ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : IBSng و Windows 2008

oj2008pc
November 29th, 2011, 12:12
سلام

من قصد دارم از طريق ibsng و.ي پي ا.ن به دوستام بدم.
الان 3 سرور دارم كه يكي لينوكس هست و ibsng نصب شده. يكي ويندوز 2003 و ديگري ويندوز 2008
ويندوز 2003 كانفيگ كردم و براحتي به ibsng متصل ميشه.
همون تنظيمات در ويندوز 2008 انجام دادم ولي ظاهرا نميتونه به ibsng وصل بشه.
لطفا راهنمايي كنيد

متشكر

atilnic
November 29th, 2011, 12:43
[*=right]۶- از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)

شرمنده!بحث دیگه بود میتونستم کمکتون کنم

سپاس

soheilsan
November 29th, 2011, 13:02
من خودم 2008 داشتم به هر دري زدم نشد. مثل اينكه 2008 يه مشكلاتي داره كه به راحتي ارتباط بر قرار نمي كنه.

oj2008pc
November 29th, 2011, 14:08
آخه من شنيدم ورژن هاي پولي ibs با ويندوز 2008 مشكلي ندارن.
پس اين ورژن هم نبايد مشكلي داشته باشه !!!

novinhost
November 29th, 2011, 14:23
از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)

seryos
June 19th, 2012, 00:44
سلام

الان 3 سرور دارم كه يكي لينوكس هست و ibsng نصب شده. يكي ويندوز 2003 و ديگري ويندوز 2008
لطفا راهنمايي كنيد

متشكر

]

چطوری روی ویندوز ibsng نصب کردید لینک برنامه ی نصبی آن را +لینک فیلم آموزش نصب و کانفیگ آن را بدهید
لطفا خواهش می کنم به من ینکش را بدبد
درضمن بگم من هم سرور وی پی اس ویندوز دارم این آموزش را برای نصب کردن روی وی پی اس ویندوز می خواهم ببیمن و روی سرور وی پی اس ویندوزم هم **** ****** دارم و هم انتاگ پلوز می شود کنار این دو برنامه های مخصوص ***** شکن ibsng را برای وی پی ان پورت pptp , l2tp داشته باشم اگر می شود لینک فیلم آموزش نصب و کانفیگ را به من بدهبد به همراه لینک برنامه ی نصبی آن می شود بدهید

:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:( (:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((: ((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:(( :((:((:((:((:((:((:((:((:((
:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:( (:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((: ((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:(( :((:((:((:((:((:((:((:((:((

خواهش می کنم تمعنا می کنم به من بدهید
:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:( (:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((: ((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:(( :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:( (:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((: ((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:(( :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:( (:((

با تشکر از شما کاربر سایت سریوس

seryos
June 19th, 2012, 00:46
سلام

لطفا راهنمايي كنيد

متشكر

چطوری روی ویندوز 2003 ibsng نصب کردید لینک برنامه ی نصبی آن را +لینک فیلم آموزش نصب و کانفیگ آن را بدهید
درضمن بگم من هم سرور وی پی اس ویندوز 2003 دارم این آموزش را برای نصب کردن روی وی پی اس ویندوز می خواهم ببیمن و روی سرور وی پی اس ویندوزم هم **** ****** دارم و هم انتاگ پلوز می شود کنار این دو برنامه های مخصوص ***** شکن ibsng را برای وی پی ان پورت pptp , l2tp داشته باشم اگر می شود لینک فیلم آموزش نصب و کانفیگ را به من بدهبد به همراه لینک برنامه ی نصبی آن می شود بدهید

:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:( (:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((: ((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:(( :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:( (:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((: ((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:(( :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:( (:((

با تشکر از شما کاربر سایت سریوس

seryos
June 19th, 2012, 00:50
سلام

لطفا راهنمايي كنيد

متشكر

چطوری روی ویندوز 2003 ibsng نصب کردید لینک برنامه ی نصبی آن را +لینک فیلم آموزش نصب و کانفیگ آن را بدهید
درضمن بگم من هم سرور وی پی اس ویندوز 2003 دارم این آموزش را برای نصب کردن روی وی پی اس ویندوز می خواهم ببیمن و روی سرور وی پی اس ویندوزم هم ****** **** دارم و هم انتاگ پلوز می شود کنار این دو برنامه های مخصوص ***** شکن می باشد ibsng را برای وی پی ان پورت pptp , l2tp می خواهم دارید اگر برای l2tp و pptp دارید می شود لینک فیلم آموزش نصب و کانفیگ را به من بدهبد به همراه لینک برنامه ی نصبی آن می شود بدهید