PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کدام دیتا سنتر ایرانی از همه بهتره؟

kasra247
December 2nd, 2011, 00:08
با سلام
دوستان من می خواستم بدونم کدوم دیتا سنتر ایرانی از همه بهتره؟ و دارای بالاترین سرعت پرت ارتباطیه؟
آیا دیتا سنتری در ایران هست که پرت 1گیگابیت داشته باشه؟
از اساتید و دوستان عزیز هر کی اطلاعاتی در دست داره ما را هم در جریان بزاره لطفا

milad221
December 2nd, 2011, 00:17
سلام دوست من
تو ایران پورت بیشتر از 10 مگ فک نکنم دیگه وجود داشته باشه اگر هم باشه الکیه
شما هم بجای ایرانی بهتره از خارجی استفاده کنی چون ایران پنهای باند گران داره کلا پهنا بهتون کم میدن
و بعضی روزا که همین طوری نت قطع میشه در روز های ..... قطع میشه مال دیتاسنتر و نمیتونید استفاده کنید

kasra247
December 2nd, 2011, 00:28
پس این دیتا سنتر ها که میگن ما پرت 100مگ داریم چی؟
یعنی منصرف بشم؟ یعنی 1 دونه فقط 1 دونه دیتا سنتر خوب نداریم؟ با سرعت پرت بالا؟

milad221
December 2nd, 2011, 00:36
نه عزیز من ایران کجا نتش خوبه تا بخواد دیتاسنتر بزنه
نه بابا اینا پورت شون از 10 مگ بیشتر نمیکشه
ایپی خیلی سخت میدن یا همیشه کم دارن
پنهای باند هم که نگو هر 10 گیگ خدا پولشه
روی رم 4 گیگ بهتون همش 200 گیگ میدن بنظر شما این واستون بسته؟
این همه دیتاسنتر خارجی کیفیت عالی خدارو شکر هم که بچه های ایران خیلی خوب سرور از این دیتاسنتر ها دارن
یک نمونه همین دیتاسنتر سوئیس بهترین سخت افزار و پورت شبکه رو داره
ایران یک سی پی سو میبنده واسه 50 سال پیشه که دیگه اصلا استفاده نمیشه ولی خارجی ها رو بگو جدید ترین و قوی ترین ها رو همیشه رو دیتاسنتر دارن تازه قیمت هاشون هم خیلی بصرفه تره

kasra247
December 2nd, 2011, 00:40
دوست عزیز با این توضیحات باید قید دیتاسنتر وطنی رو بزنم، شما واقعا چه دیتا سنتر خارجی رو به من پیشنهاد میکنی که ترافیک بالا و پهنای باند و فضای هارد بالا داشته که از همه لحاظ خوب باشه؟
با تشکر

milad221
December 2nd, 2011, 00:46
100%
البته نظر من اینه چون واقعا وطنی ارزش استفاده نداره با این همه مشکلات و ....
شما که میخوای خرج کنی از خارج بگیر عالیی تره
سوئیس (Equinix) سخت افزار عالی پورت مناسب ابتایم عالی...
المان HETZNER قیمت های مناسب سخت افزار خوب ( مشکل فقط هزینه ستاب بالا داره ولی از ماهای بعد هزینه ها خیلی کم میشه مثال موقع خرید باید 400 تومان با هزینه ستاب بدید ولی بعد از ماه دوم 120 اینا پولش میشه! :دی)

kasra247
December 2nd, 2011, 01:00
میلاد جان برای راه اندازی آپلود و دانلود سنتر این دو دیتا سنتر مشکلی ندارند؟
یعنی شبیه وارز هستند؟

milad221
December 2nd, 2011, 01:10
المان وارز نیست گیر میدن ولی سوئیس فکر باشه و بشه استفاده کرد ولی اگه وارز کامل میخوای از دوست خوبمون مجیک وی پی اس سوال کن ایشون از دیتاسنتر ولداستریم و سروریاس فکر کنم سرور میدن و این دیتا سنتر ها وارز هستند و گیر نمیدن

---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:08 AM ----------

ولی ما چون تو ایران هستیم سوئیس بهترین پینگ رو داره واسه دانلود اپلود یا دانلود سنتر از سوئیس استفاده کن
در ضمن این 2تا دیتاسنتر که گفتم مجیک وی پی اس میده مال هلند هستش که به وارز گیر نیستن

iranian-portal
December 2nd, 2011, 01:13
میلاد جان برای راه اندازی آپلود و دانلود سنتر این دو دیتا سنتر مشکلی ندارند؟
یعنی شبیه وارز هستند؟
معمولا دیتاسنترهای آمریکا با محتوای مورد نظر شما مشکل دارند
سوئیس از نظر وارز نباید مشکلی داشته باشه
در ضمن سرورهای ایرانی که به لعنت خدا هم ارزشی نداره فقط به فقط جهت گیم سرور کاربرد داره چون پینگ خوب میده
در غیر این صورت اگر سرور ایرانی رو مجانی هم به من بدن استفاده نمی کنم
اگر روزی خواستی واسه کارهای عادی مثل آپلود سنتر و ... سرور ایرانی بگیری یادت باشه پولت رو بریزی تو سطل آشغال بهتر از سرور ایرانیه

milad221
December 2nd, 2011, 01:18
منم کاملا با نظر iranian-portal (http://www.webhostingtalk.ir/member/10318/) موافق هستم

sa_sh41
December 2nd, 2011, 10:51
من سرورم تو دیتا سنتر افرانت هست و واقعا راضیم

yekmobile.com
December 2nd, 2011, 10:58
پارس آنلاین قیمتاش بالاست افرا بهتره پشتیبانیشم بهتره

novinhost
December 2nd, 2011, 11:59
دوستان بنده لیست سرور ها و قیمت های افرانت رو گشتم پیدا نکردم ، احتمالا یک سرور هم از ایران بگیرم (جدیدا مشتری سرور مجازی ایران زیاد شده) .

abdollah.esmati
December 2nd, 2011, 12:04
بهتره از hetzner خریداری بشه اما توی ایران افرانت از همه بهتره
در مورد خرید هم از ایران سرور بخرید نماینده اونا هست
ایران سرور:هاست امن-هاست حرفه ای، سرور اختصاصی در ایران، سرور مجازی، هاست لینوکس و هاست ویندوز (http://www.iranserver.com)

salar74_a
December 2nd, 2011, 12:25
تایید میشه افرانت بهتره
ولی جدیدا پارس آنلاین داره تجهیزاتش رو ارتقا میده
بین دیتاسنتر های خارجی نگاهی هم به ovh بندازید بد نیست
موفق باشید

sa_sh41
December 2nd, 2011, 12:28
همانطور که دوستم گفتن میتونید یک نمایندگی از ایران سرور iranserver.com بگیرید اونجور که من شنیدم 40تا از سروراشون تو دیتا سنترای افرانته

abdollah.esmati
December 2nd, 2011, 12:29
منظور من خرید سرور اختصاصی ایران از اونا بود نه نمایندگی