PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست دانلود و ویندوز

novinhost
November 30th, 2011, 12:33
درود

طی این روزها می خواستم بخش هاست دانلود و ویندوز رو راه اندازی کنم ، برای هاست دانلود موندم cPanel رو انتخاب کنم یا Direct Admin اما به نظر خودم دایرکت بهتر باشه ، سوالاتی که برای هاست دانلود دارم اینه که پهنای باند معمولا چقدر می دن مثلا پیشفرض بگیریم 20 گیگ ، می خوام منابع سرورم رو در نظر بگیرم برای همین می خواستم مصرف CPU و Ram رو بدونم ، می دونم به خیلی از چیزها بستگی داره اما حدودا برای 50 تا هاست دانلود همین 20 گیگ یا 10 گیگ می خوام بدونم چه قدر منابع رو برای این سرور مجازی قرار بدم .

برای هاست ویندوز که زیاد خودم هم باهاش سر و کار نداشتم و خودم با پنل پلسک کار کردم ، می خواستم بدونم که کدوم پنل الان رو بورسه و استفاده می کنند مشتری ها ، در قیمت چی ، کدوم پنل ها الان قیمت های مناسب تری دارند نسبتا .

کلا در امر هاست دانلود و ویندوز اگه نکاتی هست بفرمایید ، من هاست دانلود رو به خیلی از مشتریان دادم و استفاده می کنند اما می خواستم این بخش با هاست اشتراکی جدا بشه .

sa_sh41
December 4th, 2011, 20:50
بنظر من که cpanel بهتره

novinhost
December 5th, 2011, 02:29
سپاس ، از لطف دوستان همون چند روز پیش خودم به جواب رسیدم .