ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اختراع دستگاه افزایش iq در اصفهان

soheyl_ir89
November 24th, 2011, 15:39
کد خبر: ۲۰۵۸۵۴
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۳۹۰ - ۱۵:۲۴

برای اولین بار در جهان دستگاه افزایش دهنده IQ توسط یک جوان ایرانی در اصفهان اختراع شد.

منوچهر ساکی نژاد در گفت‌و‌گو با «خبرگزاری دانشجو» در اصفهان، گفت: دستگاه افزایش دهنده IQ با صرف کمترین زمان ممکن و در اوج سادگی، اصول یادگیری و مرور بیان شده توسط دانشمندان یادگیری را به طور لذت بخش اجرا می کند.

وی افزود: تنها با پنج مرتبه مرور صحیح یک مطلب توسط این دستگاه، آن مطلب برای همیشه از حافظه کوتاه مدت کاربر به حافظه بلند مدت وی منتقل شده و با عبور موفقیت آمیز از مرز خطرناک فراموشی، از فراموش شدن مطالب در آینده جلوگیری به عمل می آید.

این مخترع جوان بسیجی با بیان اینکه این دستگاه در حال ثبت به عنوان یک اختراع جهانی در کشور آمریکا است، اظهار داشت: این دستگاه كه براي اولين بار در جهان اختراع شده، از اوایل دی ماه سال جاری وارد بازار کشورمان خواهد شد.

ساکی نژاد ادامه داد: عملکرد این دستگاه به این صورت است که کاربر مطلبی را که می خواهد بیاموزد، درون دستگاه قرار داده و دستگاه ضمن اجرای اصول یادگیری و در فاصله های زمانی کارشناسی شده خاص، مطالب را به طور اتوماتیک جهت مرور در اختیار کاربر قرار می دهد.

وی در پایان با بیان اینکه جوانان با اعتماد به نفس و خودباوری می توانند وسایلی را که مورد نیاز کشور باشد اختراع کنند، تصریح کرد: البته مسئولان هم باید سرمایه گذاری بیشتری بر روی جوانان داشته باشند؛ چرا که هر مقدار سرمایه گذاری، با چندین برابر سوددهی در سطح ملی همراه خواهد بود.

لازم به ذكر است، چهارمین جشنواره تجلیل از نخبگان بسیجی استان اصفهان اول آذر ماه در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

منبع : Tabnak.ir

AriyaDownload
November 24th, 2011, 15:46
این همون لایتنر نیست؟؟؟ :d

persianboy
November 24th, 2011, 17:04
جالبه

agarb98
November 24th, 2011, 17:24
همه چیز دیده بودم بسازن غیر از این یکی

armintanha
November 24th, 2011, 17:58
طرف خنگ خنگ هم باشه یه جمله رو 5 بار بخونه حفظ میشه.! :))
اون اونجایی که من زیاد با مشاور و iq سرور کار دارم .این دستگاه هیچ ربطی به بالا بردن IQ نداشت.! :))
بیشتر شبیه افزایش H.D.D بود :))

پ.ن اهواز - کیانپارس - نبش خیابان 8 - مشاوره نیکان - تست IQ دادم 154:">

Mohammad_reza
November 24th, 2011, 18:08
تا جایی که من میدونم iq یک چیز اکتسابی نیست !

behrooz_iri
November 24th, 2011, 19:41
پ.ن اهواز - کیانپارس - نبش خیابان 8 - مشاوره نیکان - تست IQ دادم 154

فکر کنم اونایی که ازت تست گرفتند آی کیوشون در حد جلبک بوده چون 154 یعنی نابغه ای در حد انیشتن چون iq انیشتن حدود 160 بوده :دی

cartman10mpi
November 24th, 2011, 19:54
از کی‌ آی‌کیو ربط به حافظه داره؟

trueenzo
November 25th, 2011, 12:20
از این که طرف ب.س.ی.ج.ی بوده و منبع هم تابناک ، اعتبار قضیه تا تهش مشخصه
:دی

MihanTech
November 25th, 2011, 12:27
صحبتی از قیمتش نشده ؟

armin1376
November 25th, 2011, 12:28
از این که طرف ب.س.ی.ج.ی بوده و منبع هم تابناک ، اعتبار قضیه تا تهش مشخصه
:دی

این دوست عزیز راست میگه اعتبار قضیه مشخصه

MihanTech
November 25th, 2011, 12:30
تا جایی که من میدونم iq یک چیز اکتسابی نیست

ضمن تایید حرف دوستمون سوالی داشتم که دوستان کسی تا حالا اینو دیده ؟