توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست سرور اختصاصی
mehrshad.ho
December 4th, 2011, 18:15
سرور اختصاصی از آلمان نیازمندیم
مشخصات کامل + قیمت ماهانه + هزینه راه اندازی رو اعلام کنید
m3hdi
December 4th, 2011, 18:20
مشخصات مورد نیاز ؟
برای چه کاری ؟
میزان هزینه ؟
mehrshad.ho
December 4th, 2011, 18:34
برای هاستینگ و سرور مجازی
قیمت رو شما بگید
smartieuser
December 4th, 2011, 18:52
برای هاستینگ و سرور مجازی
قیمت رو شما بگید
اگر شما بگید حداکثر چه قدر میتونین پرداخت کنین و چند آیپی لازم دارین + پورت گیگابیت میخواین یا نه راحت تر میشه به شما کمک کرد
php.source
December 4th, 2011, 18:53
CPU: Quad Core Xeon X3320 2.5[2.4] GHz
RAM: 4GB ECC
HDDs: 500Gb SATA II
Port: 1 Gbps on 100TB
Price: 180000 T/M
البته هلند هست و کاملا وارز تقدیم میشه،(میتونید لینک کرک ها و اسکریپت نال رو در سایت های خارجی بزارید)
قیمت 20 یورو هم هزینه ارتقا به 1000 گیگ هارد و 8 گیگ رم هست
mahosseini
December 4th, 2011, 18:53
سرور از 102 هزار تومان دارم تا 480 هزار تومان ، بدون هزینه راه اندازی از فست سرور .
شما باید مشخصات و کانفیگ مورد نظر رو بگید تا بهتون آفر بدم .
HugeServer
December 4th, 2011, 22:54
http://www.webhostingtalk.ir/f11/35107/
با توجه به این که این سرور management هم دارد ما موارد امنیتی سرور شما رو انجام خواهیم داد,تمامی متخصصان ما بیشتر از 3 سال تجربه حرفه ای در این زمینه دارد,همچنین optimization حرفه ای نیز اعمال میشود تا بهترین سرعت و پایداری رو روی این سرور ها تجربه کنید!
باتشکر
rn4j1m1
December 5th, 2011, 03:01
دوستان گفتند آلمان لازم دارن !
اگر در کل 16 آی پی کافی هست میتونم از لیزوب آلمان آفرهایی خوبی بهتون بدم
فقط حدود قیمت یا حدود سخت افزار مورد نیازتون رو مشخص کنید
tinavps
December 5th, 2011, 11:20
معمولا در آلمان از دیتاسنتر hetzner و giga خرید انجام میشه قیمت ها بصورت یورو در hetzner.de زده شده به صورت سرورهای اقتصادی بدون هزینه نصب و سرورهای قدرتمند با هزینه نصب فقط بگردید دنبال پرداخت کننده ی یورو به تومان و مستقیم خرید کنید. البته سرورهای هتزنر برای هاستینگ مناسب نیستند و برای مجازی سازی و *** و vps و سرورهای بک آپ و مدیریت فایل توصیه میشود.
رنج قیمت رو بفرمائید تا از دیتاسنترهای امریکا پیشنهاد بدم.
smartieuser
December 5th, 2011, 11:29
معمولا در آلمان از دیتاسنتر hetzner و giga خرید انجام میشه قیمت ها بصورت یورو در hetzner.de زده شده به صورت سرورهای اقتصادی بدون هزینه نصب و سرورهای قدرتمند با هزینه نصب فقط بگردید دنبال پرداخت کننده ی یورو به تومان و مستقیم خرید کنید. البته سرورهای هتزنر برای هاستینگ مناسب نیستند و برای مجازی سازی و *** و vps و سرورهای بک آپ و مدیریت فایل توصیه میشود.
رنج قیمت رو بفرمائید تا از دیتاسنترهای امریکا پیشنهاد بدم.
هرکسی نظری داره اما الان تعداد خیلی زیادی از سرورهای ما مربوط به هاستینگ هستند و این نشون میده حرف شما مورد تایید همه نیست.
حتی تا به حال یوزری نداشتیم که سرویسی رو از ما تهیه کنه و ناراضی باشه.
mehrshad.ho
December 5th, 2011, 11:29
برای هاستینگ و وی پی اس میخوام لطفا حداقل رو بگید
از نظر تحریم هم اگه چیزی لازمه رو بگید
tinavps
December 5th, 2011, 11:40
خسته نباشید دوست عزیز خوشحالم که برای بیزینس خودت می جنگی و برای فروش جدید دست به هر کاری می زنی اما من معمولا برای مشاوره و راهنمایی کاربران کامنت زدم می تونید توی 218 کامنت من جستجو کنید.
اما کافیست هر کس در اینترنت جستجو کند hetzner problems و hetzner support rate و hetzner servers quality و موارد مشابه و به سایت webhosttalking.com مراجعه شود. این جمله که من گفتم برای سرور هاستینگ مناسب نیست در کل فروم ها و مشاغل هاستینگ تایید شده و شما آدرس چند تا سایت معتبر رو بیارید که بعد از پینگ گرفتن مشخص شود از آلمان بوده.
سایت هایی مثل ایستگاه و پیام سرا و نیاز روز و سایت خودم و ملت در امریکاست به دلیل پینگ و آپتایم و قیمت های مناسب.
دیتاسنترهایی مانند کارونت سایت caro.net و سافت لیر softlayer و فونیکس و ........
ضمنا در مورد خرید مستقیم و مشاوره درمورد خرید از هرکدام بطور مستقیم و نه واسطه ای در خدمت عموم هستم.
ضمنا آقای برادر احتمالا مشتریان شما تجاری نیستند و صرفا یک سایت معمولی هاست کردند چند تا سایت درست و حسابی رو لینک کنید و منتظرم ببینم در هتزنر چه سایت هایی هاست شده....
---------- Post added at 11:40 AM ---------- Previous post was at 11:37 AM ----------
برای هاستینگ کارونت رو معرفی می کنم لطفا از سایت ایستگاه دات کام و پیام سرا پینگ بگیرید در کارو نت هست. قیمت هم عالی سرویس هاس مجازی و ددیکیت عالی و پینگ 100% قیمت هم کمتر از دیتاسنترهای مشابه شما بفرمائید برای vps و برای هاستینگ چه هزینه هایی می خواهید کنید.
ضمنا هزینه نصب ندارد.
mehrshad.ho
December 5th, 2011, 11:45
هزینه زیر 150 تومان باشه و بعدا امکان ارتقا وجود داشته باشه
حداقل 6 آی پی داشته باشه
smartieuser
December 5th, 2011, 11:53
خسته نباشید دوست عزیز خوشحالم که برای بیزینس خودت می جنگی و برای فروش جدید دست به هر کاری می زنی اما من معمولا برای مشاوره و راهنمایی کاربران کامنت زدم می تونید توی 218 کامنت من جستجو کنید.
اما کافیست هر کس در اینترنت جستجو کند hetzner problems و hetzner support rate و hetzner servers quality و موارد مشابه و به سایت webhosttalking.com مراجعه شود. این جمله که من گفتم برای سرور هاستینگ مناسب نیست در کل فروم ها و مشاغل هاستینگ تایید شده و شما آدرس چند تا سایت معتبر رو بیارید که بعد از پینگ گرفتن مشخص شود از آلمان بوده.
سایت هایی مثل ایستگاه و پیام سرا و نیاز روز و سایت خودم و ملت در امریکاست به دلیل پینگ و آپتایم و قیمت های مناسب.
دیتاسنترهایی مانند کارونت سایت caro.net و سافت لیر softlayer و فونیکس و ........
ضمنا در مورد خرید مستقیم و مشاوره درمورد خرید از هرکدام بطور مستقیم و نه واسطه ای در خدمت عموم هستم.
ضمنا آقای برادر احتمالا مشتریان شما تجاری نیستند و صرفا یک سایت معمولی هاست کردند چند تا سایت درست و حسابی رو لینک کنید و منتظرم ببینم در هتزنر چه سایت هایی هاست شده....
خوشحال میشم به صورت خصوصی با هم در این مورد در ارتباط باشیم. چون این موارد ربطی به صاحب اصلی تاپیک نداره
لطفا از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید با من تا اطلاعاتی رو خدمت شما ارسال کنم.
اما جناب mehrshad.ho برای مشاهده پلن ها میتونین به دو آدرس زیر مراجعه کنید و اگر پلنی رو مدنظر داشتید از طریق پیام خصوصی با من در ارتباط باشید
Hetzner Online AG: Root Server Productmatrix Special (http://www.hetzner.de/en/hosting/produktmatrix/rootserver-produktmatrix-special)
Hetzner Online AG: Root Server Product Matrix EX (http://www.hetzner.de/en/hosting/produktmatrix/rootserver-produktmatrix-ex)
با تشکر
محمد خسروی
tinavps
December 5th, 2011, 11:59
با این قیمت یک سرور xeon quadcore dedicated 160gig hdd 1 gig ram port 100 برای هاستینگ با قیمت 100 هزار تومان و یک سرور مجازی 8 هسته ای با قابلیت نصب موارد پیش فرض و درخواست های مککر جهت نصب و تغییر core و غیره با 6 آیپی به قیمت 60 هزار تومان در ماه
شما صاحب دو سرور مجزی خواهید شد
در صورت نیاز می توانید دو سرور مجازی بگیرید و کاهش قیمت کنید ضمنا در سرور مجازی هزینه سی پنل کمتر است.
در صورت تیکت سی پنل نصب و تحویل داده خواهد شد.
ضمنا جهت خرید مستقیم می توانید به caro.net هم مراجعه کنید.
قیمت روز دلار به تومان ملاک است و می توانید به سایت بورس کالا (http://www.boorsekala.com/feed/) قسمت نرخ لحظه ای دلار مراجعه نمایید.
---------- Post added at 11:59 AM ---------- Previous post was at 11:54 AM ----------
آقای خسروی من منتظرم برای من و دوستمون جهت مشاهده کیفیت هتزنر در مورد هاستینگ آدرس چند سایت خوب و معروف رو ارائه بدید که بعد از پینگ گرفتن متوجه شویم از هتزنر هست.
با احترام.
php.source
December 5th, 2011, 12:08
سرور ما از هلند کاملا وارز بوده و در صورت شکایت هم ، پیگیری نمیشه و حتا شما میتونید لینک برنامه های کرک شده رو بدون هیچ مشکلی در سایت های خارجی قرار بدید. ز نظر تحریم هم هیچ مشکلی وجود ندارد . و به اسم شرکت گرفته شده سرور
smartieuser
December 5th, 2011, 12:26
آقای خسروی من منتظرم برای من و دوستمون جهت مشاهده کیفیت هتزنر در مورد هاستینگ آدرس چند سایت خوب و معروف رو ارائه بدید که بعد از پینگ گرفتن متوجه شویم از هتزنر هست.
با احترام.
بسیار خوب ! شما مایلین اطلاعات به صورت عمومی پابلیک بشه. مشکلی نیست اما مطمئنا کفه هتزنر سنگین تر هست
یکی از وبسایت های معروف سایت DICT.CC هست که توی الکسا رنک 794 جهانی رو داره (http://www.alexa.com/search?q=dict.cc&r=home_home&p=bigtop). این هم لینک جهت بررسی با اطلاعات تقریبا کامل (http://network-tools.com/default.asp?prog=express&host=dict.cc)
وبسایت Filezilla-Project.org که میشناسن همه تقریبا با رنک جهانی 3275 (http://www.alexa.com/search?q=Filezilla-Project.org&r=site_screener&p=bigtop) و این هم لینک جهت بررسی (http://network-tools.com/default.asp?prog=express&host=Filezilla-Project.org)
وبسایت Virtualbox.org که این رو هم همه میشناسن. این هم لینک جهت بررسی (http://network-tools.com/default.asp?prog=express&host=Virtualbox.org)
وبسایت Howtoforge.com رو همه لینوکسی ها میشناسند . این هم لینک جهت بررسی (http://network-tools.com/default.asp?prog=express&host=Howtoforge.com)
وبسایت apachefriends.org رو که نیازی به معرفیش نیست. این هم لینک جهت بررسی (http://network-tools.com/default.asp?prog=express&host=apachefriends.org)
باز هم لازمه ؟ اگر خواستید هنوز میتونم براتون لیست کنم. امیدوارم نخواین سایت هایی مثل ایستگاه رو با این موارد مقایسه کنید. شاید البته ممکنه به نظر شما تجاری نباشند و سایت هایی مثل ایستگاه تجاری باشند که دیگه من حرفی برای گفتن ندارم !
باز هم اگر سوالی هست از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید
با تشکر
محمد خسروی
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------
هزینه زیر 150 تومان باشه و بعدا امکان ارتقا وجود داشته باشه
حداقل 6 آی پی داشته باشه
اگر 4 آیپی کافی باشه میتونم بهتون آفر خیلی خوبی ارائه کنم !
سرور EQ4 با هزینه ماهانه 110،000 تومان با مشخصات زیر :
CPU : Intel® Core™ i7-920 Quadcore With Hyper-Threading Technology
HDD : 2* 750G SATAII
RAM : 8G DDR3
Port 100Mbps
BW : 10T Outbound + Free Inbound
IP : 1+4 * IPv4 + /64 IPv6
backup : 100G FTP Backup
Setup : 94,000 Toman
Monthly : 110,000 Toman
اگر سوالی هست ---> پیام خصوصی
Y! : smartieuser
با تشکر
محمد خسروی
m3hdi
December 5th, 2011, 12:46
---------- Post added at 11:40 AM ---------- Previous post was at 11:37 AM ----------
برای هاستینگ کارونت رو معرفی می کنم لطفا از سایت ایستگاه دات کام و پیام سرا پینگ بگیرید در کارو نت هست. قیمت هم عالی سرویس هاس مجازی و ددیکیت عالی و پینگ 100% قیمت هم کمتر از دیتاسنترهای مشابه شما بفرمائید برای vps و برای هاستینگ چه هزینه هایی می خواهید کنید.
ضمنا هزینه نصب ندارد.
با سلام ، بنده اصلا قصد تایید یا عدم تایید هتزنر رو ندارم !
دوست عزیز گویا شما کمی با مباحث شبکه ناآشنا هستید ، شما در کشوری زندگی می کنید ؟ ویزیتورهای سایت از کدام کشورند ؟ ایران !
پینگ آمریکا از کشورهای اروپایی به ایران بهتره !؟
پینگ کشورهایی نظیر هلند ، آلمان زیر 200 هست ولی آمریکا مینیمم 240-250
وضمنا برای یک ایرانی تحت تحریم باید خیلی از شرایط رو در نظر گرفت ، شب می خوابید صبح باید فکر انتقال باشید (اگر بکاپ داشتید البته)
همچنین برای پیدا کردن دیتاسنتر معمولا سعی کنید از خود دامین whois بگیرید لزومی نداره از آی پی باشه
امدوارم ناراحت نشده باشید
موفق باشید
tinavps
December 5th, 2011, 12:55
شما در کل غافل هستید فکر می کنیم پینگ چنددرصد در خرید سرور ملاک هست ؟
اگر شما در کنکور عربی را خوب بزنید و بقیه را بد بزنید چه اتفاقی می افتد ؟ آپتایم و مشخصات سرور و محل دیتاسنتر ملاک نیست ؟ نوع سرور رم هارد
؟
در چه حد خودت رو دیدی که من رو سوال پیچ می کنی ؟
فرض کنید اگر از سرورهای ایران خرید کنید زمان پینگ کمتر است اما چند نفر آدم عاقل هستند که سرورهارو از ایران می گیرند فقط به خاطر این علت؟
ضمنا کی گفته چون ماتحریم هستیم سرورهای امریکا مشکل دارند ؟ اونها به این 100دلار 200 دلار در ماه چندرغاز پول ساندویچ می گن. یعنی تحریم در تجارت صورت می گیره و معاملات کلان نه در خرید آدامس
در بیشتر سرورهای امریکایی هم نال شده می توانید نصب کنید مگر صاحب سورس به دیتاسنتر شکایت کنه.
ضمنا آقای خسروی اینکه هتزنر اسپانسر سایت های بزرگ باشه خیلی فرق داره با اینکه خریدهایی بابت هاستینگ از هتزنر انجام شه. بنده به همین بسنده می کنم که فقط و فقط خریداران بیشتر جستجو کنند. یاعلی
m3hdi
December 5th, 2011, 12:57
شما در کل غافل هستید فکر می کنیم پینگ چنددرصد در خرید سرور ملاک هست ؟
اگر شما در کنکور عربی را خوب بزنید و بقیه را بد بزنید چه اتفاقی می افتد ؟ آپتایم و مشخصات سرور و محل دیتاسنتر ملاک نیست ؟ نوع سرور رم هارد
؟
در چه حد خودت رو دیدی که من رو سوال پیچ می کنی ؟
فرض کنید اگر از سرورهای ایران خرید کنید زمان پینگ کمتر است اما چند نفر آدم عاقل هستند که سرورهارو از ایران می گیرند فقط به خاطر این علت؟
ضمنا کی گفته چون ماتحریم هستیم سرورهای امریکا مشکل دارند ؟ اونها به این 100دلار 200 دلار در ماه چندرغاز پول ساندویچ می گن. یعنی تحریم در تجارت صورت می گیره و معاملات کلان نه در خرید آدامس
در بیشتر سرورهای امریکایی هم نال شده می توانید نصب کنید مگر صاحب سورس به دیتاسنتر شکایت کنه.
ضمنا آقای خسروی اینکه هتزنر اسپانسر سایت های بزرگ باشه خیلی فرق داره با اینکه خریدهایی بابت هاستینگ از هتزنر انجام شه. بنده به همین بسنده می کنم که فقط و فقط خریداران بیشتر جستجو کنند. یاعلی
موفق باشید ! :)
رسلر لینوکس شروع از 6هزار در ماه 20 گیگ فضا (http://tinahost.com/) - هاستینگ سی پنل 200 مگ ماهانه 5 هزار تومان (http://tinahost.com/). !!!!
tinavps
December 5th, 2011, 13:03
جواب سوالم رو ندادی
smartieuser
December 5th, 2011, 14:07
مهم نیست که اسپانسری باشه یا نباشه. من هم خبر ندارم که اسپانسری هست یا نه، شما سایت بزرگ خواستید که من هم ارائه کردم. اما دوست عزیز ! به نظر من مشکل شما از بدبینی هست.
خوشحال میشم اگر سروری در دسترس داشتم، جهت تست خدمت شما ارسال کنم تا خودتون هم تست هایی انجام بدید تا این دیدگاه منفی شما از بین بره.
خدا رو چه دیدید شاید شما هم مشتری ما شدین در آینده :)
با توجه به انحرافی بودن این موضوع لطفا از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید !