توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فوروارد ایمیل
aliff
December 3rd, 2011, 16:30
سلام.من ایمیل های سایتم(مثل info@site.ir) رو از طریق کنترل پنلم فوروارد کردم به جیمیلم
می خواهم بدونم وقتی ایمیل را فوروارد می کنیم، ایمیلی که برایمان ارسال میشه اول میرود داخل هاست و هاست ارسال میکنه به جیمیلم یا این که ایمیل ارسال شده مستقیم به جیمیلم میاد
December 3rd, 2011, 16:38
پنلتون چیه؟
faratools
December 3rd, 2011, 16:41
میره به سرور و بعد به جیمیل میاد.
---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
اگه تست کنی ، چند لحظه طول میکشه تا ایمیلی که به اینفو فرستاده شده به جیمیل بیاد.
aliff
December 3rd, 2011, 16:52
سی پنل هست.
اخه من می خواهم به دوستانم به نام خودشون از سایتم ایمیل بدهم
مثلا:
a@site.ir
b@site.ir
c@site.ir
d@site.ir
...
اما چون هاست محدودیت ارسال ایمیل داره (ارسال ایمیل در روز 700 تا )
پس اگه ایمیل های ارسال شده باز از طریق سرور فوروارد میشه احتمال داره برای سایتم مشکل به وجود بیاد
ممنون
faratools
December 3rd, 2011, 17:04
نه ببین
اون 700 تا برای جلوگیری از اسپم هست .
اما وقتی فوروارد میشه به یه ادرس بزا 10 هزار تا هم باشه
شما به جای ایمیل میفرستی که خودش خواسته نه اسپم;)
sa_sh41
December 3rd, 2011, 17:33
اگر cpanel هست
اگه ایمیل با همون نام را در هاست ایجاد کرده باشید به ان می رود سپس به جیمیل می رود و الا مستقیم به جیمیل می رود
اگر توضیحمو متوجه نشدین بگین روشنترش کنم
Optimus
December 3rd, 2011, 18:00
اگر cpanel هست
اگه ایمیل با همون نام را در هاست ایجاد کرده باشید به ان می رود سپس به جیمیل می رود و الا مستقیم به جیمیل می رود
اگر توضیحمو متوجه نشدین بگین روشنترش کنم
توی دایرکت ادمین هم به همین صورت هست؟
sa_sh41
December 3rd, 2011, 18:04
خیر
در دایرکت ادمین حتما باید ابتدا ایمیلی با ان نام داشته باشی
aliff
December 5th, 2011, 15:01
نه ببین
اون 700 تا برای جلوگیری از اسپم هست .
اما وقتی فوروارد میشه به یه ادرس بزا 10 هزار تا هم باشه
شما به جای ایمیل میفرستی که خودش خواسته نه اسپم;)
اما من فرق اسپم با ایمیل معمولی را نفهمیدم سرور چگونه تشخیص میده این اسپم هست ان یکی دیگه ایمیل واقعی!
این جز قوانین هاست ما بود:
ارسال هر گونه خبر نامه و ایمیلهای تبلیغاتی در سرور ممنوع میباشد و تعداد ایمیلهای ارسالی در ساعت نباید بیش از 70 عدد باشد در صورت مشاهده سایت مسدود خواهد شد.
faratools
December 7th, 2011, 21:27
خب مشکل چیه ؟
mdpc
December 9th, 2011, 18:59
سلام
من هم چنین سوالی دارم . هدفم راه اندازی یک سایت طراحی فرم اینترنتی هست که با php نوشته میشن . روش کار فرمها هم به اینصورت هست که بعد از پر شدن و ارسال ، اطلاعات داخل فرم ابتدا وارد هاست من میشه و بعد به ایمیل مجری (مثل جی میل یا یاهو) میره. بطور واضح تر آقای x درخواست فرم میده ، من فرم رو طراحی و روی سرورم آپلود می کنم و لینک فایل اصلی رو به طرف میدم و اون لینکش رو روی سایتش میگذاره. ممکنه برای بیش از 200 نفر فرم طراحی کنم . حالا اگر به فرض توی بدترین حالت توی یکساعت هر 200 فرم پر و ارسال بشه ، آیا با توجه به محدودیت هاستها در تعداد ارسال ایمیل ، ممکنه بعضی از فرمها به ایمیل مقصد نره ؟ آیا اصلا اطلاعات این فرمها که به هاست میره و بعد به ایمیل مقصد ارسال میشه بعنوان یک ارسال ایمیل توسط خود سرور ایمیل هاست به حساب میاد (چی گفتم !!:-p) ممنون میشم کمک کنید
---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:49 PM ----------
سلام
من هم چنین سوالی دارم . هدفم راه اندازی یک سایت طراحی فرم اینترنتی هست که با php نوشته میشن . روش کار فرمها هم به اینصورت هست که بعد از پر شدن و ارسال ، اطلاعات داخل فرم ابتدا وارد هاست من میشه و بعد به ایمیل مجری (مثل جی میل یا یاهو) میره. بطور واضح تر آقای x درخواست فرم میده ، من فرم رو طراحی و روی سرورم آپلود می کنم و لینک فایل اصلی رو به طرف میدم و اون لینکش رو روی سایتش میگذاره. ممکنه برای بیش از 200 نفر فرم طراحی کنم . حالا اگر به فرض توی بدترین حالت توی یکساعت هر 200 فرم پر و ارسال بشه ، آیا با توجه به محدودیت هاستها در تعداد ارسال ایمیل ، ممکنه بعضی از فرمها به ایمیل مقصد نره ؟ آیا اصلا اطلاعات این فرمها که به هاست میره و بعد به ایمیل مقصد ارسال میشه بعنوان یک ارسال ایمیل توسط خود سرور ایمیل هاست به حساب میاد (چی گفتم !!:-p) ممنون میشم کمک کنید
یه مشکل دیگه هم اینه که من روی یک سرور رایگان یکی از فرمها رو برای 50 بار بصورت مداوم ارسال کردم که نتیجش غیرفعال شدن سایت بود !!! چرا؟