توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایندگی نامحدود لینوکس CPanel/WHM
هاست 97
November 29th, 2011, 13:30
با در اختیار داشتن سرویس نمایندگی نامحدود ميزباني وب لينوكس هاست 97 ، قادر هستید بدون دغدغه فکری کار تجاری هاستینگ خود را راه اندازی کرده و به ارائه خدمات هاست با کیفیت بالا بپردازید:
مشخصات نمایندگی نامحدود هاست لینوکس :
1- فضا : نامحدود
2- پهنای باند : نامحدود
3- DNS اختصاصی
4- با قابلیت Raid برای افزایش امینت حفظ اطلاعات در صورت آسیب دیدن هارد اصلی
5- بک آپ گیری 72 ساعت یکبار
6- امکانات : نامحدود
7- تعداد اکانت : محدود
8- سیستم عامل : کلود لینوکس - centos
9- آخرین ورژن سی پنل
10- وب سرور قدرتمند لایت اسپید
11- آنتی شل و اسکنر قدرتمند eXploit Scanner
* قیمتها بصورت پایه میباشد و نسبت تعداد سایت بیش از حد و میزان مصرف بالا افزایش می یابد.
* جهت سفارش از دامنه آی آر استفاده ننمایید.
porya_spy
December 24th, 2011, 02:29
هاست 97 تایید میشه من ازشون همین سرویس رو دارم پشتیبانی هم خوبه خداییش
persiantools
January 6th, 2012, 12:10
لطفا یکی از وب سایتهایی که رو سرورتون هست رو معرفی کنید
هاست 97
January 6th, 2012, 12:31
از طریق پ . خ پاسخ داده شد
foad_75
January 6th, 2012, 12:44
با در اختیار داشتن سرویس نمایندگی نامحدود ميزباني وب لينوكس هاست 97 ، قادر هستید بدون دغدغه فکری کار تجاری هاستینگ خود را راه اندازی کرده و به ارائه خدمات هاست با کیفیت بالا بپردازید:
دوست عزیز خب ما هاست نامحدود دانلود بفروشیم به سرورهاتون فشار نمیاد ؟
ممنون
هاست 97
January 6th, 2012, 12:48
سلام
دوست عزیز خب ما هاست نامحدود دانلود بفروشیم به سرورهاتون فشار نمیاد ؟
ممنون
ممنون ولی کسی صحبت از هاست دانلود نکرده
Fracture
January 29th, 2012, 22:56
لطفا 3 سایت که میزبانی میشه رو بفرمائید. وضعیت وارز چطوره؟ تعداد ایمیل چطور؟ چند آی پی میتونید ارائه بدید؟ Shell access که حتما ندارید. من برای WHMCS میخوام، function های مورد نیاز باز هستند؟
این بحث رو روشن بفرمائید:
"
ترافيك ماهيانه نامحدود" و "میزان مجاز پهنای باند هر سرویس 40 برابر میزان فضا می باشد و درصورت مصرف بیشتر ملزم به آپگرید به پلان بالاتر میباشید."
ممنونم
Mehdi_Enter
March 3rd, 2012, 04:02
لطفا 3 سایت که میزبانی میشه رو بفرمائید. وضعیت وارز چطوره؟ تعداد ایمیل چطور؟ چند آی پی میتونید ارائه بدید؟ Shell access که حتما ندارید. من برای WHMCS میخوام، function های مورد نیاز باز هستند؟
"
ترافيك ماهيانه نامحدود" و "میزان مجاز پهنای باند هر سرویس 40 برابر میزان فضا می باشد و درصورت مصرف بیشتر ملزم به آپگرید به پلان بالاتر میباشید."
ممنونم
چرا جواب ندادی:)
vahidmom
March 3rd, 2012, 10:09
لطفا 3 سایت که میزبانی میشه رو بفرمائید. وضعیت وارز چطوره؟ تعداد ایمیل چطور؟ چند آی پی میتونید ارائه بدید؟ shell access که حتما ندارید. من برای whmcs میخوام، function های مورد نیاز باز هستند؟
"
ممنونم
ریزبینی خوبی داشتید=d>=d>
امکان داره مثل دیتاسنتر هتزنر برا خودشون قوانینی دارند.دیتاسنتر هرتنزر هم میگه نامحدود ولی میگه اگر در ماه مثلا از 5 ترابایت اونورتر رفتی خرتو میگیرم و پورتتو لیمیت میکنم :دی
اما این قسمت نشون میده
5. آپتایم 99.5
که اهل دروغ به مشتری نیستند و واقعیت رو میگند
هاست 97
March 3rd, 2012, 11:11
ریزبینی خوبی داشتید=d>=d>
امکان داره مثل دیتاسنتر هتزنر برا خودشون قوانینی دارند.دیتاسنتر هرتنزر هم میگه نامحدود ولی میگه اگر در ماه مثلا از 5 ترابایت اونورتر رفتی خرتو میگیرم و پورتتو لیمیت میکنم :دی
اما این قسمت نشون میده
5. آپتایم 99.5
که اهل دروغ به مشتری نیستند و واقعیت رو میگند
طبق قوانین دیتاسنتر ترافیک هر سرور 10 ترابایت هست و پس از آن مبلغی دریافت میشود با پورت محدود 10 مگ
با توجه به این موضوع مثلا یک سایت 500 مگابایتی ترافیکی بالای 20 گیگابایت مصرف میکند با هزینه اندک. اما با توجه به مقدار مصرف این سایت پر ترافیک، باید بر روی پلان بالاتر با هزینه بیشتر قرار گیرد.(البته با بالای 40 برابر هم مشکلی نداریم به شرطی که ترافیک مصرفی معقول باشد)
دیتاسنتر ها تضمین آپتایم 99 درصد میدهند پس چه دلیلی وجود دارد که بدون منطق، ما تضمین 99.9 درصد آپتایم بدهیم
vahidmom
March 3rd, 2012, 11:15
بنده هم عرض کردم که این نوشتن آپ تایم یعنی اهل خیالبافی نیستید
چه بسا کسایی رو دیدم که تضمین آپتایم 100 درصد رو میکردند :-?
همین که همه چی رو همون اول کار مشخص کردید خودش جای تشکر داره =d>=d>
dlsoft98
May 10th, 2012, 22:35
سلام دوستان جهت اخذ قرار داد همكاري در سايت ها و شركت هاي هاستينگ اماده ي همكاري هستم
براي اطلاعات بيشتربه اين ياهو مراجع كنيد:mohsen.yas9@yahoo.com
منتظرتونم
mehdi_af
May 31st, 2012, 15:41
این شرکت پیشنهاد میشه؟
ولی من در سایت های دیگه دیدم که دچار مشکل هستند اعم از ارور 404 برای نصب اسکریپت نال و سرعت کم و... !
لطفا پیشنهاد بدید.
alef1
May 31st, 2012, 17:15
با سلام
به تاریخ تاپیک دقت کنید دوست عزیز
این افر مال حد اقل 6 ماه پیشه
mehdi_af
May 31st, 2012, 17:25
با سلام
به تاریخ تاپیک دقت کنید دوست عزیز
این افر مال حد اقل 6 ماه پیشه
ولی هنوز دارن ارائه میدن!
ehsaun_kkt
July 21st, 2012, 07:28
سلام میدونم آفر پارسال هست ولی هنوزم داره ارائه میده
کسی نمی دونه سرعت پورت چنده؟
کسانی هستند که هنوز تایید کنند؟
هاست 97
July 21st, 2012, 08:16
سلام میدونم آفر پارسال هست ولی هنوزم داره ارائه میده
کسی نمی دونه سرعت پورت چنده؟
کسانی هستند که هنوز تایید کنند؟
سرور هاست دانلود ارائه نمیشود که نیاز به پورت بالا داشته باشید
پورت همه سرور های ما 100 هست
در مورد تایید شدن هم به آدرس زیر مراجعه کنید:
http://www.webhostingtalk.ir/f8/39562/index4.html
danitfk
July 21st, 2012, 08:56
سرور هاست دانلود ارائه نمیشود که نیاز به پورت بالا داشته باشید
پورت همه سرور های ما 100 هست
در مورد تایید شدن هم به آدرس زیر مراجعه کنید:
http://www.webhostingtalk.ir/f8/39562/index4.html
ولی اصلا بهتون نمیاد پورت 100 داشته باشید !! :d
هاست 97 = خدمات حرفه ای ، پشتیبانی مناسب ، مدیریت حرفه ای سرویس ها ، تجربه ، مطمئن
پ.ن : من نه از هاست97 سرویس نمایندگی دارم و نه به صورت مستقیم از ایشون هاست دارم ، نه سودی داره اینایی که گفتم و نه ضرری :68: فقط تجربه شخصیم بود !
هاست 97
July 21st, 2012, 09:38
ولی اصلا بهتون نمیاد پورت 100 داشته باشید !! :d
هاست 97 = خدمات حرفه ای ، پشتیبانی مناسب ، مدیریت حرفه ای سرویس ها ، تجربه ، مطمئن
پ.ن : من نه از هاست97 سرویس نمایندگی دارم و نه به صورت مستقیم از ایشون هاست دارم ، نه سودی داره اینایی که گفتم و نه ضرری :68: فقط تجربه شخصیم بود !
پورت یک لازمه یک هاست دانلود و یا یک سرور با تعداد بالای سایت پر ترافیک و استفاده به عنوان هاست دانلود هست.
زمانی که تعداد مشخصی سایت بر روی هر سرور قرار میگرند و به عنوان هاست دانلود استفاده نمیشود پس بیش از صد برای سرور هاستینگ نیاز نیست.
تجربیات شخصی ملاک درستی برای سنجش نیست چون ممکن هست شما روی یک سرور با پورت یک سی تا چهل سرور مجازی داشته باشی که متوسط حساب کنید به کاربرتون 50 مگابیت هم نمیرسه و نوشتید برای همه سرویس ها پورت یک پس از شما هم بعید هست چون یک ........... بزرگ نوشتید که سرور مجازی با رم 512 و سی پی یو فلان و همچنین پورت یک گیگابیت. کجای این سرور مجازی با منابع اختصاصی هست. این موضوع در لینک امضای شما موجود هست.
وقتی صحبت میکنید کمی علمی صحبت کنید چون وقتی 20 درصد پورت هر سرور مصرف میشود و تعداد مشخص سایت روی هر سرور هست و کاملا مانیتور میشود , مشکلی بوجود نمی آید
با اسپم بزرگ نمیشوید, چون از مشتریان ما سوال کردند نه از شما
mehrshad.ho
July 21st, 2012, 09:53
همکار گرامی هاست 97 تایید میشن
مسئولیت پذیری و تخصص از ویژگی هاشونه !
ehsaun_kkt
July 22nd, 2012, 00:12
مدیر محترم هاست 97 میشه آدی تون رو برام پخ کنید؟
واینکه چند تا سوال هم دارم؟
میشه دقیقا بگید فرق مستر ریسلر با آلفا مستر ریلسر چیه؟
یه توضیحی در مورد سرور های نامحدودتون میدید؟ دی ان اس به دامنه آی آر میدید برای مستر ریسلر نامحدود میدید؟؟
تخفیف هم دارند؟
fire
July 28th, 2012, 19:15
سلام ...
من میخوام برم توی کار ریسلر هاستینگ اولا اطلاعاتی ندارم درموردش
ضمنا کسی هست نمایندگی خوب بده (با سابقه خوب) و قیمت خوب و سایت رو راه اندازی کنه whmcs (به همراه هاست و قالب ارزون ترجیحا ادیت بشه) دومین بی استفاده دارم خودم
آیدی من:Firepersian
ho3yn1372
September 13th, 2012, 10:54
چرا قیمت ندادی؟ /:)
هاست 97
October 17th, 2012, 12:44
پست اول بروز شد
hessamncp
October 23rd, 2012, 15:10
وضعیت وارز چطوره اگه اوکی هستش ما هم هستیم شرایط رو برام پخ کن
MR-Vazin
December 1st, 2012, 01:25
کاملا مورد تایید!!
هاست 97
January 5th, 2013, 08:27
پست اول بروز شد
faratv
January 13th, 2013, 00:38
لطفاً سه مورد از سایتهایی که بر روی این سرور هستن و همچنین سرورهایی که ریسلر محدود میدید رو برام بفرستید.