توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صفحه سفید در whmcs
Mehrvarzan
November 27th, 2011, 20:44
سلام
سایت من بعد از مثلا درج یه سفارشی که برای یه مشتری میزنم یا خود مشتری وقتی میخواد تیکت بزنه و یا جواب تیکت بده صفحه سفید میشه و البته اطلاعات ثبت میشه..
مشکل کسی میدونه چیه؟
MihanTech
November 27th, 2011, 20:47
از نسخه نال استفاده میکنید یا لایسنس دار ؟
Iran Web Host
November 27th, 2011, 20:50
من قبلا این مشکلو داشتم یادمه محتویات فولدر templates_c رو حذف کردم درست شد (سطح دسترسی رو هم چک کنید)
post_max_size سرور رو هم چک کنید
paidar-net
December 1st, 2011, 10:18
salam
userha nemitoonan poshtybani darkhast konand chon bakhsh ersal darkhast neveshte yek bakhsh entekhab konin vali hich goziney nist dakhele modiryat whmcs ham eja ze vorod be poshtybani nemide va eroor zir mide:
تيکت هاي پشتيباني Access Denied
شما براي هيچ دپارتماني انتخاب نشده ايد و در نتيجه نمي توانيد تيکت ها را مشاهده و يا پاسخ دهيد
sardarn
December 1st, 2011, 10:33
salam
userha nemitoonan poshtybani darkhast konand chon bakhsh ersal darkhast neveshte yek bakhsh entekhab konin vali hich goziney nist dakhele modiryat whmcs ham eja ze vorod be poshtybani nemide va eroor zir mide:
تيکت هاي پشتيباني
Access Denied
شما براي هيچ دپارتماني انتخاب نشده ايد و در نتيجه نمي توانيد تيکت ها را مشاهده و يا پاسخ دهيد
لطفا فارسی تایپ کنید
برای سوال اول باید دپارتمان ایجاد کنید
برای سوال دوم هم به آدرس زیر برید و تیک دپارتمان ها رو برای خودتون بزنید
Your Address/admin/configadmins.php?action=manage&id=1
Mehrvarzan
December 2nd, 2011, 18:24
من قبلا این مشکلو داشتم یادمه محتویات فولدر templates_c رو حذف کردم درست شد (سطح دسترسی رو هم چک کنید)
post_max_size سرور رو هم چک کنید
مشکل با حذف محتویات حل نشد و حداکثر حجم پست هم مشکلی نداره چون یه جا دیگه توی همین سرور نصب کردم مشکلی نداره.. سطح دسترسی هم مشکلی نداره :|
abdollah.esmati
December 2nd, 2011, 18:26
در فایل configuration.php
این کد را بزنید بعد صفحه را باز کنید ببینید چه اروری نوشته
$display_errors = true;
Reza.exe
December 2nd, 2011, 20:49
- از نسخه نال شده استفاده می کنید ؟
- با قالب دیفالت portal تست کنید ، احتمالا درست می شه !