توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرورهای خارجی از شرکتهای خارج از ایران
afshinh
December 4th, 2011, 01:01
سلام دوستان
من دنبال یه سرور اختصاصی هستم که بتونم روش یه سیستم وبلاگ دهی(با php نوشته شده و از این اسکریپتهای آماده نیست) + آپلود سنتر بیارم بالا
میخوام مستقیم از شرکتهای خارجی خرید کنم
فکر میکنم سروری با این مشخصات خوب باشه
2x Intel Xeon Quad Core L5420
16GB RAM
2TB HDD
100Mbps Port
5TB bandwidth
بازم اگه دوستان پیشنهاد دیگه ای دارن مطرح کنن
فقط ازتون خواهش میکنم ، التماستون میکنم تبلیغ خودتون نکنید این 3 تاپیک هست که میزنم و تا به حال به نتیجه ای نرسیدم
یکی میگه leaseweb یکی میگه webnx یکی میگه hetzner هر کی یه چیزی میگه نظر خودم رو prioritycolo بود که قیمتهاش خیلی زیاده
چرا جدیدا هرکی از hetzner سرور داره ، داره ردش میکنه؟
پشتیبانی خوب باشه
سر Ddos گیر نده
جریمه نکنه
آپتایم خوبی داشته باشه
به هیچ عنوان دان نشه
خلاصه خوب باشه
P-CO
December 4th, 2011, 01:16
سلام، اول از همه هزینه ی ماهانه رو تعیین کنید؟
با احترام
afshinh
December 4th, 2011, 01:29
200 هزار تومان
nasa_de
December 4th, 2011, 01:33
سلام دوستان
من دنبال یه سرور اختصاصی هستم که بتونم روش یه سیستم وبلاگ دهی(با php نوشته شده و از این اسکریپتهای آماده نیست) + آپلود سنتر بیارم بالا
16GB RAM
2TB HDD
100Mbps Port
5TB bandwidth
فقط ازتون خواهش میکنم ، التماستون میکنم تبلیغ خودتون نکنید این 3 تاپیک هست که میزنم و تا به حال به نتیجه ای نرسیدم
یکی میگه leaseweb یکی میگه webnx یکی میگه hetzner هر کی یه چیزی میگه نظر خودم رو prioritycolo بود که قیمتهاش خیلی زیاده
پشتیبانی خوب باشه
سر Ddos گیر نده
جریمه نکنه
آپتایم خوبی داشته باشه
به هیچ عنوان دان نشه
خلاصه خوب باشه
بعید میدانم هچ دیتاسنتر یا شرکت معتبری این مورد را قبول کند.
atilnic
December 4th, 2011, 03:42
Dedicated Servers, Dedicated Hosting, and Self-Managed Dedicated Servers from XLHost (http://www.xlhost.com)
این براتون پیشنهاد میشه
سرور 2 سال هست حتی ریستارت هم نشده
البته نزدیک به 2 سال هست
و اینکه مدیر ایرانی داره دیتاسنتر و میتونید ریالی به حساب سامان آقای خرازی واریز کنید
و هم با خودشون در ارتباط باشید
و باهاتونم را میاد
از دیتاسنتر های خوب هست
با سپاس
1oveless
December 4th, 2011, 03:50
سیستم وبلاگ دهی رو راه انداختین و یا اول کار هستید ؟
TukaNet
December 4th, 2011, 10:15
سلام دوستان
16GB RAM
2TB HDD
100Mbps Port
5TB bandwidth
پشتیبانی خوب باشه
سر Ddos گیر نده
جریمه نکنه
آپتایم خوبی داشته باشه
به هیچ عنوان دان نشه
خلاصه خوب باشه
کار شما بیشتر از سخت افزار به کانفیگ درست و اصولی بستگی داره
با توجه به اینکه داخل بخش آموزشی تاپیک زدید آفری نباید ارائه بشه ( دوستان پاک کنند )
لیزوب و وب ان ایکس به خاطر شبکه پایدار و با سابقه بودنشون معمولا طرفدار بیشتری دارند ولی این به این معنی نیست که بهترین هستند
در مورد هتزنر هم چیزی نگم بهتر هست و فقط کافی هست تاپیک هایی که در مورد این دیتاسنتر وجود داره رو بررسی و نتیجه گیری کنید
در مورد ddos هم هر جایی که باشید گیر میدن به جز 3 جا ، چین ، روسیه و ایران ... که البته فکر نمی کنم برای شما مناسب باشند
"به هیچ عنوان دان نشه" این مورد هم اصلا وجود نداره ... خیالتون رو رحات کنید چون هر سروری ممکن هست داون بشه
Ahmad110
December 4th, 2011, 10:42
ovh فرانسه براي كار شما خوب هستش . سخت افزار بالا و قيمت مناسبي داره . پايداري سرورهاش هم خوبه .
smartieuser
December 4th, 2011, 10:44
سلام دوستان
16GB RAM
2TB HDD
100Mbps Port
5TB bandwidth
پشتیبانی خوب باشه
سر Ddos گیر نده
جریمه نکنه
آپتایم خوبی داشته باشه
به هیچ عنوان دان نشه
خلاصه خوب باشه
سلام
اگر در مورد هتزنز سوالی داشتید ایا اطلاعات دقیق تری میخواین از طریق یاهو یا پیام خصوصی در ارتباط باشید
شاید بتونم کمکتون بکنم
Y! : smartieuser
با تشکر
محمد خسروی
afshinh
December 4th, 2011, 15:23
سیستم وبلاگ دهی رو راه انداختین و یا اول کار هستید ؟
در حال راه اندازی هستیم
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
به نظرم این خیلی عالیه
لطفا در مورد این دیتاسنتر بیشتر توضیح بدید
Hosting and Internet Solutions - OVH (http://www.ovh.co.uk)
TukaNet
December 4th, 2011, 16:12
به نظرم این خیلی عالیه
توجه کنید که قیمت ها به پوند انگلستان هستند !
در ضمن OVH یکی از بزرگترین دیتاسنترهای دنیا هست
سطح خدمات در حد بالایی هست و شبکه پایداری دارند
برای وب هاستینگ یکی از اولین گزینه ها هستند
البته این مورد ddos رو حساس هستند !
afshinh
December 4th, 2011, 16:58
آقای خرازی را چه طوری پیدا کنم
شما ازشون ایمیل یا شماره دارید
TukaNet
December 4th, 2011, 17:02
آقای خرازی صاحب دیتاسنتر هستند و فکر نمیکنم برای فقط یک سرور پاسخگو باشند !
شما برای تماس میتونید با بخش فروش ایکس ال هاست تماس بگیرید : sales@xlhost.com
1oveless
December 4th, 2011, 18:01
در حال راه اندازی هستیم
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
به نظرم این خیلی عالیه
فکر نکنم نیاز باشه اول کار سرور بخرید، خود دانید!
mahosseini
December 4th, 2011, 18:26
از ovh یک آفر خوب دارم براتون . اما شک دارم با ddos مشکل نداشته باشه .
شما غیر استاندارد ترین چیز ممکن رو می خوای .
من امتحان نکردم ولی واقعا دیتا سنتری که با دنیال اتک مشکل نداشته باشه دیگه خیلی مسخره هست .
WorldData.IR
January 1st, 2012, 10:36
سلام
من به شما هتزنر را پیشنهاد می کنم
با همون کنفیگ که گفتید
ماه اول هزینه ست اپ دار حدود 400 هزار تومان با قمت ارز اکنون در بازار و ماه های بعد 100هزار تومان
این بهترین بیشنهاد برای شما که فعل برگشت هزینه ندارید
nesta
January 2nd, 2012, 06:49
سلام
چنین سروری هست. اما با ۴ هسته و 16gb را ram .
اما با وضع دلار حاضر در ایران . این سرور کمتر از ۳۵۰$ میسر نیست .
برای ددس اگر سرور اختصاصی داشته باشید میتوانید با راه کار هائی تا حدی جلوگیری کنید . اما تا حدی!
و برای اینکه خیال شما از این باب راحت باشد فایروال سخت افزاری نیاز است .
در کلّ بیش از ۶۰۰تومن هزینه درد البته با دلار ۱۶۳۰ تومن الان !
اما یک راهکار هست که پیشنهاد من به شما است .
یک ویپیاس خوب یا هاست از اونهأیی که دوستان گفتند بخرید و سپس سایت رو از اینجا پرتکتد کنید DDoS Defend - Services | DDoS Protection | DDoS Mitigation | DDoS Filtering | Remote DDoS Protection | Stop DDoS | Anti DDoS (http://ddosdefend.com/ddos-protection.html)
۸۵$ برای ۱ سایت .یعنی یک ویپیاس در حد ۱۰۰$ و ۸۵$ با ۳۰۰ تومن کار شما را حل میکند .
joomir
January 2nd, 2012, 10:56
من از هاستینگ شرکت hostgator استفاده می کنم خیلی ازش راضیم
persiantools
January 2nd, 2012, 11:05
دوست عزیز من مدیر سایت پارسیان ای سی هستم .من هم دو سال پیش اشتباه شما را کردم و برای راه اندازی سرویس فروشگاهدهیم از سرور مجازی استفاده کردم بعد از 5 ماه متوجه شدم که به هیچ وجه نیازی در این سطح ندارم در حال حاضر در سایت من بیش از 4000 فروشگاه آنلاین راه اندازی شده و بیش از 100.000 صفحه در گوگل ایندکس شده در حالی که بنده 15 ماهه از یک هاست اشتراکی 500 مگابایتی ! معتبر استفاده می کنم و هیچ مشکلی هم نداشتم . مطمئن باشید حداکثر نیاز شما یک سرور مجازی با یک گیگ رمه . ( که البته بیش از 99 درصد منابع سرور شما خالی خواهد ماند .
---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------
من از هاستینگ شرکت hostgator استفاده می کنم خیلی ازش راضیم
تا جایی که بنده اطلاع دارم امکان ادد یا پارک دامنه .ir روی هاست گیتور وجود نداره و به کاربران ایرانی سرویس نمی ده
arman_gts
January 2nd, 2012, 16:14
دوست عزیز من مدیر سایت پارسیان ای سی هستم .من هم دو سال پیش اشتباه شما را کردم و برای راه اندازی سرویس فروشگاهدهیم از سرور مجازی استفاده کردم بعد از 5 ماه متوجه شدم که به هیچ وجه نیازی در این سطح ندارم در حال حاضر در سایت من بیش از 4000 فروشگاه آنلاین راه اندازی شده و بیش از 100.000 صفحه در گوگل ایندکس شده در حالی که بنده 15 ماهه از یک هاست اشتراکی 500 مگابایتی ! معتبر استفاده می کنم و هیچ مشکلی هم نداشتم . مطمئن باشید حداکثر نیاز شما یک سرور مجازی با یک گیگ رمه . ( که البته بیش از 99 درصد منابع سرور شما خالی خواهد ماند .
---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------
تا جایی که بنده اطلاع دارم امکان ادد یا پارک دامنه .ir روی هاست گیتور وجود نداره و به کاربران ایرانی سرویس نمی ده
بله منم اعتقاد دارم که برای شروع ، سرور اختصاصی خرج اضافه هست
ولی اگر خواستید سرور بگیرید به دیتا سنتر redstation.com هم یه نگاهی بندازید
تجربه کار با redstation قابل مقایسه با hetzner نیست
هتزنر قیمتهای فوق العاده ای داره اما هر از چند گاهی یه ریست می کنه ! یا شبکه رو چند دقیقه قطع می کنه اما در کل با این قیمتها خیلی خوبه
و اینکه اگر از فرد ایرانی بگیرید بهتره که بعدا اگه مشکلی پیش امد بتونی یقه یه نفرو بگیری :دی شوخی کردم ولی از بچه های همینجا بگیری که رابطه با دیتاسنتر دارند بهتره
afshinh
January 2nd, 2012, 18:44
سلام
من به شما هتزنر را پیشنهاد می کنم
با همون کنفیگ که گفتید
ماه اول هزینه ست اپ دار حدود 400 هزار تومان با قمت ارز اکنون در بازار و ماه های بعد 100هزار تومان
این بهترین بیشنهاد برای شما که فعل برگشت هزینه ندارید
جدیدا هرکی از هترنز سرور داره داره واگذار میکنه جریان چیه؟
---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
باه دوستان بخ این نتیجه رسیدم فعلا با هاست اشتراکی کارم شروع کنم تا بعد سرور بگیرم