ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کنترل پنل واسه ویندوز

Arashdn
December 4th, 2011, 13:47
سلام
دوستان من در سرور های ویندوزی اصلا وارد نیستم
یه سرور هست بره استفاده شخصی
نصب چه کنترل پنلی ( رایگان) رو براش پیشنهاد میکنید؟
یه کنترل پنل که ساده باشه و امکاناتشم خوب باشه
و ا منیتشم در حالت پیشفرض از بقیه بهتر باشه ....
ممنون

sales data
December 4th, 2011, 13:50
websitepanel

atilnic
December 4th, 2011, 14:36
پلسک _کرک شده)
بهتر از همه هست!

سپاس

webdata
December 4th, 2011, 14:39
برای دانلود به آدرس زیر مراجعه کنید.
www.websitepanel.net (http://www.websitepanel.net)
اخیراً مثل اینکه خیلی باب شده از این کنترل پنل استفاده می‌کنن. ظاهراً برای مدیران و سرویس دهندگان به صرفه هست.
ولی شخصاً پلسک رو ترجیح می‌دم.

TukaNet
December 4th, 2011, 15:01
1 - enkompass
2 - plesk
3 - websitepanel
4 - cwipanel

milad221
December 4th, 2011, 15:11
پلسک

sellpad
December 4th, 2011, 15:45
پلسک _کرک شده)
بهتر از همه هست!

سپاس

نسخه کرک شدش مشکل ایجاد نمیکنه؟
اگه تست کردید نسخه تست شده اش رو بزارید باسه دانلود ما هم استفاده کنیم

AvalinHost
December 4th, 2011, 15:54
رایگان باشه websitepanel
پولی باشه پلسک خوبه
پلسک کرک شده فکر کنم بعدها مشکل ساز بشه. توی بک آپ و رستور کردن مشکل داره احتمالا. البته من کار نکردم تا الان ولی بعضی از دوستانم استفاده کردن اینو گفتن.

TukaNet
December 4th, 2011, 16:14
به نظر من درسته که Enkompass هزینه بالایی داره ولی از نظر امکانات و حرفه ای بودن حرف اول رو میزنه !

خیلی از کاربران چون تا به حال استفاده نکردند آشنایی ندارند و فقط پلسک رو پیشنهاد میکنند

ولی مطمئن هستم اگر کسی تجربه کار با Enkompass رو داشته باشه سمت پلسک نمیره

AvalinHost
December 4th, 2011, 16:36
Enkompass هنوز نواقصی داره و همچنین خیلی گرون هست لایسنسش.

TukaNet
December 4th, 2011, 16:45
Enkompass هنوز نواقصی داره و همچنین خیلی گرون هست لایسنسش.

میتونید نواقصش رو بگید ؟

چون تا جایی که من دیدم از همه پنا ها هم کاملتر هست

در ضمن سی پنل فکر نمیکنم محصول ناقص رو برای فروش ارائه کنه !

در مورد قیمت حق باشماست نسبتا هزینه بالایی داره

AvalinHost
December 4th, 2011, 17:08
Enkompass به غیر از FTP سرور هیچ چیز نصب نمی کنه و بقیه سرویس هارو خودتون باید نصب کنین و در داخلش integrate کنید!

Arashdn
December 5th, 2011, 20:31
سلام
و سپاس فراوان از تمام دوستانی که پاسخ دادن ...
ببنید من پنل حرفه ای نمیخوام
یه پنل ساده میخوام که یه سایت ساده باهاش بالا بیارم و پیچیدگی هم نداشته باشه ....

دوستان وب
December 5th, 2011, 20:34
ساده ، رایگان ، پرکاربرد : websitepanel

Arashdn
December 5th, 2011, 20:45
ساده ، رایگان ، پرکاربرد : websitepanel

خودش سرویس هایی مثل FTP - DNS - Mail و .. .رو نصب میکنه؟

php.source
December 5th, 2011, 20:47
dotnet panel ya zpanel

Arashdn
December 5th, 2011, 21:04
راستی آنتی ویروس چی رو پبشنهاد میکنید واسه نصب؟
ساده ، رایگان و بدون دردسر

php.source
December 5th, 2011, 21:06
چرا پلسک نصب نمیکنی؟
همه اینا رو هم داره روش
پلسک کرک شده هستش که

webdata
December 5th, 2011, 21:25
ایشون می‌خوان که کنترل پنل رایگان باشه، چون ظاهراً واسه استفاده شخصی می‌خوان.
اما اگر اشتباه نکنم، پلسک برای یک دومین و استفاده شخصی رایگان هست.
همونطور که گفتم، اطمینان ندارم، ولی جایی شنیدم که برای استفاده شخصی برای یک دومین رایگان هست. باز هم بررسی بفرمایید.

okey
December 5th, 2011, 22:17
پلسک های 10 همگی 15 روز تریال دارن
ولی 9 برا یه دومین رایگان هستن و کرکشون هم هست ( 9.1 ) .

وب سایت پنل هم واقعا چیز جالبی هست خیلی ها بی خودی می گن پلسک در حالی که یه ماه با وب سایت پنل کار نکردن .
پ.ن : اگر یه سایت هست و نیازی به سرویس ایمیل و کنترل از طریق وب ندارین پیشنهاد : iis + ftp server + db

البته یادم رفت بگم کوچیک تر اونم که به آرش توصیه یا ... کنم

Arashdn
December 5th, 2011, 22:56
چرا پلسک نصب نمیکنی؟
همه اینا رو هم داره روش
پلسک کرک شده هستش که
دنبال چیز کرکی نیستم ....
من عادت ندارم کرک شده استفاده کنم

ایشون می‌خوان که کنترل پنل رایگان باشه، چون ظاهراً واسه استفاده شخصی می‌خوان.
اما اگر اشتباه نکنم، پلسک برای یک دومین و استفاده شخصی رایگان هست.
همونطور که گفتم، اطمینان ندارم، ولی جایی شنیدم که برای استفاده شخصی برای یک دومین رایگان هست. باز هم بررسی بفرمایید.
اینم ایده خوبیه
اما پلسک یه کنترل پنل حرفه ایه و من چیز ساده میخوام ...

پلسک های 10 همگی 15 روز تریال دارن
ولی 9 برا یه دومین رایگان هستن و کرکشون هم هست ( 9.1 ) .

وب سایت پنل هم واقعا چیز جالبی هست خیلی ها بی خودی می گن پلسک در حالی که یه ماه با وب سایت پنل کار نکردن .
پ.ن : اگر یه سایت هست و نیازی به سرویس ایمیل و کنترل از طریق وب ندارین پیشنهاد : iis + ftp server + db
والا خودمم بیشتر به این فکرم که کنترل پنل رو بیخیال شم و سرویس ها رو خودم بزنم البته اگه مشکل نباشه ..

البته یادم رفت بگم کوچیک تر اونم که به آرش توصیه یا ... کنم
این حرفا چیه
شما سرور ما هستی ...

ما کوچیک همه بچه ها فروم هستیم ....

mahosseini
December 5th, 2011, 23:00
توسط Microsoft Web Platform Installer براحتی و به صورت کاملا اتوماتیک علاوه بر نصب websitepanel بسیاری از سیستم های مدیریت محتوا ، فروم ها و بسیاری از امکانات دیگر رو می تونید کانفیگ و نصب کنید .

webdata
December 5th, 2011, 23:18
اینم ایده خوبیه
اما پلسک یه کنترل پنل حرفه ایه و من چیز ساده میخوام ...
اگه برای یک دومین رایگان باشه شما کاملاً نیازهاتون برطرف میشه. من شخصاً چون از هر دو کنترل پنل استفاده کردم و دارم استفاده می‌کنم، پلسک رو کارآمدتر دیدم.
شاید هم به خاطر ظاهرش است و همانطور که قبلاً هم عرض کردم، شاید دلیل استفاده سرویس دهندگان و پیشنهاد اون‌ها به استفاده از وبسایت پنل، پائین بودن هزینه‌ها برای اونهاست و ملاک برای بهتر بودن از پلسک نیست. چون بارها از سرویس دهندگان شنیدم که وبسایت پنل بهتر از پلسک هست و پلسک به درد نمی‌خوره.
البته خواهشاً برداشت نشه که من می‌خوام بگم که وبسایت پنل کنترل پنل خوبی نیست. اصلاً چنین منظوری ندارم. فقط حرف بعضی از سرویس دهندگان رو که نمی‌خوان پلسک به کاربر ارائه کنن و برای توجیه کارشون بزرگنمایی می‌کنن رو رد می کنم. همین و بس.
به هر حال انتخاب با خود شماست.

Arashdn
December 6th, 2011, 10:36
واسه آنتی ویروس و جلوگیری از بد افزار ها و اسپم چی رو پیشنهاد میکنید؟

okey
December 6th, 2011, 10:41
واسه آنتی ویروس و جلوگیری از بد افزار ها و اسپم چی رو پیشنهاد میکنید؟

اگه برا یه وب سایت هست فایروال خود ویندوز خوب کانفینگ بشه و iis هم خوب کانفینگ بشه و رو امنیتشون کار بشه
دیگه نیازی به انتی ویروس نیست .
نرم افزارش هست که مثلا جلوی تورنت . اسپم و پورت هایی که نیاز بهشون ندارین رو می بنده

Arashdn
December 6th, 2011, 11:23
اگه برا یه وب سایت هست فایروال خود ویندوز خوب کانفینگ بشه و iis هم خوب کانفینگ بشه و رو امنیتشون کار بشه
نرم افزارش هست که مثلا جلوی تورنت . اسپم و پورت هایی که نیاز بهشون ندارین رو می بنده
سلام
من از ویندوز هیچی بارم نیست ...
این توضیحات شما یه کم حرفه ای بود ...
منبعی یا مرجعی ( به زبان فارسی یا انگلیسی فرقی نداره) که این کارا رو از اول توضیح بده و تنظیماتی که باید روی هر کدوم از سرویس ها انجام بشه رو آموزش بده؟
یه چیزی مشابه اونی که من واسه سرور های لینوکسی گذاشتم ....

mahosseini
December 6th, 2011, 11:46

ببینید کمپانی مایکروسافت برای تامین امنیت سیستم عاملش و به طور خاص برای ویندوز سرور یک چک لیست داره که از مهمترین اونها نصب آنتی ویروس و آنتی مالور هست .

1. فایروال خوب کانفیگ بشه یعنی چی ؟
کار فایروال اینه که ترافیک ورودی و خروجی رو کنترل می کنه . به صورت پیش فرض تمامی پورت ها چه udp و چه tcp رو می بنده حالا شما باید پورت های که لازم داری برای مثال پورت smtp رو برای ارسال و دریافت ایمیل باز کنید .
کانفیگ iis و کلا وب سرور از مقوله آنتی ویروس کلا جدا هست .

چرا از آنتی ویروس باید استفاده کنیم ؟
صحبت شما تا حدی درست هست مثلا یک بد افزار برای ارسال اطلاعات به پورت های غیر معمول نیاز داره که شما با فایروال اون رو می بندید اما بد افزاری هست که میاد پروسس های غیر معمول رو سیستم عامل اجرا می کنه و حتی از پورت های معمول مثل 80 و 21 استفاده می کنه در اینجا فایروال شما هیچکاری نمی تونه انجام بده !

ویروس از کجا میاد ؟
راه های زیادی برای اینکه یک ویروس بروی سرور شما بیاد وجود داره ، پاسخ بسیار راحت هست . آیا شما ترافیک ورودی دارید ؟ به احتمال بسیار زیاد بله پس احتمال اینکه ویروس و یا بهتر بگیم بد افزار بروس سرویس دهنده شما بیاد بسیار زیاد هست .
برای مثال من می تونم یک فایل اجرای رو طوری تغییر بدم که سرویس دهنده شما اون رو به عنوان یک فایل متنی و یا فایل تصویری از من قبول کنه و اینجاست که وجود آنتی ویروس به عنوان تشخیص دهنده فایل غیر استاندارد الزامی میشه .
این فقط یک مثال ساده بود که نشون میده وجود آنتی ویروس بروی یک سرویس دهنده امری ضروری هست .

برای مورد آخری هم که گفتید فایروال اینکار رو انجام میده .

در ادامه باید بگم که اگر می خواید به صورت کاملا حرفه ای سرویس دهنده تون رو مدیریت کنید راه نسبتا زیادی در پیش دارید .

علاوه بر موارد ذکر شده نرم افزار های لاگ منیجمنت و همینطور نرم افزاری های مانیتورینگ امری بسیار مهم برای مدیریت سرورتون هست . یک متخصص تنها با نظارت دقیق می تونه علاوه بر کنترل سرور در3 بهینه سازی و توسعه اون موفق باشه .

سربلند باشید

Arashdn
December 6th, 2011, 12:28
الان یه مشکلی هست
من اس کیو ال سرور 2008 اکسپرس رو نصب کردم
الان دات نت پنل گیر داده باید بزارمش رو Windows authentication mode
چطور یباید این کارو انجام داد؟

mahosseini
December 6th, 2011, 14:10
الان یه مشکلی هست
من اس کیو ال سرور 2008 اکسپرس رو نصب کردم
الان دات نت پنل گیر داده باید بزارمش رو Windows authentication mode
چطور یباید این کارو انجام داد؟

Windows authentication در واقع یک element هست که اد میشه روی iis 7 و البته بروی iis 6 جایگزین متابیس های AuthType وAuthFlags میشه .
بهتون پیشنهاد میدم که این مورد رو در یک تاپیک جدید بخواید و من هم آموزشش رو می ذارم .
شما در این تاپیک سومین موضوعی هست که مطرح کردید .

سربلند باشید

AvalinHost
December 8th, 2011, 01:26
خودش سرویس هایی مثل FTP - DNS - Mail و .. .رو نصب میکنه؟

خیر نصب نمیکنه.