی و شبکه می دهند مانند مدیریت سرورها در چندین دیتاسنتر و چندین نرم افزار مربوطه لینک می دهید لطفا که دقیقا در مورد انجین ایکس اون مورد رو دیدید ؟
با کمال احترام.

m.hoseynpur
December 6th, 2011, 00:47
من الان پینگ گرفتم 135 بهم داده عالیههههههههههههه

tinavps
December 6th, 2011, 00:52
من انجین ایکس رو برای یک سایت تنها تست کردم این کار رو زمانی انجام دادم که آپاچی مدام هر چند روز یکبار متوقف می شد روی 100 هزار بازدید روزانه ضمنا لود بالانسینگ میرفت به سمت 6 تا 8 با انجین ایکس زیر 3 معمولا یک و نیم .
از پول گرفتن بابت آموزش دادن متنفرم همین چند ساعت پیش از ساعت 7 تا 10 تو چت مشاوره رایگان دادم به یک بنده خدا در مورد خرید vds و فرق اون با vps و رسلر و .... آیدیش رو نمی دم شاید ناراحت شه.
من بدم میاد تاپیک جدید درست کنم چون دراون صورت ادعا میشه شما یک تاپیک جدید بزارید و بگید مشکل چی هست و درخواست چی هست و یک سری راهنمایی بهتون کنم/

---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------

حاجی بزن من و تو ............ :78:

takmaisam
December 6th, 2011, 00:59
شهر اهواز
پینگ که دارم 240.260

tinavps
December 6th, 2011, 01:02
دوستان من یک دامنه داشتم بنام tinahost.com یکم اسمش دخترانه بود رهاش کردم رفته برای فروش قیمت 1500 دلار :58:

TukaNet
December 6th, 2011, 01:04
سیاسی شدیا ...
به هر حال پینگ خوبی داره
دوستان یه سوال ؟
وب سرور : cloudflare-nginx همون nginx هست ؟ اگر نیست لایسنس داره یا رایگانه ؟
و امکان نصبش روی سرور هایی به غیر cloudflare هست ؟
ممنون

کلاد فلیر چون فقط روی محتوای استاتیک کار میکنه پس nginx میتونه بهترین گزینه به عنوان وب سرور باشه

فکر کنم این نسخه رو خودشون دست کاری کردند و با سیستم خودشون هماهنگ سازی شده که البته بیرون هم نمیدن چنین چیزی رو !

کلاد فلیر خودش هم به صورت رایگان هست و هم به صورت کامرشیال که البته حالت کامرشیال امکاناتی مثل مانیتورینگ و ... هم داره ( دوستمون اشاره کردند )

آقا توکانت من شمارو از قبل می شناسم همکار هستیم برادر این چه آواتار هست آوردی بالا ماکه مجرد نیستیم اما .....:100:

مشکل دارید با آواتار بنده ؟ دلیل تغییرش رو در امضا توضیح دادم !

من انجین ایکس رو برای یک سایت تنها تست کردم این کار رو زمانی انجام دادم که آپاچی مدام هر چند روز یکبار متوقف می شد روی 100 هزار بازدید روزانه ضمنا لود بالانسینگ میرفت به سمت 6 تا 8 با انجین ایکس زیر 3 معمولا یک و نیم .
از پول گرفتن بابت آموزش دادن متنفرم همین چند ساعت پیش از ساعت 7 تا 10 تو چت مشاوره رایگان دادم به یک بنده خدا در مورد خرید vds و فرق اون با vps و رسلر و .... آیدیش رو نمی دم شاید ناراحت شه.
من بدم میاد تاپیک جدید درست کنم چون دراون صورت ادعا میشه شما یک تاپیک جدید بزارید و بگید مشکل چی هست و درخواست چی هست و یک سری راهنمایی بهتون کنم

یک توصیه ، هرگز کار رایگان انجام نده

جواب نده به این پست و فقط روش فکر کن !

mori2000
December 6th, 2011, 01:06
واسه من الان 183 پینگ میشه
---------------------------------
سرور های حرفه ای آمریکا با پورت 1 گیگ
VPS-Baran.ir | مرکز تخصصی سرورهای مجازی (http://www.vps-baran.ir)

tinavps
December 6th, 2011, 01:11
یک استاد دانشگاه بود گفت بعد از مهاجرت از c به c++ چند سالی تکاپو کردیم و در آخر بعد از بنچ مارک و خوبی ها و بدیهای c و c# و C++ به این نتیجه رسیدم که برگردم به سمت همون C
لذا ترجیح میدم روی انجین ایکس باشم تا روی یک نسخه rebuiled جدید.=وابستگی دائم
من در حال تفکرم در مورد توصیه همکار عزیزم...