PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنظیمات ایپی با Gateway متفاوت

Vahid
December 4th, 2011, 20:28
سلام دوستان
شاید براتون پیش اومده باشه مخصوصا در سرور هایی که VPS میدید مجبور باشید از چند کلاس ایپی استفاده کنید ولی فقط با یک Gateway
دیتا سنتر ها عموما زمانی که شما درخواست آیپی اضافه میکنید برای یک سرور یک secondary ایپی به VLAN سرور شما اضافه میکنند .
ولی زمانی که شما میخواید در VPS و مخصوصا در سیستم عامل های لینوکس استفاده کنید به مشکل بر میخورید چون Gateway شما در یک Subnet دیگه هست .
برای این کار میتونید از Route های استاتیک اسفاده کنید
من با یک مثال سعی میکنم این اموزش رو کامل کنم :
به طور مثال قرار هست ایپی به یکی از VPS ها داده بشه به شماره 192.168.2.25 با subnet 255.255.255.0
و Gateway ما هست 222.222.222.222 , همون طور که متوجه شدید کلاس ایپی با کلاس Gateway متفاوت هست
خوب برای حل این مشکل ما اول ست میکنیم که کلاس ایپی 222.222.222.222 از کدام اینترفیس بره و بعد ست میکنیم که Default Gateway چه ایپی باشه

route add -net 222.222.222.0 netmask 255.255.255.0 dev eth0
route add default gw 222.222.222.222 eth0
برای اینکه وقتی سیستم ریبوت میشه Route ها پاک نشه میتونید این دوتا دستور رو در rc.local ذخیره کنید

/etc/rc.local

PWTeam
December 10th, 2011, 03:42
با سلام خدمت شما ادمین محترم

با توجه به گفته های شما 2 تا دستور اول رو اجرا کردم و داخل لینوکس به راحتی پینگ داد ولی به محض ریبوت خود سرور یا سرویس نتورک باز network is unreachable میده . نا گفته نماند که هر 2 دستور رو داخل فایل rc.local ذخیره کردم .

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

با تشکر

ArtexGroup
December 10th, 2011, 13:28
با سلام خدمت شما ادمین محترم

با توجه به گفته های شما 2 تا دستور اول رو اجرا کردم و داخل لینوکس به راحتی پینگ داد ولی به محض ریبوت خود سرور یا سرویس نتورک باز network is unreachable میده . نا گفته نماند که هر 2 دستور رو داخل فایل rc.local ذخیره کردم .

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .

با تشکر

دستور باید قبل از خط exit 0 باشد.