ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اگه کسی میدونه کمک کنه

ali_kaka100
November 26th, 2011, 02:27
سلام من هاست سایتم رو افزایش دادم

www.novitrin.com

اما حالا سایتم رو بدون وی پی ان یا ***** شکن نمیتونم ببینم

اما بعضی از دوستام اون رو بدون وی پی ان هم می تونن ببینن

من از اینترنت مخابرات استفاده می کنم

این مشکل هم 1 هفته ای هست که درگیرشم

اگه کسی میدونه بهم بگه

یا هیمنجا یا به ای دی ام پی ام بده

ali_jan4@yahoo.com

lvsd

konjkav
November 26th, 2011, 07:31
سلام
من بدون *** از ایران سایتتان را دیدم
نگران نباشید. tracert کنید ببینید کجا گیر دارد.
بعضی وقت ها که شلوغ کاری می کنید firewall سرور شما را ban می کند.
مثلا برای ورود به cpanel عوض 2083 پورت دیگری مثل 8880 می زنید سرور فکر می کند که شما می خواهید هکش کنید و شما را موقتا در بلاک لیست قرار می دهد.
اگر آی پی تان را عوض کنید مشکل حل می شود.
با ریست مودم ADSL احتمالا آی پی تان عوض شود

ali_kaka100
November 26th, 2011, 08:29
سلام
من بدون *** از ایران سایتتان را دیدم
نگران نباشید. tracert کنید ببینید کجا گیر دارد.
بعضی وقت ها که شلوغ کاری می کنید firewall سرور شما را ban می کند.
مثلا برای ورود به cpanel عوض 2083 پورت دیگری مثل 8880 می زنید سرور فکر می کند که شما می خواهید هکش کنید و شما را موقتا در بلاک لیست قرار می دهد.
اگر آی پی تان را عوض کنید مشکل حل می شود.
با ریست مودم ADSL احتمالا آی پی تان عوض شود

ممنون. البته تا اونجا که من از دیگران کمک گرفتم علاوه بر این مشکل که برای ip من بوجود اومده
هاست سایت نیز مشکلاتی داره

konjkav
November 26th, 2011, 08:37
البته ممکنه بعضی ها گردن هاستتون بندازن که شما راغب بشید از اون ها هاست بخرید.
حواستون باشه.
اگر از هاستتون باشه از هیچ جا سایت لود نمی شه.
به همین خاطر بهتره از چیز هایی مثل online ping و w3c validator استفاده کنید تا مطمئن شید که مشکل از هاسته.

ali_kaka100
November 26th, 2011, 09:34
البته ممکنه بعضی ها گردن هاستتون بندازن که شما راغب بشید از اون ها هاست بخرید.
حواستون باشه.
اگر از هاستتون باشه از هیچ جا سایت لود نمی شه.
به همین خاطر بهتره از چیز هایی مثل online ping و w3c validator استفاده کنید تا مطمئن شید که مشکل از هاسته.

بله. همینطوره. من خودم زیاد آشنا نیستم به این مباحث اما پشتیبان سایت هی میگه چیزی نیست که این مسئله برای ما دردسر شده

با خاموش و روشن کردن ای دی اس ال هم اتفاقی نمی افته متاسفانه

حالا با یکی مشورت کردم گفت به پشتیبان بگو فایر وال رو درست کنه و دی ان اس های منطقه ای رو هم درست کنه. من به پشتیبان گفتم حالا منطظرم ببینم چی می گه

novinhost
November 26th, 2011, 12:16
بله 1-2 تا از مشتریان ما هم این مشکل را داشتند (از اینترنت مخابرات بودند) بازدید بالایی نداشتند اما فایروال رو که چک می کردم با ip که به من می دادند بالای 100 کانکشن زده می شد که طبق تعریف ما در csf قاعدتا باید فایروال بلاک می کرد و همینطور هم بود ، البته مشکل رو هنوز نفهمیدم و این دوستان از چند روز پیش این مشکل رو داشند .

ali_kaka100
November 26th, 2011, 13:47
بله 1-2 تا از مشتریان ما هم این مشکل را داشتند (از اینترنت مخابرات بودند) بازدید بالایی نداشتند اما فایروال رو که چک می کردم با ip که به من می دادند بالای 100 کانکشن زده می شد که طبق تعریف ما در csf قاعدتا باید فایروال بلاک می کرد و همینطور هم بود ، البته مشکل رو هنوز نفهمیدم و این دوستان از چند روز پیش این مشکل رو داشند .

پس مشکل مختص من نبوده. امیدوارم این مشکل من و مشتری های شما هم زودتر حل.اگه پشتیبان برای من حل کرد و چیزی تونست به ما یاد بده.همینجا میگذارم

sa_sh41
December 4th, 2011, 20:54
دوست عزیز مشکل فقط یک چیز است
ان هم اینکه به دلایلی ای پی شما بلاک شده است
به مدیر سرویس بگویید تا از بلاک خارج کند

ali_kaka100
December 6th, 2011, 10:22
دوست عزیز مشکل فقط یک چیز است
ان هم اینکه به دلایلی ای پی شما بلاک شده است
به مدیر سرویس بگویید تا از بلاک خارج کند

سلام پشتیبان هم همین رو گفت ولی بعد از بلاک در اوردن بازم نتونستم ببینم.گفتم بهش گفت که سیستمت ویروس داره. گفتم اگه ویروس دارم چرا با وی چی ان می بینم
خلاصه هنوز معلوم نیست چیه به چیه.سیستم رو رو به راه کردم بعد تعطیلی ها بابد دوباره ای پی رو بگم از بلاک لیست در بیارن.خدا کنه درست بشه

RezaFH
December 6th, 2011, 11:09
مشکل شما از تفاوت بین DNS های روی سرور با DNS های دامین هست!

ns1.nikan-dns.in
ns2.nikan-dns.in

ns1.amatisweb.com
ns2.amatisweb.com

موفق باشید

mehrshad.ho
December 6th, 2011, 11:27
بهتره دی ان اس سایتتون رو چک کنید همچنین ریکورد هاتون

ali_kaka100
December 8th, 2011, 14:14
مشکل شما از تفاوت بین DNS های روی سرور با DNS های دامین هست!

ns1.nikan-dns.in
ns2.nikan-dns.in

ns1.amatisweb.com
ns2.amatisweb.com

موفق باشید

ممنون. من این رو به پشتبانم میگم/پشتیبانم میگه چیزی نیست. یعنی موندم دیگه چیکار کنم با این بیخیال

---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------

بهتره دی ان اس سایتتون رو چک کنید همچنین ریکورد هاتون

سپاس

saeed25
December 8th, 2011, 14:42
با دروود
اجازه می خواهم از این جستار استفاده نمایم و دشواری که چند روزی است با آن دست و پنجه نرم می کنم را بیان کنم...
من اینترنت از پیشگامان دارم و شوربختانه بعضی از آی پی ها گاه هایی میرزیابی نمی شوند و امکان ارتباط با آنها نیست!!
این دشواری مربوط به آی پی های خودم نمی شود و حتا آی پی های سرویس های همگانی مانند سرویس های dns هم به ین درد دچار هستتند...اما خوشبهتانه این دشواری پایدار نمی ماند و چند دقیقه بعد رفع می شود..

PENOIL
December 8th, 2011, 16:44
فایروال سرورتونو نگاه کنید

احتمال داره آیپی شما تو بلک لیست فایروال باشه

saeed25
December 8th, 2011, 16:54
دروود بر شما
اگر ارسال شما در پاسخ به من بود باید به آگاهی برسانم که این دشواری تنها با آی پی های سرور خودم نیست(و حتا سرور هایی که دیوار آتش هم ندارند)!!و این دشواری از سرویسدهنده ایرانی می باشد..
گویا اینترنت در حال هرچه میلی تر شدن است..

persianboy
December 8th, 2011, 19:38
سایتتون بدون ... باز میشه
من هم قبلا چنین مشکلی داشتم
فایروال آی پی من رو بلاک میکرد