با سلام
خسته نباشید
از دوستان مطلع در زمینه دیتاسنتر ها جهت تهیه سرور اختصاصی با مشخصات تقریبی
CPU single Dual Core (2 cores) > 2.8 MHz
4GB RAM
HDD 5TB
PORT 100 Mb
(با قابلیت مجازی سازی با انواع مجازی ساز ها از جمله esxi)
تنها جهت معرفی دیتا سنتر های مناسب ( متوسط به بالا ) از کشور های المان و امریکا و هلند و ارائه قیمت های تقریبی درخواست راهنمایی داشتم.
فعلا در راستای خرید آنی نیستم و تنها یک سری آمار میخواستم برای خرید در چند هفته آینده.
اگر مقدور بود نمایندگان یا فروشندگان سرور اختصاصی از دیتاسنتر های gorack, worldstream, xlhost, rapidswitch, netrouting,hetzner , در داخل ایران و کیفیت این دیتا سنتر ها را هم معرفی بکنید.
ممنون
novinhost
November 30th, 2011, 14:20
مشخصات CPU رو به درستی ارائه بدید . برای خرید از آلمان Hetzner , Veliaرو و هلند Leaseweb رو پیشنهاد می کنم ، اما بستگی به فعالیت شما داره که چه چیزهایی می خواهید کار کنید ، اما خود بنده روی Velia هستم و واقعا راضی هستم . IP های این دیتاسنتر به نام خودتون هست و Mail Abous هم میل خودتون هست پس زیاد مشکلی نخواهید داشت دسترسی 24 ساخته به IPMI و استفاده از سری جدید های CPU INTEL و سرور های قدرمتند SUPERMICRO واقعا نسبت به قیمت عالی هست .
سلام پست اول رو ویرایش کردم
سرور اختصاصی برای مجازی سازی و ارائه وی پی اس
سی پی یو یک عدد dual core (دو هسته ای) با حد اقل سرعت 2.8 مگاهرتز
درباره این که در چه حد از لحاظ abuse حساس هستند و... هم بفرمایید.
(فقط پیشنهاد خرید ندید که اینجا بخش آموزش و راهنمایی هست تا اخطار ندن مدیران)
ممنون
smartieuser
November 30th, 2011, 14:36
با این مشخصاتی که شما میخواین هتزنر میتونه گزینه خوبی باشه. چون هزینه های ماهانه بسیار ارزان تمام میشه و سروری که به شما ارائه میشه (http://www.hetzner.de/en/hosting/produkte_rootserver/eq4) تقریبا دوبرابر خواسته های شما جوابگو خواهد بود.
برای اطلاعات بیشتر ----> پیام خصوصی
Y! : smartieuser
با تشکر
محمد خسروی
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:34 PM ----------
سلام پست اول رو ویرایش کردم
سرور اختصاصی برای مجازی سازی و ارائه وی پی اس
سی پی یو یک عدد dual core (دو هسته ای) با حد اقل سرعت 2.8 مگاهرتز
درباره این که در چه حد از لحاظ abuse حساس هستند و... هم بفرمایید.
(فقط پیشنهاد خرید ندید که اینجا بخش آموزش و راهنمایی هست تا اخطار ندن مدیران)
ممنون
برای مثال چند آیپی لازم دارین روی سرور ؟
plastic
November 30th, 2011, 14:43
با این مشخصاتی که شما میخواین هتزنر میتونه گزینه خوبی باشه. چون هزینه های ماهانه بسیار ارزان تمام میشه و سروری که به شما ارائه میشه (http://www.hetzner.de/en/hosting/produkte_rootserver/eq4) تقریبا دوبرابر خواسته های شما جوابگو خواهد بود.
برای اطلاعات بیشتر ----> پیام خصوصی
Y! : smartieuser
با تشکر
محمد خسروی
---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:34 PM ----------
برای مثال چند آیپی لازم دارین روی سرور ؟
تعداد ای پی مسلما کم باشه با توجه به این که ارائه سرویس های وی پی اس تعداد ای پی بالایی به کار میگیره ( بیشترین تعداد ای پی که ممکنه لازم باشه 50-60 تا ای پی ) کارساز نخواهد بود.
آیدی شما رو اد کردم.
smartieuser
November 30th, 2011, 14:48
مثلا روی یک سیستم با رم 8 گیگ و سی پی یو 4 هسته ای چند وی پی اس میخواین ارائه کنین شما ؟
plastic
November 30th, 2011, 15:12
سیستم های وی پی اسی که قابل ارائه میشه از رم 64 (برای میکروتیک) شروع میشه
مسلما بسته به سیستم عامل هارد و سی پی یو و رم اختصاص داده میشه (میکروتیک جدا از لینوکس و ویندوز)
برای همین شاید روی سرور حدود 30-40 تا وی پی اس باشه ( البته تا به حال سرویس ندادم و در این مورد که تعداد ایده آل برای سرور با این مشخصات چند وی پی اس هست اطلاع ندارم )
ممنون
plastic
November 30th, 2011, 23:43
سلام
دوستان عزیز دیگه در این زمینه هیچ راهنمایی ندارند؟
این تاپیک میتونه برای دوستان دیگه هم که برای شروع میخوان سرور بگیرن در انتخاب دیتاسنتر و... مفید باشه.
اگر در زمینه سوالاتی که مطرح شد اطلاعاتی داشتید ممنون میشیم که راهنمایی بفرمایید.
mahosseini
December 1st, 2011, 03:10
تجربه کاری با Hetzne و Ovh داشتم و تا الان راضی بودم .
سیستمی که معرفی کردید مشخصات ضعیفی داره که باعث میشه شما سود کمتری بتونی بکنی .
DeltaGostar
December 1st, 2011, 07:01
برای مجازی سازی سعی کنید . از دیتا سنتر های بگیرید که ای پی در هر لحظه بتونن به سرور شما رویت کنن و مشکل رنج و غیره نداشته باشند و نیز پورت اختصاصی حداقل ارائه بدن و cpu کمتر از 6 مگ کش و 4 هسته ای نگیرید .
smartieuser
December 1st, 2011, 10:18
cpu : cor i5
ram : 16 Gb
port : 1Gb
hdd : 2 T
bw : 10 T
ما هیانه : 155 هزار تومان
خانه> انجمن> بخش آموزشی> سرور اختصاصی> سوالات و مشکلات> درخواست راهنمایی و اطلاعات در مورد تهیه سرور اختصاصی
ممکنه مدیران گیر بدن
mahosseini
December 1st, 2011, 10:37
خانه> انجمن> بخش آموزشی> سرور اختصاصی> سوالات و مشکلات> درخواست راهنمایی و اطلاعات در مورد تهیه سرور اختصاصی
ممکنه مدیران گیر بدن
حق با شماست . من فکر کردم ایشون قیمت می خواد .
با تشکر از شما
taghi.karimi
December 1st, 2011, 11:44
شما vps هایی که میخواهید ایجاد کنید به ظرفیت سرور به طور مثال که این سرور شاید 100 سرور مجازی جوابگو باشد با رم 64 اما باید این مورد رو توجه کنید که منابع سرور فقط رم و سی پی یو مصرفی نبوده و از آن مهمتر پورت خواهد بود که شما را به مشکل خواهد انداخت!
پس در مورد پورت و کیفیت آن هم به نسبت سرور هایی که میخواهین روی سرور اختصاصی ارائه کنید توجه داشته باشید!
موفق باشید!