ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طراحي اسكريپت موسيقي آنلاين

xman68
November 29th, 2011, 23:41
سلام

من نياز به اسكريپت موسيقي آنلاين با ويژگي هاي زير دارم

1- گرافيكي قوي باشه ( ساختار ظاهري اسكريپت خيلي خوب باشه )
2- امكان ايجاد پروفايل شخصي براي كاربران
3- پشتيباني از اكثر فرمت ها
4- پلير قابل و در عين حال سبك
5- نمايش تمامي فايل هاي آپلود شده در گالري هاي منظم ( مثلا به ترتيب سبك يا نام خواننده )
و آخري كه مهم ترين هست

6- امكان دانلود حتي با برنامه ها نباشد

اگه كسي هست پايين ترين قيمتش را بگه ( قيمتي كه ديگه اخر آخرش باشه )

ممنون

xman68
December 1st, 2011, 14:34
كسي نبود !!!

milad221
December 1st, 2011, 20:25
باید بگید یکی از دوستان که طراح هستند انجام بدند ولی این همه چیزی که شما میخواید فک نکنم ارزون در بیاد

soheyl_ir89
December 1st, 2011, 21:31
یه جستجویی در اینترنت داشته باش،
چند تا اسکریپت در سایت ها هست،
به کارت نیومد؟

php.source
December 1st, 2011, 21:34
چقدر میتونید هزینه کنید؟

shazo
December 1st, 2011, 21:38
اسكريپ اين سايت خوبه ؟ نظرت چيه ؟

ویکی صدا - مرجع آزاد موسیقی پارسی (http://wikiseda.ir/index.php)

rn4j1m1
December 1st, 2011, 21:50
میتونم واستون بنویسم
امکاناتی که میخواین همراه با جزئیات واسم بفرستید تا قیمت و زمان رو بگم

soheyl_ir89
December 1st, 2011, 22:05
http://farsscript.ir/45-mp3-پلیر-آنلاین/ (http://farsscript.ir/45-mp3-%D9%BE%D9%84%DB%8C%D8%B1-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86/)

xman68
December 1st, 2011, 23:28
ممنون

از همه دوستان
ولي به اين نتيجه رسيدم اسكريپت خارجي تهيه كنم

ماشاالله قيمت ها را اينقدر بالا دوستان ميگند كه بسته آفيس به پاش نميرسه

كلا توي اين مدت كه من براي خريد و طراحي به هموطنانم رو زدم منصرف شدم

هر چي خواستم نمونه خارجيش را با نصف قيمت ايران خريدم تازه بي نقص و پشتيباني عالي

reeza
December 1st, 2011, 23:32
من با صد تا براتون انجامش میدم

rn4j1m1
December 2nd, 2011, 07:58
ممنون

از همه دوستان

هر چي خواستم نمونه خارجيش را با نصف قيمت ايران خريدم تازه بي نقص و پشتيباني عالي

قطعا اگه سیستم آماده ای هست که تمام نیازهای شما رو رفع میکنه خیلی و خیلی به نفعتون هست خریدش ، چرا ؟ چون اون داره به صورت عمومی فروخته میشه و ممکنه همون سیستم به 1000 نفر فروخته شده باشه
اما شما وقتی همون رو به یه برنامه نویس میدین ، اون برنامه نویس داره هزینه وقتی که میذاره رو از شما میگیره و در نهایت شما صاحب اسکریپت هستید و سورسش در اختیار شماست ! این خیلی با خرید یه برنامه آماده فرق میکنه !
اگه واقعا اون چیزی که میخاین هست اصلا فکر دوباره نوشتن رو از سرتون بیرون کنید چون هزینه خیلی بیشتری داره ! اگه کسی هم قیمت عجیب داد (مثلا گفت 100 ت) مطمعن باشید برنامه نویس نیست و این رو از پایه نمی نویسه بلکه یه چیز آماده و شاید رایگان رو داره بهتون میفروشه

php.source
December 2nd, 2011, 11:29
ممنون

از همه دوستان

شما اگه اختصاصی بخواید از همون خارجی ها باید 700-800$ بدید.
اونا یک اسکریپتو به 200 نفر میفروشن که قیمت اونقدر کم میشه. اما ما اگه این کار رو کنیم سریع میاید میگید نامردی و اسکریپت منو به چن نفر دادیو مگه برا من نبود و ...
غیر از اینه؟

sa_sh41
December 2nd, 2011, 11:49
80تومن اخرش

xman68
December 2nd, 2011, 12:40
دوستان گل من حرفاتون را قبول دارم ولي شما سطح درآمد كشوري مثل آمريكا و منطقه اروپا را هم مد نظر داريد

قيمت ها در هر كشوي متناسب با وضعيت اقتصادي مردمش پايه گذاري ميشه

اگه اونها به قول شما 800$ ميگند ؛ توي ايران با توجه به اينكه سطح درآمد انها حداقل 5 تا 6 برابر ايران هست بايد حدود 120 تومان باشه ( كه البته قيمت ها اينقدر هم نيست )

MihanTech
December 2nd, 2011, 13:14
ربطی به سطح درامد نداره !! هز کسی نمیتونه جنسیس سوار بشه !

برنامه نویس باید پول وقت و زحمتش رو بگیره ! به نظر من از ایرانی جماعت باید 10 برابر بیشتر گرفت ، البته منظورم شما نیستید . چون بعد از خرید تازه دردسر برنامه نویس شروع میشه !

xman68
December 2nd, 2011, 15:39
ربطی به سطح درامد نداره !! هز کسی نمیتونه جنسیس سوار بشه !

برنامه نویس باید پول وقت و زحمتش رو بگیره ! به نظر من از ایرانی جماعت باید 10 برابر بیشتر گرفت ، البته منظورم شما نیستید . چون بعد از خرید تازه دردسر برنامه نویس شروع میشه !

قبول دارم حرفتون را كه خيلي از ايراني ها بد بار اومدند از اين لحاظ و متاسفانه تاوانش را دارند عده اي ديگه ميدهند
كلامتون درست و من هم منكر زحمت دوستان گل نيستم

من به كپي رايت خيلي پافشاري دارم و به همين خاطر تا حالا هيچ كجاي سايتم از برنامه يا اسكريپت نال شده اي استفاده نكردم و نخواهم كرد

ولي درآمدم هم شرايطي را برايم رقم زده كه نميتونم براي يه اسكريپت 200 تازه حداقل هزينه كنم

خريد زير 100 هزار برام ممكن و راحت هست ولي حداقل 200 تا 250 واقعا براي كسي كه درس ميخونه و يه درآمد ماهانه مختصر داره پرداخت نشدني هست

در كل ممنون از دوستان

شرمنده از اينكه مزاحم وقت با ارزشتون شدم

ali-
December 3rd, 2011, 19:49
قبول دارم حرفتون را كه خيلي از ايراني ها بد بار اومدند از اين لحاظ و متاسفانه تاوانش را دارند عده اي ديگه ميدهند
كلامتون درست و من هم منكر زحمت دوستان گل نيستم

من به كپي رايت خيلي پافشاري دارم و به همين خاطر تا حالا هيچ كجاي سايتم از برنامه يا اسكريپت نال شده اي استفاده نكردم و نخواهم كرد

ولي درآمدم هم شرايطي را برايم رقم زده كه نميتونم براي يه اسكريپت 200 تازه حداقل هزينه كنم

خريد زير 100 هزار برام ممكن و راحت هست ولي حداقل 200 تا 250 واقعا براي كسي كه درس ميخونه و يه درآمد ماهانه مختصر داره پرداخت نشدني هست

در كل ممنون از دوستان

شرمنده از اينكه مزاحم وقت با ارزشتون شدم

سلام رفيق . خلاصه اش كنم.
1. برنامه دلخواه را بفرماييد.
2. قيمت دلخواه را بفرماييد. ( بين 40 تا 100 )
*دانشجو را دوست دارم* * itm7-com *

Towhidn
December 9th, 2011, 18:58
میتونی از این اسکریپت (http://www.audiosharescript.com/) استفاده کنی. پولیه ولی میشه با یک قیمت مطلوب فارسیش کرد.
اما در صورتی که یک سایت واقعاً قوی میخوای با من تماس بگیر. میتونم یه پورتال قوی برات راه بندازم که نمونه فارسیش وجود نداره اما هزینش بالاست. مگه اینکه تواناییش رو داشته باشی که سایت رو تاپ کنی در اون صورت شاید بتونیم شریکی کار کنیم.

در مورد 6 هم باید بهت بگم خوب جواب نمیده مگه اینکه فایل فقط قابل دانلود باشه نه داونلود و پلی.

salar74_a
December 9th, 2011, 19:13
در صورتی که به طرح دلخواه خودتون نرسیدید
میتوانید با تیکت زدن در بخش طراحی سایت ما درخواست بدید و پس از بررسی قیمت داده بشه بهتون
هر طرحی بخواهید اوکی میشه
هاست وارز | هاستینگ وارز | بدون کپی رایت|ژنرال هاست - ارسال درخواست (http://portal.generalhost.ir/submitticket.php)
موفق باشید