سلام دوستان خواهشا کمکم کنید!
من یه اکانت FTP برای هاست Cpanel خودم درست کردم بعد از این که پاکش کردم دیگه سایت بالا نمیاد! اصلا هیچی بالا نمیاد تمام اطلاعاتم از تو هاست پاک شد ولی Disk Space Usage نشون میده که اطلاعات هنوز هست! نمیدونم باید چیکار کنم وقتی هم میخوام سایتو باز کنم Not Found میده! اگه راهی است خواهشا کمکم کنید!:77:
---------- Post added at 04:22 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------
آقا یکی کمک کنه من دارم سکته میکنم
dr.saeed
November 30th, 2011, 16:29
یه پی ام تو یاهو بهم بده
xdrvps
dertgtr
November 30th, 2011, 18:45
بنده خدا چطور تو یاهو پ.خ بده ؟! ssl ها خبر رسیده که بستن .
پ.ن : احتمالا شما اف تی پی رو روی پوشه پابلیک ست کردید و با پاک کردن اف تی پی یوزر دکمه حذف کل اطلاعات رو زدید ( از شما می پرسه ک فقط یوزر رو پاک کنم / همراهش اطلاعات رو پاک کنم ؟ )
از مدیریت سرور درخواست بک آپ کنید راهش فقط اینه
sa_sh41
December 2nd, 2011, 13:32
اخرین بکاپ را ریستور کنید اینکه دیگه غصه خوردن نداره
mohsen1
December 2nd, 2011, 14:17
اخرین بکاپ را ریستور کنید اینکه دیگه غصه خوردن نداره
1- لطفا اسپم نزنید!
2- تا رسیدن به 100 پست وقت زیاد دارید پس عجله نکنید.
3- تاپیک قدیمی بالا نیارید یا الکی جواب ندید!
sardarn
December 2nd, 2011, 14:27
1- لطفا اسپم نزنید!
شما هم که دارید می گردید هر جا ایشون پست می دن این رو می زنید:d
اون disk space شما یکم صبر کنید اگر صفر نشد یعنی هنوز فایل هاتون وجود داره چون هر چند دقیقه یک بار آپدیت شاید بشه
اگه صفر هم شد که یعنی پاک شده
iranian-portal
December 2nd, 2011, 15:54
1- لطفا اسپم نزنید!
3=من نمیدونم تاپیک یک روز پیش که هنوز به جواب خیلی خیلی روشنی نرسیده کجاش قدیمیه؟؟؟؟
2=یک کاربر مثل بنده یا ایشون که به هیچ عنوان فروشنده نیستند چه دلیل یداره پست هاشون 100بشه؟؟؟؟؟
شما همه رو با عقل خودت نگاه می کنی!!!!
در ضمن یادتون باشه پست شماست که جنبه 120% اسپم داره اون دوست عزیز یک جواب ارسال کردند حداقل
به جای این که مرتب دنبال اصلاح رفتار دیگران باشید
اول از همه به خودتون نگاه کنید و خودتون رو اصلاح کنید
mohsen1
December 2nd, 2011, 16:49
3=من نمیدونم تاپیک یک روز پیش که هنوز به جواب خیلی خیلی روشنی نرسیده کجاش قدیمیه؟؟؟؟
2=یک کاربر مثل بنده یا ایشون که به هیچ عنوان فروشنده نیستند چه دلیل یداره پست هاشون 100بشه؟؟؟؟؟
شما همه رو با عقل خودت نگاه می کنی!!!!
در ضمن یادتون باشه پست شماست که جنبه 120% اسپم داره اون دوست عزیز یک جواب ارسال کردند حداقل
به جای این که مرتب دنبال اصلاح رفتار دیگران باشید
اول از همه به خودتون نگاه کنید و خودتون رو اصلاح کنید
دوست عزیز شما به این پست این آقا داری نگاه می کنی من چند تا پست اخیر ایشون رو دیدم! همه اسپم و الکی بود. حواسم به کاری که می کنم هست.توی این یک دوسال امثال ایشون رو زیاد دیدیم-- منتظر می مونیم واسه اولین پست فروش ایشون ;)
به جواب روشنی هم اگه نرسیده باشه واب ایشون هیچ نیازی به ارسالش نبود.کاربر قبل از ایشون همین پاسخ رو داده بودن.