توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : به یک شریک برای راه اندازی سرور گیم نیازمندیم
php.source
November 23rd, 2011, 23:04
با سلام
به یک شریک برای راه اندازی گیم سرور نیازمندیم.
شرایط :
1- آشنایی کامل با بازیهای تحت شبکه داشته باشد.
2- گیمر باشد
3- بتواند نصف هزینه ماهانه اینترنت سرور را تامین کند.
هزینه سرور توسط ما پرداخت میشود .
هزینه ماهانه اینترنت 2 مگ برای ابتدای کار 2,000,000 ریال است.
شرایط پایداری 99% هست
در صورت تمایل آماده عقد قرارداد هستیم.
1oveless
November 23rd, 2011, 23:28
اگه میشه یه خورده بیشتر توضیح بدید
که کلا چه سودی داره :دی
قبلان game net داشتم تو کرج.
php.source
November 23rd, 2011, 23:34
اگه میشه یه خورده بیشتر توضیح بدید
که کلا چه سودی داره :دی
قبلان game net داشتم تو کرج.
مشخصات سرور:
CPU: AMD Phenom™ II X6 Black 1090T
Ram: 2X4GB non-ECC
سرور بازی به صورت گیم کارت ارایه میشه.+ یکسری ویژگی ها برای آشنایی اعضا و جذب بیشتر کاربر میشه.
babelirani
November 24th, 2011, 01:26
سلام دوستن عزیز
سرور گیم قراره چه بازی هایی توش گذاشته بشه ؟ بازی جدیده یا نه ؟
فکر میکنید سود دهیش چقده ؟
novinhost
November 24th, 2011, 01:40
مشخصاتی که برای سرور می خواهید ؟ الان کار شروع شده است یا می خواهید شروع کنید ؟ سود دهی کار رو در نظر گرفتید ؟
php.source
November 24th, 2011, 05:51
مشخصاتی که برای سرور می خواهید ؟ الان کار شروع شده است یا می خواهید شروع کنید ؟ سود دهی کار رو در نظر گرفتید ؟
گیم رو دیگه یک بازی پر مشتری میزایریم. میگن wow خوبه
شروع میکنیم.
سود دهس کار در ابتدا مثل هر کار دیگه 0 هستش
اما خوب به مرور زمان به سوددهی میرسه.من شریک گیمر میخوام بخاطر همین مسایل که اون بتونه بسنجه اینارو
php.source
November 24th, 2011, 18:48
آپ.............
(شرمنده میخوام سریع یکی رو پیدا کنم برای اینکار تا ماه آینده سرور بالا بیاد)
ezat1
November 25th, 2011, 02:00
عجب بابا این قیمت مگه سرور dedicate هستش ؟ تازه سرور هم بگیری این قیمت نمیشه بعدشم اظلاعات کامل ندادی ××× و با این ترتیب سخت شریک یافت میشه :">
php.source
November 25th, 2011, 02:04
عجب بابا این قیمت مگه سرور dedicate هستش ؟
کمه یا زیاد؟
قیمت آی پی 2 مگ اختصاصی مخابرات رو میتونید تو سایتش ببنید. قیمت نجومی هستش که ما بدلیل برخی روابط 200 هزار تومن در ماه باید بپردازیم.
تازه سرور هم بگیری این قیمت نمیشه
قیمت سرور ها بالای 1 میلیون تومان هستند
بعدشم اظلاعات کامل ندادی ××× و با این ترتیب سخت شریک یافت میشه :">
چه اطلاعاتی مد نظرتون هست؟
the_coder
November 25th, 2011, 09:17
سلام
خودتون می گید تازه می خواید شروع کنید
و معلوم نیست کسی به شبکه شما بپیونده یا نه !
پس نیازی نیست از روز اول بیاید هزینه کنید برای سرور اختصاصی و پهنای باند نجومی ایران...
یک سرور مجازی هم برای شما اول کار کفایت می کنه
موفق باشید
php.source
November 25th, 2011, 09:53
سلام
پس نیازی نیست از روز اول بیاید هزینه کنید برای سرور اختصاصی و پهنای باند نجومی ایران...
موفق باشید
در مورد گیم سرور هیچ شرکتی حاظر به ارایه خدمات نیست. خودتون هم میدونید سی پی یو سرور های ایران واقعا ضعیف هست. همچنین قیمت ها خیلی بالا هستش.
مثلا:
سرور مجازی ارزان (http://parsdev.ir/linuxvps-%20%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1%20%D9%85%D8%AC%D8%A7%D 8%B2%DB%8C%20%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%A7%D9%86.html)
خوب خیلی هزینه زیادی داره.
ولی در مورد ایران پهنای باند نامحدود 2 مگ با 200 تومان میتونیم از مخابرات بگیریم.میمونه بحث سرور که با خریدش چیزی از دست نمیدیم و برامو میمونه
the_coder
November 25th, 2011, 11:16
در مورد گیم سرور هیچ شرکتی حاظر به ارایه خدمات نیست. خودتون هم میدونید سی پی یو سرور های ایران واقعا ضعیف هست. همچنین قیمت ها خیلی بالا هستش.
مثلا:
سرور مجازی ارزان (http://parsdev.ir/linuxvps-%20%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1%20%D9%85%D8%AC%D8%A7%D 8%B2%DB%8C%20%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%A7%D9%86.html)
خوب خیلی هزینه زیادی داره.
ولی در مورد ایران پهنای باند نامحدود 2 مگ با 200 تومان میتونیم از مخابرات بگیریم.میمونه بحث سرور که با خریدش چیزی از دست نمیدیم و برامو میمونه
درسته گیم سرور باید پینگ پایین داشته باشه و به همین علت بهتره ایران باشه اما چون اول کار هستید و معلوم نیست اصلا کسی به این شبکه بیاد یا نه لازم نیست حتما ایران باشه ، میتونید فعلا از یک سرور مجازی توی کشور ای دیگه برای تست استفاده کنید (خیلی ها هستند الان با همین وی پی اس ها راه اندازی کردند)
خودتونم که دیدم افر سرور مجازی میدید ، پس حتما خودتون قبول می کنید به خودتون سرویس بدید ،
اینجور بهتر نیست تا از ماه اول فقط 200 تومن پول اینترنت بدید(غیر از هزینه سرور)؟
MihanTech
November 25th, 2011, 11:17
براتون آرزوی موفقیت میکنم ، فقط من با گیم آشنایی ندارم ، ولی چند تن از دوستان ، یک سروری رو با همین عنوان خریداری کردند و بعد از چند ماه بازده نداشت و مجبور شدن با کلی ضرر ، جمع کنن برن .
به بازدهش فکر کردید ؟ چون کم هزینه نمیکنید و ممکنه خطر ناک باشه ، البته اگه هم نشد میتونید از سرور به صورت دیگه ای استفاده کنید و باز ضرره دیگه
البته اسم بازیشون رو نمیدونم چی بود چون اصلا از بازی سر در نمیارم :"> ولی اگه بازی شما خوب باشه چرا که نه ؟
php.source
November 25th, 2011, 11:23
والا من یه مدت با یه isp تو استان مرکزی کار کردم. برای سرور مجازی از ایران. فروش داشتم منتها پهنای باند کمی داشت سرور و مجبور شدم بیخیال شم.
اینم میشه به عنوان سرور مجازی داد به مشتری اما در این صورت فکر نکنم نیاز به شریک باشه.
amirlord
November 25th, 2011, 12:10
پهنای باند میخواید بکشید بیارید یه مکان یا میخواید تو همون مخابرات بذارید ؟!!! در صورتی که میخواید داخل روم های MDF یا PAP مخابرات سرور بذارید ، حدود 150 ماهی پول کرایه باید بدید !! اگر میخواید بیارید به مکان خودتون که باید حدود 5 تا 30 میلیون تومان بسته به فاصله تون از مخابرات بدید تا براتون فیبر نوری بکشن ! البته با هماهنگی مخابرات می توانید از ارسال وایرلس Point To Point استفاده کنید که اونم مجوز میخواد !
در ضمن شما مطمئنید که اینترانت 2 مگابیت ماهی 200 تومن میشه جور کرد ؟؟؟ :) اگر هم بدن که با این قیمت نمیدن ! فقط به شرکت ها ثبت شده مهندسی که به پهنای باند اختصاصی نیاز دارن ، میدن . با این اوصاف فکر کنم از یه شرکت سرور مجازی بخرید خیلی به صرفه تره !
morgan
November 25th, 2011, 12:17
سرور بازی به صورت گیم کارت ارایه میشه.+ یکسری ویژگی ها برای آشنایی اعضا و جذب بیشتر کاربر میشه.
گیم رو دیگه یک بازی پر مشتری میزایریم. میگن wow خوبه
شروع میکنیم.
سود دهس کار در ابتدا مثل هر کار دیگه 0 هستش
اما خوب به مرور زمان به سوددهی میرسه.من شریک گیمر میخوام بخاطر همین مسایل که اون بتونه بسنجه اینارو
یه پیشنهاد میکنم اصلا دنبال این کار نرو چون سود دهی نداره و فقط ضرر هست اونم تو ایران . چندتا سرور برا بازی تو ایران راه اندازی شد ولی همشون بعد چند ماه سرور رو بستن و رفتن چون این کارا تو ایران فقط ضرر هست . در مورد گیم کارت هم فکر نکنم زیاد کسی تو ایران برا این بازی پول بده یه جور عادت شده همه چی رو رایگان میخوان اگر هم پول بدن ترجیح میدن تو سرور اصلی بازی کنن
جدا از اینا کلی هزینه باید بکنی برا باگ گیری بازی و gm برا یازی و کسایی که همش چیت speed و fly و... میزنن که باعث میشه تو بازی lag بشه و...
اینا تجربه چند سالم بود از این بازی (از پچ 1 تا الان)
===============
بازی آنلاین فقط بازی هایی مثل تراوین و... تو ایران جواب میده
php.source
November 25th, 2011, 12:18
پهنای باند میخواید بکشید بیارید یه مکان یا میخواید تو همون مخابرات بذارید ؟!!!پهنای باند میخواید بکشید بیارید یه مکان یا میخواید تو همون مخابرات بذارید ؟!!!
موقیت مکانی در یکی از isp های شهر هست. البته به من پیشنهاد وایرلس دادن. من قبول نکردم. چون خود مکان نیاز به یکسری ویژگی ها داره که تامین آن فعلا کار ما نیست(تهویه مناسب ، برق اضطراری ، ups ، امنیت و ...)
در ضمن شما مطمئنید که اینترانت 2 مگابیت ماهی 200 تومن میشه جور کرد ؟؟؟
هماهنگ شده
فقط به شرکت ها ثبت شده مهندسی که به پهنای باند اختصاصی نیاز دارن ، میدن . با این اوصاف فکر کنم از یه شرکت سرور مجازی بخرید خیلی به صرفه تره !
تمامی مجوزها برای شرکت گرفته شده و مشکلی در این مسائل نیست
amirlord
November 25th, 2011, 12:21
هماهنگ شده
از اختصاصی بودن پورت ، مطمئن نباشید ! ( چون الان خود مخابرات این پهنای باند رو داره حدود 600 میده اونم به صورت عمده !
انشالله که موفق باشید .
php.source
November 25th, 2011, 12:29
یه پیشنهاد میکنم اصلا دنبال این کار نرو چون سود دهی نداره و فقط ضرر هست اونم تو ایران . چندتا سرور برا بازی تو ایران راه اندازی شد ولی همشون بعد چند ماه سرور رو بستن و رفتن چون این کارا تو ایران فقط ضرر هست . در مورد گیم کارت هم فکر نکنم زیاد کسی تو ایران برا این بازی پول بده یه جور عادت شده همه چی رو رایگان میخوان اگر هم پول بدن ترجیح میدن تو سرور اصلی بازی کنن
جدا از اینا کلی هزینه باید بکنی برا باگ گیری بازی و gm برا یازی و کسایی که همش چیت speed و fly و... میزنن که باعث میشه تو بازی lag بشه و...
اینا تجربه چند سالم بود از این بازی (از پچ 1 تا الان)
===============
بازی آنلاین فقط بازی هایی مثل تراوین و... تو ایران جواب میده
ممنون از راهنمایی
از اختصاصی بودن پورت ، مطمئن نباشید ! ( چون الان خود مخابرات این پهنای باند رو داره حدود 600 میده اونم به صورت عمده !
انشالله که موفق باشید .
مخابرات زنجان سرعت پورت بالایی داره. الان به کاربراش adsl 512 میده با هزینه معادل 10400 تومان در ماه و سرعت دانلود هیچوقت کمتر از 40 نمیشه در روز و در شب که همیشه نزدیک 60 هست
در مورد ISP هم آشنان و مشکلی از این بابت نیست. ISP معتبری هست که قبلا اینترنت دانشگاه ابهر و چند دانشگاه دیگه رو تمیین میکردند
MihanTech
November 25th, 2011, 13:00
بنده 1 ماهی در شهر شما هستم . حیف که از کار مطمئن نیستم وگرنه خیلی دوست داشتم همکاری کنم چون امکان دیدار حضوری بود
PE7A
November 26th, 2011, 00:57
سلام
موفق باشید
کاملا درسته
و من هم با شما کاملا موافق هستم
برای شروع نیازی به سروری با این قیمت ندارید
و ابتدایی ترین سرور ها پاسخ گوی نیاز شما خواهد بود