توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد چک کردن ایمیل
0037
December 1st, 2011, 08:33
سلام
من از Cpanel استفاده میکنم و نیاز دارم که 3-4 تا اکانت ایمیلی که در CPanel ساختم رو همیشه چک کنم ، خودش چندتا ایمیل کلاینت داره مثل Horde یا RoundCube یا SquirrelMail و ... که من معمولاً با Horde کار میکنم ، حالا مشکل اینجاست که Horde بعضی از ایمیلها رو که باز میکنم میگه برای اینکه بتونی متن ایمیل رو ببینی از وبمیلی استفاده کن که HTML رو ساپورت کنه ،
میخواستم ببینم کلاً بهترین راه که برای چک کردن اکانتهای ایمیل استفاده میشه چیه ؟ من یه مدت از Thunder Bird استفاده میکردم که متاسفانه در هر لحضه فقط یک اکانت ایمیل از سایت رو میتونست مانیتور داشته باشه و باقی اکانتهایی رو که بهش وصل میکردم نمیتونستن وصل بشن که این هم فکر کنم بخاطر تنظیمات ایمیل مربوط به هاست باشه.
December 1st, 2011, 08:39
ThunderBird عالیه. حدود 10 تا ایمیل توش تعریف کردم و دیگه خیالم راحته. هیچوقت به وب میل سر نمیزنم.outlook هم خوبه.
یه کار دیگه هم میتونی بکنی و اون اینکه ایمیلاتو بیا توی جی میل تعریف کن. و اونارو فوروارد کن روی جی میل. اینجوری هم میتونی ایمیلاتو از طریق جی میل بخونی و هم اینکه از همون طریق جواب بدی (فرستنده میشه همون آدرس ایمیلت نه جی میل)
reeza
December 1st, 2011, 10:49
خوب چرا از روند کاب استفاده نمی کنید؟
اون از این مشکلات نداره
nimo0ol
December 1st, 2011, 11:48
سلام
بهتره از RoundCube استفاده کنید.
اما بهترین راه اینه که هر سه ایمیل رو Forwarder براش اضافه کنید تا به ایمیل شخصیتون (جی میل یا یاهو) یه نسخه ارسال بشه. و فقط در صورت نیاز به پاسخگویی از وب میل استفاده نمایید.
hamidjan
December 1st, 2011, 11:54
سلام
اما بهترین راه اینه که هر سه ایمیل رو Forwarder براش اضافه کنید تا به ایمیل شخصیتون (جی میل یا یاهو) یه نسخه ارسال بشه. و فقط در صورت نیاز به پاسخگویی از وب میل استفاده نمایید.
برای پاسخگویی هم میشه از جی میل استفاده کرد (با سندری غیر از جی میل)
sa_sh41
December 1st, 2011, 13:39
بنظرم بهترین راه اینه که تمام ایمیل ها را به ایمیل gmail خود فور وارد کنید تا براحتی تمامی ایمیل ها را در یک لحظه چک کنید
MihanTech
December 1st, 2011, 14:58
یه کار دیگه هم میتونی بکنی و اون اینکه ایمیلاتو بیا توی جی میل تعریف کن. و اونارو فوروارد کن روی جی میل. اینجوری هم میتونی ایمیلاتو از طریق جی میل بخونی و هم اینکه از همون طریق جواب بدی (فرستنده میشه همون آدرس ایمیلت نه جی میل)
سلام ، قسمت bold شده رو میشه توضیح بدید ؟
hamidjan
December 1st, 2011, 15:15
برو به قسمت تنظیمات جی میل
در قسمت Accounts and import
قسمت Send mail as:
میتونی ایمیل دیگه ای تعریف کنی. وقتی تعریف کردی، خود جی میل یه ایمیل میفرسته به اون آدرس. یه لینکه که باید کلیک کنی تا مطمئن بشه که ایمیل مال خودته.
از این به بعد وقتی از طریق جی میل میخوای ایمیلی بفرستی، میتونی انتخاب کنی که از طریق جی میل بفرسته یا هر کدوم از آدرسایی که تو قسمت send mail as تعریف کردی.
0037
December 1st, 2011, 18:44
سلام
نحوه ی فروارد کردن رو تو Cpanel میشه توضیح بدید
ممنون
hamidjan
December 1st, 2011, 19:35
به قسمت Forwarders در سی پنل مراجعه کنید:
Mail=>Forwarders
reeza
December 1st, 2011, 19:44
وقتی که لاگین کردین قبل از اینکه روی ایکون ها برای چک میل کلیک کنید یه گزینه داره به اسم Forwarding
Options
که از اونجا می تونید انتخاب کنید