ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرویس مسخره و پشتیبانی ضعیف Caro

alborzgostar
November 23rd, 2011, 23:06
سلام

این پست برای اطلاع دوستان میگم

من یه اشتباهی کردم از کارو سرور خریدیم بعد از 15 روز درخواست ای پی دادیم یه فرم مسخره داشت پر کردیم 24 ساعت بعد جواب دادند تازه توضیح خواستند وی پی ان چیه بعد به اینا فهموندم چی به چیه الان 4 روزه کاری

هست برای چند تا ای پی موندیم مشتری هم که منتظره الان بعد از 4 روز میگن 2 روز دیگه

در کل دیتا سنتری هست که به مشتری اهمیتی نمیده

ArtexGroup
November 23rd, 2011, 23:18
دوستان در مورد برشکست شدن دیتاسنتر تاپیک زدن ! اون موقعه شما رفتید از این دیتاسنتر سرویس گرفتید ؟!

فکر کنم اطلاعات چند تا از دوستان هم بدون دلیل پاک کرده بودن. *** حتما تحقیق کنید تا اطلاعات شما دود نشود ***

irlogo
November 23rd, 2011, 23:38
اگر از آقای میرزاخانی ( نیکان هاست ) سرور رو تهیه کرده باشید پشتیبانی سریع و خدمات کارآمدی به شما خواهند داد
پشتیبانی دیتاسنتر خیلی سریع و نسبتا حرفه ای هست
لازم به ذکر است بنده هیچ سرویس از کارو ندارم!

در مورد ورشکسته شدن کارو ثابت شده شکایت برای یک شرکت دیگر هست و اشتباه شبیه بودن برند آنهاست. تصور می کنم :دی

novinhost
November 24th, 2011, 00:16
خودم نه ، اما از دوستان سرویس از Caro داشتم ، واقعا بدترین سرعت و شبکه رو داشت .

Yashost!ng
November 24th, 2011, 00:31
خودم نه ، اما از دوستان سرویس از Caro داشتم ، واقعا بدترین سرعت و شبکه رو داشت .
حدود 2 سال هست 3 سرور ار کارو داریم , نیازی به توضیح و طرفداری نیست میتونم بگم خیلی حرفه ای هستند و به مشتری اهمیت میدن
در مورد ای پی های شما هم اگر فرم و توضیحات رو یکجا پرمیکردید بی شک طی 3 روزه کاری براتون اماده میکردند.

ahmad.m3710
November 24th, 2011, 00:55
دیتاسنتر خوبی بود زمانی که استفاده می کردیم ... 2 سال پیش... الان رو نمی دونم

lkmew
November 24th, 2011, 13:57
اگه می خوای شب که خوابیدی صبح پا نشی ببینی همه سایتهای روی سرورت به باد فنا رفته و بعد چند روز به خودشون زحمت بدن بگن هاردت از بین رفته، هارد بک آپت هم از بین رفته و کاری هم از دست کسی ساخته نیست، سریع جونتو وردار از اون دیتاسنتر آشغال فرار کن... از ما گفتن بود. خود دانی...