واقعاً حسابت ۳۵۰۰ تومنه ؟ من فکر کردم واسه ۲۰۰-۳۰۰ تومن داری کل کل میکنی ،بابا تو دیگه کی هستی ،دامت گرم بابا .به قول fathipours1 (http://www.webhostingtalk.ir/member/27459/)
شماره حساب بده بریزیم بابا
pishva_ghazi
March 29th, 2012, 02:23
عزیزان منظور 3500 تومن نیست
نمیدانم چطور به خودتان میگید مسلمان چطور ایمان دارید قیامت هستش و ...
حق ناس یک ریال هم باید پرداخت کنی منظور از این پولها نیست ولی کلا این بحث من این است حق ناس فراموش کردید
باران از قطره ها به وجود امده و سیلاب میشه
حق ناس مردم از ریال به تومن و به ... میکشه
من هم فقط حق خودم خواستم چیزی بدی نگفتم و حرف بدی نزدم
من به هر مشتری سه روز اضافه کردم به دلیل همین قطعی که از جانب یک نفر کم کار به وجود امده
و سه روز نه پشت من خم کرده نه من بیچاره کرده نه چیزی .. حال این اقا شایان که ادعا داره خسارت میده
بهش گفتم این 3500 به روز تبدیل کن مثلا بگو یک روز بهت میدم
من از حق خودم دفاع میکنم نه از پول ..
اقا شایان اومده نوشته جبران خسارت میکنیم .. بله بفرما جبران خسارت .. ولی چرا خسارت به دلخواه شما .. شاید دیگه من نخوام و یا کسی دیگه نخواد با شما کار کنه .. حق این چطور بهش میدی ..
دو راه بیشتر نداره یا روز اضافه کنی به سرور یا پول برگشت بزنی به حسابش
کسی نگفته من صد در صد خسارت میخوام خودشان گفتند و خودشان دین مردم به گرد خودشان انداختن حال باید دل مردم بدست بیاره نه
تمام حرفش پول پس نمیدیم .. همینه که هست . برو شکایت و از این حرفا
فردا کل این بحث ها فراموش میشه با یک خوابیدن ولی حق ناس نزد الله متعال فراموش نمیشه
خدا رو از یاد بردید به پول چسپیدید .. اخرین کلام من خدا رو بیاد بیاورید .. بر چه دینی هستید (اسلام)
PENOIL
March 29th, 2012, 02:32
شما که پیرو دین هستی چرا چیز پی ان میفروشی ؟ نمیگی طرف میره تو سایت بد بد نگاه میکنه گناهش میوفته گردن تو ؟
یا اون کسی که که میره فیس بوک عکس لختیشو میزاره پای تو گیرا! روز قیامت داغت میکنند ها! انقدر فکر پول نباش فکر قیامتت باش!!! چون تو راهو واسش باز کردی
انقدر الله الله میکنی پرونده خودتم روی خوبی نداره!!!
من هم گفتم خسارت میدم و دارم میدم
شارژ ماه بعدتون رو کم کردم کم کاریه؟ وی پی اس به این ارزونیمیدم دارم به ملت کمک میکنم کم کاریه؟ سود کمتر میکنم تا مردم قدرت خرید بیشتری داشته باشند کمکاریه؟
باز هم میگم چند ماه قبل گفتم شارژ نکن چرا کردی؟ جان مادرت جواب این سوال منو بده
در ضمن مردم خودشون قدرت فکر کردن دارند و قدرت گرفتن حقشون رو دارند شما نیاز نیست به فکر حق الناس باشی به قول خودت! فعلا گیریم خودتو از آب بکش بیرون که روز قیامت پات گیره :-))
نه اون کسی که ازش سرور میگیرم بهم خسارت داده نه کسه دیگه
دارم از جیب خودم میدم
شما که پیرو دین هستی چرا چیز پی ان میفروشی ؟ نمیگی طرف میره تو سایت بد بد نگاه میکنه گناهش میوفته گردن تو ؟
یا اون کسی که که میره فیس بوک عکس لختیشو میزاره پای تو گیرا! روز قیامت داغت میکنند ها! انقدر فکر پول نباش فکر قیامتت باش!!! چون تو راهو واسش باز کردی
انقدر الله الله میکنی پرونده خودتم روی خوبی نداره!!!
من هم گفتم خسارت میدم و دارم میدم
شارژ ماه بعدتون رو کم کردم کم کاریه؟ وی پی اس به این ارزونیمیدم دارم به ملت کمک میکنم کم کاریه؟ سود کمتر میکنم تا مردم قدرت خرید بیشتری داشته باشند کمکاریه؟
باز هم میگم چند ماه قبل گفتم شارژ نکن چرا کردی؟ جان مادرت جواب این سوال منو بده
در ضمن مردم خودشون قدرت فکر کردن دارند و قدرت گرفتن حقشون رو دارند شما نیاز نیست به فکر حق الناس باشی به قول خودت! فعلا گیریم خودتو از آب بکش بیرون که روز قیامت پات گیره :-))
نه اون کسی که ازش سرور میگیرم بهم خسارت داده نه کسه دیگه
دارم از جیب خودم میدم
با اینکه خیلی از دوستان تو این قضیه متضرر شدن از جمله خودم اما با صحب های شایان کاملا موافقم
آخه من نمیدونم چرا وقتی کم میاریم پای خدا و پیغمبرو وسط میکشیم؟
متاسفم برای کسایی که هنوط میخوان از احساسات و عقاید مردم سوء استفاده کنن و نظر بقیه رو به خودشون جلب کنن در حالی که دوره این حرفا دیگه گذشته و هم سن و سالای من و شمائی که اینجا جمعیم دیگه با این صحبتا خام نمیشیم
جسارتا از طرف جمع میگم حاضریم همون 3500ی که به اعتبار همه مون اضافه شده از شایان بخوایم بده به شما و به شخصه حاضرم هر مبلغی که شما مدعی هستی خسارت دیدی رو برات کارت به کارت کنم اما دیگه حرف از خدا و پیغمبر نزنی. بسه دیگه خسته شدیم از این ریاکاریا
ostadomid
March 29th, 2012, 02:43
آقا شایان شما برا سرور انگلیس پیشنهاد دادی اون 10 روز باقیمونده رو حساب کنی و ازم شماره کارت خواستی. منم دیدم آدم با مرامی هستی گفتم فدای سرت. از سرویست راضی بودم.
شما که اینقدر به مشتریهات اهمیت میدی حالا این دوستمون نمیخواد تمدید کنه، یه شماره میگرفتی ازش و تمام. اینترنتی هم که واریز کنی 5 دقیقه بیشتر وقت نمیگرفت.
سرویس هات خیلی هم خوبه، قیمت هات هم عالیه ، مشتری مدار هم هستی، مثل خیلی ها نیستی که قدم از قدم که بر میدارند پول میخواند. من به شخصه تعجب کردم که کار به اینجا رسید با این دوستمون.
آقا شایان شما برا سرور انگلیس پیشنهاد دادی اون 10 روز باقیمونده رو حساب کنی و ازم شماره کارت خواستی. منم دیدم آدم با مرامی هستی گفتم فدای سرت. از سرویست راضی بودم.
شما که اینقدر به مشتریهات اهمیت میدی حالا این دوستمون نمیخواد تمدید کنه، یه شماره میگرفتی ازش و تمام. اینترنتی هم که واریز کنی 5 دقیقه بیشتر وقت نمیگرفت.
سرویس هات خیلی هم خوبه، قیمت هات هم عالیه ، مشتری مدار هم هستی، مثل خیلی ها نیستی که قدم از قدم که بر میدارند پول میخواند. من به شخصه تعجب کردم که کار به اینجا رسید با این دوستمون.
اگر هرکس دیگه به جزء این آقا بود پولشو میدادم
ولی من چند ماه پیش گفتم دیگه بهش نمیتونم سرویس بدم بدلیل بحثی که باهاش داشتم
ولی این آقا شارژ کرد میخوام بدونم چرا وقتی گفتم سرورو شارژ نکن شارژ کرده؟ این طرف میدونسته که سرویس های من مناسبش نیست چرا دوباره تمدید کرده؟
من چون از قبل بهش گفته بودم و خودش با اختیار خودش دوباه شارژ کرده زیر بار هیچ چیزی نمیرم
ممنون از شما حاج امید
ms313
March 29th, 2012, 02:50
خب چیز پی ان هم مثل چاقو هستش یکی مثبت استفاده می کنه یکی هم میره آدم می کشه :d ناراحت نشی شایان جان:X:*
servert
March 29th, 2012, 02:52
بی زحمت پس شماره کارت میدم ۳۰۰۰ میلیارد تومن مارو برامون بفرستین
:))
اون 3000میلیارد که خسارت نبود یه موئی بود که از خرس کنده شده بود
شماره کاتتون رو بدید زنگ بزنم کانادا به خاوری(رئیس سابق بانک ملی) فعلا یه بخشی از اون 3000میلیاردو بریزه براتون تا ببینیم بقیشو چی کار کنیم
pishva_ghazi
March 29th, 2012, 02:52
این از اون حرفا بود .. دین اسلام زوری نیست همین فکر و منطق دارید که جوانان از اسلام کنار کشیدن .. اگر به خود اسلام رجوع کنید
اسلام میگه مشروبات الکلی حرام است نخورید .. به زور دستت نمیگیره .. حال وی پی ان فقط برای سایت بد اخلاقی نیست برای همه چیز هست .. اخبار .. بی بی .. صدا امریک... فیس بوک . سایت های خبری کلا .. سایت فیلم .. ایران پرود که فیلم غیر اخلاقی نداره .. و یوتوب و ... سایت مقالات و ... نه فقط غیر اخلاقی
PENOIL
March 29th, 2012, 02:55
راستی حاج امید شما که از مشتری های قدیمی ما هستی بگو به همه نظرتو راجب سرور های ما
خداییش با کمترین قیمت نمیگم بهترین اما سرویس خوب اراعه نمیدادم؟ بعد 9ماه یک همچین اتفاقی افتاده بابا آدمشم مریض میشه از پا میوفته اینکه دیگه کامپیوتره!
ماهم بیکار نبودی تمام سعی خودم کردم و درستش کدم حالا هم دارم اینجوری خسارت میدم
یکم حق شناس باشین
pishva_ghazi
March 29th, 2012, 02:57
پاش هستید هر کسی ادعا داره پول میده من حساب بدم تا ببینم کدوم شما پای حرفتون هستید بفرما ببینم هر کس خواست بهم پیغام خصوصی بده این همه ادعا میکنید بیاد جلو پیغام خصوصی بده
PENOIL
این از اون حرفا بود .. دین اسلام زوری نیست همین فکر و منطق دارید که جوانان از اسلام کنار کشیدن .. اگر به خود اسلام رجوع کنید
اسلام میگه مشروبات الکلی حرام است نخورید .. به زور دستت نمیگیره .. حال وی پی ان فقط برای سایت بد اخلاقی نیست برای همه چیز هست .. اخبار .. بی بی .. صدا امریک... فیس بوک . سایت های خبری کلا .. سایت فیلم .. ایران پرود که فیلم غیر اخلاقی نداره .. و یوتوب و ... سایت مقالات و ... نه فقط غیر اخلاقی
اگه بد نبود که ***** نمیکردند همین ایران پرود که میگی سایت بدی نیست ماید فیلم هایی که تو بازاره کپی میکنه میزاره تو اینترنت این میشه ***ی دیگه طرف به جای انکه پول بده بخره میره دانلودش میکنه
بازم پای تو گیره ها به فکر روز قیامت باش
servert
شایان اینجا جدا سرور هم میفروشی یا فقط کلاس احکام برگزار میکنن اینجا برخی از دوستان جدیدا؟
PENOIL
March 29th, 2012, 03:01
شایان اینجا جدا سرور هم میفروشی یا فقط کلاس احکام برگزار میکنن اینجا برخی از دوستان جدیدا؟
همین امروز 5تا سفارش اومدش
Lurker
March 29th, 2012, 03:04
چه بد شد ،من فکر کردم کلاس احکامم دارین اینجا =((
pishva_ghazi
March 29th, 2012, 03:04
شایان جواب اینکه چرا شارژ کردم .. پیر شدی .. بچه جون.. برو مخ عمل کن .. قرار بود این ماه تمدید نکنم و تمدید هم نکردم// یادت باشه بحث ما سر چی بود .. همین که پول دو باره به حساب واریز شده گفتی نه یک بار .. گفتم چیزی میخوای برای بانک .. گفتی صبر کن تا سال جدید بهت میدم.. گفتم الان لازم دارم .. بعد گفتم بی خیال شدم... پس تمدید نکردم ..
servert
March 29th, 2012, 03:05
همین امروز 5تا سفارش اومدش
میدونم منظورم با اون دوستمون بود که دم از خدا و پیغمبر میزنه بعد دنبال پول مفته که دوستان بریزن به حسابش و اینجارو کرده کلاس احکام
هرچند که من سر حرفم هستم اگه ثابت کنه چقدر خسارت دیده تو فروش چیز پی انش حاظرم بهش خسارتشو بدم بشرطی که قول بده دیگه جانماز آب نکشه
pishva_ghazi
March 29th, 2012, 03:06
کسی نبود خسارت من که 3500 بود پرداخت کنه یا همش حرف میزنید با عمل هم نشون بدید پای حرفتون هستید منتظر پیغام خصوصی هستم
ostadomid
March 29th, 2012, 03:06
راستی حاج امید شما که از مشتری های قدیمی ما هستی بگو به همه نظرتو راجب سرور های ما
خداییش با کمترین قیمت نمیگم بهترین اما سرویس خوب اراعه نمیدادم؟ بعد 9ماه یک همچین اتفاقی افتاده بابا آدمشم مریض میشه از پا میوفته اینکه دیگه کامپیوتره!
ماهم بیکار نبودی تمام سعی خودم کردم و درستش کدم حالا هم دارم اینجوری خسارت میدم
یکم حق شناس باشین
حالا ملت فکر نکنن این آقا شایان پسرخاله منه! من یک میکروتیک دارم ازشون نزدیک به 4 ماه میشه خیلی عالی داره کار میکنه. امروز هم که گفتن از طریق تیکت برای هدیه اقدام کنیم من هم تیکت دادم. جواب آقا شایان این بود که سرویس شما ترمینیت شده. در صورتیکه هنوز یک هفته دیگه مونده، بدون داغ کردن و جوش و خروش تیکت دادم بنده خدا چک کرد دید اشتباه شده، هم سرویس رو فعال کرد هم 3500 رو به اعتبارم اضافه کرد. منظور اینکه این آدم ازین بنداز در رو ها نیست که بخوام نگران بشم. خیلی منطقی برخورد میکنه. الان 50 روزه که میکروم آپه آخرین بار هم که ریست شده برای چند دقیقه بوده. از قبل عید هم هر روز چک میکنم ببینم کی سرویس های جدیدشو میده که از جای دیگه نگیرم. چون میدونم قیمت و کیفیتش عالیه
PENOIL
March 29th, 2012, 03:07
شایان جواب اینکه چرا شارژ کردم .. پیر شدی .. بچه جون.. برو مخ عمل کن .. قرار بود این ماه تمدید نکنم و تمدید هم نکردم// یادت باشه بحث ما سر چی بود .. همین که پول دو باره به حساب واریز شده گفتی نه یک بار .. گفتم چیزی میخوای برای بانک .. گفتی صبر کن تا سال جدید بهت میدم.. گفتم الان لازم دارم .. بعد گفتم بی خیال شدم... پس تمدید نکردم ..
امروز پ
پول واریز شده؟ یعنی چی؟ امروز پولی از طرف تو نیومده! مدرکی چیزی داری رو کنی؟
صحبت تمدید نکردنن سرور ها حداقل واسه 3ماه پیشه!
حالت خوبه؟
باشه آقا من پیر من مخم پوک اصلا هرچی بدیه من خوبه راضی میشی؟ شما برو فکره قیامتت باش که پات گیره
servert
March 29th, 2012, 03:10
کسی نبود خسارت من که 3500 بود پرداخت کنه یا همش حرف میزنید با عمل هم نشون بدید پای حرفتون هستید منتظر پیغام خصوصی هستم
شماره کارت بده ترجیحا ملی یا پاسارگاد چون ارزش نداره به خاطر سه هزارو پونصد تومن 500تومن پول مفت بره به حساب بانک
شماره کارتتم همینجا بده تا بعد پرداخت بیای بگی که ریخته شد به حسابت و جا نزنی تو پیغام خصوصی قبول نمیکنم تا همه شاهد باشن
خداییش خدا خیرت بده شایان با این اعصاب پولادیت که این بچه رو تحمل میکنی!!
پ.ن مجدد خیرت بده برای باحالیت
pishva_ghazi
March 29th, 2012, 03:19
این شایان چرا هنگ میکنه
یا میگه برو شکایت کن
یا میگه قیامت پات گیره
بیش انداره هنگ کردی .. حرف هم بلد نیستی برو بچه یک یاد بگیر ..
شماره حساب بانک صادرات
6037691036635977
Lurker
March 29th, 2012, 03:21
والا ما ۲تا ویپیاس داریم که از شایان گرفتیم بخدا نیومدیم بگیم داداش این اعتبار هدیه ما چی شد ، کو ؟نمیدین ؟ بابا یکم انصافم خوب چیزیه ،بنده خدا ۱۰ دفعه واسه ما os عوض کرد نگفت هزینهاش میشه اینقدر ، حالا هی بگو خسارت خسارت
omidreza
March 29th, 2012, 03:24
بابا من از شایان 10 بار خواستم رو سرورم که از جای دیگه بوده سرورو کانفیگ کنه بنده خدا انجام داده
خداییش ناشکرین
servert
March 29th, 2012, 03:31
این شایان چرا هنگ میکنه
یا میگه برو شکایت کن
یا میگه قیامت پات گیره
بیش انداره هنگ کردی .. حرف هم بلد نیستی برو بچه یک یاد بگیر ..
شماره حساب بانک صادرات
6037691036635977
دوست مسلمان و پاک و منزه من این شماره کارتی که دادی مطمئنی درسته؟
سه بار امتحان کردم میگه از بانکت جوابی نمیگیره. معمولا این پیغامو وقتی میده که شماره اشتباه باشه
اینم پیغامش:
شماره کارت مبدا : ۵۰۲۲۲۹۱۰******۷۲
شماره کارت مقصد : ۶۰۳۷۶۹۱۰۳۶۶۳۵۹۷۷
هیچ پاسخی از بانک شما دریافت نشد
مبلغ انتقال : ۳۵,۰۰۰ ریال
pishva_ghazi
March 29th, 2012, 03:37
منتظرم پول واریز کنید.. همش میگید شماره حساب بفرما اینم شماره حساب واریز کنید
شماره حساب بانک صادرات
6037691036635977
servert
March 29th, 2012, 03:45
شماره حساب بانک صادرات
6037691036635977
عزیز دل برادر یا شماره کارتو اشتباه دادی یا کارت به کارت اینترنتی نمیشه از پاسارگاد من
اینم متن کامل پیغامش که نگی دروغ میگم سری قبل اسم دارنده حسابو پاک کردم تابلو نشه ولی الان کامل میذارم:
شماره کارت مقصد : ۶۰۳۷۶۹۱۰۳۶۶۳۵۹۷۷ کامران بایزیدی
دیگه 4صبحه ما بریم بخوابیم اگه کارت پاسارگاد یا ملی داشتی بگو فردا برات بریزم برادر دینی من که خودتو تا این حد کوچیک میکنی به خاطر این مبلغ ناچیز
fathipours1
March 29th, 2012, 08:04
انتقال وجه از کارت ------------------- به کارت/حساب 6037691036635977 به مبلغ 35,000 با شماره پیگیری 010500994209 با موفقیت انجام گردید.
-------------------------
موفق باشی جناب کامران بايزيدي
firenetg
March 29th, 2012, 11:16
سلام
متاسفانه امکان ارسال ایمیل انبوه نیست با این سرورها
ممنون برا پاسختون اینا انقدر شلوغش کردن انگار چه خبره من که مشتری جدیدم الان با این که این همه چرتو پرتو اسپم نوشتن هنوز میخوام بخرم بس کنید دیگه.
آقا ببخشید ببینین من تازه میخوام کار با وی پی اسو یاد بگیرم برا اون میخوام با یه سرور ارزون شرو کنم که زیاد برام سخت نباشه.
میخواستم ببینم امکانش هست یه سرور ارزون بهم بدین ؟
اگه ایمیلم نمسشد فرستاد ایبی نداره فقط بتونم روش باوردپرس کار کنم سرعت سایتمم بالا باشه.
ممنون میشم.
ramak.co
March 29th, 2012, 12:12
با سلام یک سوال داشتم
من میتونم با خرید این سرور ها با یک ip ثابت به paypal وصل بشم و باهاش کار کنم؟
ممنون میشم اگر منو تو این زمینه راهنمایی کنید
PENOIL
March 29th, 2012, 12:25
با سلام یک سوال داشتم
من میتونم با خرید این سرور ها با یک ip ثابت به paypal وصل بشم و باهاش کار کنم؟
ممنون میشم اگر منو تو این زمینه راهنمایی کنید
سلام بله میتونید انجام بدید مشکلی نداره
---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
انتقال وجه از کارت ------------------- به کارت/حساب 6037691036635977 به مبلغ 35,000 با شماره پیگیری 010500994209 با موفقیت انجام گردید.
-------------------------
موفق باشی جناب کامران بايزيدي
سلام ممنون از شما
طبق صحبتی که با همکاران داشتیم قرار بر این شد یک عدد وی پی اس با رم 2گیگ به مدت 1سال رایگان در اختیار شما بزاریم
برای دریافت وی پی اس از طریق سایت ما در تماس باشید >>> وی پی اس فارس - پشتیبانی (http://www.vpsfars.ir)
" از هر دستی بدید از همون دست میگیرید "
منتظر تماس شما هستم
با تشکر
ramak.co
March 29th, 2012, 12:42
من برای تست کدوم یک از سرور ها رو پیشنهاد میکنید بخرم ؟
که هزینش کم باشه؟
و آدرس رو که paypal از من میخواد رو چی بنویسم ؟
PENOIL
March 29th, 2012, 13:01
من برای تست کدوم یک از سرور ها رو پیشنهاد میکنید بخرم ؟
که هزینش کم باشه؟
و آدرس رو که paypal از من میخواد رو چی بنویسم ؟
میتونید 256 سفارش بدید ماهانه 9000 تومن هست
راستش برای paypal نمیدونم چجوری هستش
servert
March 29th, 2012, 13:16
نوشته اصلی توسط pishva_ghazi
شماره حساب بانک صادرات
6037691036635977
عزیز دل برادر یا شماره کارتو اشتباه دادی یا کارت به کارت اینترنتی نمیشه از پاسارگاد من
اینم متن کامل پیغامش که نگی دروغ میگم سری قبل اسم دارنده حسابو پاک کردم تابلو نشه ولی الان کامل میذارم:
شماره کارت مقصد : ۶۰۳۷۶۹۱۰۳۶۶۳۵۹۷۷ کامران بایزیدی
دیگه 4صبحه ما بریم بخوابیم اگه کارت پاسارگاد یا ملی داشتی بگو فردا برات بریزم برادر دینی من که خودتو تا این حد کوچیک میکنی به خاطر این مبلغ ناچیز
برادر متدین و ظاهرا خداترس من مبلغ براتون کارت به کارت شد دیشب هم گویا مشکل از اینترنت بانک پاسارگاد بود پیغام خطا میدید
فقط یه چیزی یادت باشه من به شخصه بیشتر از امثال تو این قطعی 2-3روزه سرورای آلمان متضرر شدم چون از چند نفری سرور آلمان داشتم که یکیش شایان بود اما وقتی متوجه شدم سرمنشا همه این سرورا وصله به اقای خسروی رفتم به تاپیک ایشون و اعتراضمو اونجا مستقیما به خود ایشون کردم با اینکه از دایره ادب خارج نشدم اما حرفای من براشون سنگین اومد و کاربریمو بلاک کردن و این کاربری که میبینی تازه 2روزه ساختمش
بهتره شمام که خودتو واسه 3500که این روزا جلوی گدا بندازی بر نمیداره بیشتر ا این خراب نکنی و روز قیامت و به ما یادآوری نکنی که بیشتر از این به ماهیت حقیقیت که پشت خدا پیغمبرت پنهانش کردی پی ببریم
بیشتر از این چیزی نمیگمم چون میدونم روی بزرگانی چون شما اثری نداره
اینم اطلاعات پرداخت مبلغی که شما دیشب بابت جلوی همه دست دراز کردید:
عملیات انتقال وجه کارت به کارت به شرح ذیل از طریق اینترنت بانک پاسارگاد با موفقیت ثبت شد
کارت مبدا : ************۴۹۷۲
کارت مقصد : ۶۰۳۷۶۹۱۰۳۶۶۳۵۹۷۷ کامران بایزیدی
تاریخ انتقال : پنج شنبه ۱۰ فروردین ماه سال ۱۳۹۱
شماره پیگیری : ۸۹۹۷۰۰
شماره ارجاع : ۵۷۱۵۱۲۳۸
PENOIL
March 29th, 2012, 13:19
نوشته اصلی توسط pishva_ghazi
شماره حساب بانک صادرات
6037691036635977
برادر متدین و ظاهرا خداترس من مبلغ براتون کارت به کارت شد دیشب هم گویا مشکل از اینترنت بانک پاسارگاد بود پیغام خطا میدید
فقط یه چیزی یادت باشه من به شخصه بیشتر از امثال تو این قطعی 2-3روزه سرورای آلمان متضرر شدم چون از چند نفری سرور آلمان داشتم که یکیش شایان بود اما وقتی متوجه شدم سرمنشا همه این سرورا وصله به اقای خسروی رفتم به تاپیک ایشون و اعتراضمو اونجا مستقیما به خود ایشون کردم با اینکه از دایره ادب خارج نشدم اما حرفای من براشون سنگین اومد و کاربریمو بلاک کردن و این کاربری که میبینی تازه 2روزه ساختمش
بهتره شمام که خودتو واسه 3500که این روزا جلوی گدا بندازی بر نمیداره بیشتر ا این خراب نکنی و روز قیامت و به ما یادآوری نکنی که بیشتر از این به ماهیت حقیقیت که پشت خدا پیغمبرت پنهانش کردی پی ببریم
بیشتر از این چیزی نمیگمم چون میدونم روی بزرگانی چون شما اثری نداره
اینم اطلاعات پرداخت مبلغی که شما دیشب بابت جلوی همه دست دراز کردید:
عملیات انتقال وجه کارت به کارت به شرح ذیل از طریق اینترنت بانک پاسارگاد با موفقیت ثبت شد
کارت مبدا : ************۴۹۷۲
کارت مقصد : ۶۰۳۷۶۹۱۰۳۶۶۳۵۹۷۷ کامران بایزیدی
تاریخ انتقال : پنج شنبه ۱۰ فروردین ماه سال ۱۳۹۱
شماره پیگیری : ۸۹۹۷۰۰
شماره ارجاع : ۵۷۱۵۱۲۳۸
الان 7000 تومان شد اینجوری :-؟ هم شما ریختی هم یکی دیگه پس باید پول یکی رو برگشت بده :-؟
pishva_ghazi
March 29th, 2012, 13:24
تا اینجا زیاد شلوغ نشه از طریق سایت خودتان جواب میدم و یا ای دی بزارید با هم حرزف بزنیم
ای دی من=mr.kamran0x0
ramak.co
March 29th, 2012, 13:24
من با شما چجوری میتونم صحبت کنم ؟
PENOIL
March 29th, 2012, 13:25
من با شما چجوری میتونم صحبت کنم ؟
بیاید یاهو
shayanasgarpour@yahoo.com
pishva_ghazi
March 29th, 2012, 13:30
با تشکر از دوستان و معرفت که نشان دادن پول برای شما برگشت داده خواهد شد منظور من این نیست و نبوده
ولی یک نفر ندیدم که جواب گو من دقیق باشه
بحث من از اول پول و برگشت پول نبوده و نیست و این همه سر درد هم نداشت
یک نف بحث منطقی داره بیاد جواب منو بده جز جواب سوال چیز دیگه ننویسید لطفا
خواهشا فقط جواب سوال
سوال؟ اگر اقا شایان قصد داشت خسارت مردم بدهد چرا پول را به روز تبدیل نکرد مثلا دو روز که قطع شده بود همون دو روز بهم برگشت میداد این راه بهتر نبود ؟ من فقط گفتم مبلغی که نوشتی به روز تبدیل کن .. حال این همه دوستان ادعا دارند بحث من کجاش منطقی نیست
اگر قصد خسارت دادن دارید به روز هم تبدیل می شد عیبی نداشت پس یکی بگه کاسه زیر نیم کاسه بوده و یا هست یا نه
servert2
March 29th, 2012, 13:52
الان 7000 تومان شد اینجوری :-؟ هم شما ریختی هم یکی دیگه پس باید پول یکی رو برگشت بده :-؟
اشکال نداره. ایشون دیشب خیلی مرد مرد میکرد و میگفت هیچ کدومتون مرد نیستید بریزید به حساب
دیشب 10بار اقدام کردم اما اینترنت بانک پاسارگاد مشکل داشت و هنوز اونقدر پست نشدیم که مردونگی نرخش 3500تومنه شه
شایان جان اینجا انگار جای ما نیست چون همین چند دقیقه پیش این کاربری که تازه 2روز بود ساخته بودم رو بستن فقط چون اسم آقای خسروی رو آوردم
دیگه همه شاهد بدون نه توهینی شد نه حتی انتقادی اما مدیران ارشد اینجا به اسم آقای خسروی خیلی حساسن و همینکه اسمش بیاد برای همیشه بلاک میشی
حتی اگر همه ما و خود شما شایان عزیز از سهل انگاری شخص ایشون متضرر شده باشیم اما مدیران اینجا بدونن نام نیک با بلاک کردن کاربران برای کسی بدست نمیاد
من خودم با احترام برم چون میدونم 2دقیقه دیگه بلاک میشم توسط مریدان آقای خسروی که این روزا آوردن اسم ایشون تو انجمن با محاربه با خدا برابره. خدانگه دار همگی
PENOIL
March 29th, 2012, 13:52
با تشکر از دوستان و معرفت که نشان دادن پول برای شما برگشت داده خواهد شد منظور من این نیست و نبوده
ولی یک نفر ندیدم که جواب گو من دقیق باشه
بحث من از اول پول و برگشت پول نبوده و نیست و این همه سر درد هم نداشت
یک نف بحث منطقی داره بیاد جواب منو بده جز جواب سوال چیز دیگه ننویسید لطفا
خواهشا فقط جواب سوال
سوال؟ اگر اقا شایان قصد داشت خسارت مردم بدهد چرا پول را به روز تبدیل نکرد مثلا دو روز که قطع شده بود همون دو روز بهم برگشت میداد این راه بهتر نبود ؟ من فقط گفتم مبلغی که نوشتی به روز تبدیل کن .. حال این همه دوستان ادعا دارند بحث من کجاش منطقی نیست
اگر قصد خسارت دادن دارید به روز هم تبدیل می شد عیبی نداشت پس یکی بگه کاسه زیر نیم کاسه بوده و یا هست یا نه
چون اگر بخواهیم به روز تبدیل کنیم کل سیستم سایتی ما به هم میریزه
شما که ناراضی هستی و این سرور بدردت نمیخوره چه دلیل داره نری از جای دیگه سرویس نگیری و بیشتر روی سرور های ما بمونی؟
par30
March 29th, 2012, 14:52
سلام
شایان نمیخوام اینجا موضوع رو بگم اما از صبح پینگ نمیده جواب تیکت هم خیلی دیر میدین لطفا کاری کنید بیچاره شدم
mehdi_08
March 29th, 2012, 15:08
سلام
یه سوال می تونم روی این وی پی اس ها برای استفاده خودم تورنت دانلود کنم ؟؟؟
به کپی رایت حساسه (استفاده شخصی)؟؟
asgarali
March 29th, 2012, 15:26
ای خدا این همه بحث برای 3500 تومن ، سرور من هم قطع بوده و من از یه جای دیگه سرور گرفتم و کارم رو راه انداختم.الان هم که وصل شده نه تیکتی برای اعتبار هدیه دادم نه چیز دیگه ای .
تو هر کاری هم سود هست هم ضرر حالا 2 روز هم قطع بوده .من هم ضررکردم. اگه میخوای ضرر نکنی پولت رو ببر بانک ماه به ماه هم سودت رو بگیر
البته اینم بگم شما هم حق داری . جواب خیلی ها رو دادی ،ولی حالا شایان داره اینجور خسارت میده یا بگیر یا از خیرش بگذر.
من از کلی از جا ها سرور گرفتم ولی هیچ کدوم این قیمت نمیدن ، نسبت به قیمتش هم سرویسش خوبه.
par30
March 29th, 2012, 17:08
اگر کسی شماره شایان داره پ خ بده
PENOIL
March 29th, 2012, 17:24
اگر کسی شماره شایان داره پ خ بده
09365751168
mehdi_08
March 29th, 2012, 17:52
سلام
یه سوال می تونم روی این وی پی اس ها برای استفاده خودم تورنت دانلود کنم ؟؟؟
به کپی رایت حساسه (استفاده شخصی)؟؟
(:|
kavir
March 29th, 2012, 20:26
سلام
لطفا برای من هم یه فاکتور ایجاد کنید
رم 512
PENOIL
March 29th, 2012, 20:29
سلام
به تورنت حساسه ولی به فایل های فیلم و غیره گیر نمیده
--------------------
شما هم دوست عزیز برای فاکتور از طریق سایت در تماس باشید
mehdi_08
March 30th, 2012, 00:41
سلام
به تورنت حساسه ولی به فایل های فیلم و غیره گیر نمیده
--------------------
شما هم دوست عزیز برای فاکتور از طریق سایت در تماس باشید
یعنی هیچ راهی نداره فایل تورنت رو باهاش بگیرم
فایل های 600 مگی هست و زودی تموم می شن
PENOIL
March 30th, 2012, 01:09
خیر تورنت کلا روی سرور ها بسته هست
Lurker
March 31st, 2012, 17:45
سلام بله میتونید انجام بدید مشکلی نداره
---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:13 PM ----------
سلام ممنون از شما
طبق صحبتی که با همکاران داشتیم قرار بر این شد یک عدد وی پی اس با رم 2گیگ به مدت 1سال رایگان در اختیار شما بزاریم
برای دریافت وی پی اس از طریق سایت ما در تماس باشید >>> وی پی اس فارس - پشتیبانی (http://www.vpsfars.ir)
" از هر دستی بدید از همون دست میگیرید "
منتظر تماس شما هستم
با تشکر
سلام شایان جان ،نیازی نیست داداش ،دمت گرم ،راستی کد ارجاع توی سایت براتون تیکت کردم ،اگر نیاز دونستید برای آقای کامران بایزیدی ارسال کنید
---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------
سلام
من چند روز پیش اعتراضم کردم سر قطع شدن ولی بازم رفتم تمدید کردم
این آقا هم که معترض بود کاملا معلوم بود پول میخواست - آدم چقدر باید گدا باشه بخاطر 3500 این همه وقت مردمو بگیره (با صد تا قسمو خدا خدا کردن)
سروراتون خوبه ولی خب 2 روز قطع بود حق داشتند بقیه اعتراض کنند چون بقیه هم باید جواب مشتری بدن
یا علی
n4ser
April 2nd, 2012, 15:33
اقا چرا الکی شلوق میکنین ها؟ من ار این اقا 6ماهه وی پی اس دارم خدای راضیم چرا بحاطر 2روز قطعی سر صدا میکنین زشته دیگه 3500 دادن به همه یوزر ها کمه ؟کیفیت مهمه حالا 2روز فطع بوده ه میاین الکی تاپیک میزنین کی میاد اینقد ارزان سرور بفروشه اگرم بفروشه کلک توکارشه این اقا هم ارزان هم کیفیت بالا سرویس میدن بدمیگم اقا؟ با تشکر از شایان بخاطر سرویس های حوب این اقا
PENOIL
April 2nd, 2012, 15:42
وی پی اس فارس - اخبار (http://www.vpsfars.ir/announcements.php?id=9)
دوستانی که سرویس دارند این لینک رو یک سر بزنند
tak2media
April 2nd, 2012, 15:49
سلام
هزینه هارد اضافی برای 50 و100گیگ چنده؟
PENOIL
April 2nd, 2012, 15:54
سلام
هزینه هارد اضافی برای 50 و100گیگ چنده؟
سلام هر 10 گیگ 1000 تومان هست
iranian-portal
April 2nd, 2012, 18:24
چند روزی نبودم و تاپیک رو بعد از قطعی ها دنبال نکرده بودم
الان اومدم دیدم بعضی ها شعور واقعی خودشون رو نشون دادن
قبل از شروع حرف خیال همه رو راحت کنم من با بهشت و جهنم یا اون دنیا و آخرت هیچ کاری ندارم
اما این عزیزانی که تا این حد انسانیت خودشون رو زیر پا گذاشتند
تا این حد با اعصاب شایان عزیز بازی کردند فقط یک چیز رو یادشون باشه
نه اون دنیا بلکه تو همین دنیا بازخود همین رفتار چندش آورتون رو می بینید
یکی مثل خودتون باهاتون در کار یا... برخورد خواهد کرد(البته بدتر از این)
مهم تر از همه
ضرر کیلویی چنده آخه چرا دهن آدم رو باز می کنید
اکثر کسایی که میگن ضرر ضرر این ســـاکــس فروش ها هستن
که دو تا مشتری خانوادگی دارند بابتش هی میگن ضرر کردیم ضرر کردیم
کسی که واقعا تو کاری حرفه ای باشه همیشه سرور پشتیبان
و چگونگی برخورد با مشتری رو بلده
دیگه ضرر و این حرف های بی ارزش خریدار نداره
با دیگران طوری برخورد کنید که دوست دارید با شما برخورد بشه
من در زمان قطعی ها آنچنان فشاری به جناب عسگرپور نیاوردم
و در مقابل مشتری های ما هم نه تنها بابت قطعی عصبی نشدند
بلکه تشکر هم کردند که قطع بود =))
زبون سرخی که در دهان شماست به راحتی میتونه شما رو پیروز کنه
به جای جاعل بازی و نشون دادن حماقت و ادعای پوچ ضرر و گنده نمایی
یکم فکر کنید بعد زندگی کنید
با عرض پوزش از شایان عزیز بابت شلوغ کردن تاپیکش
برای این که تو تاپیک ایشون اسپم نباشه نظرم واقعی و پیشنهاد به خریداران
من از اولین مشتری های ایشون بودم
سرور رو با قیمت واقعی 7تومن تهیه کردم تا بیشترین نوسان ارزی که فکر کنم 16شد
امروز دارم 11تومن میخرم اما حق شایان واسه رم 512 خیلی بیشتر از ایناست
کانفیگ فنی سروراش به حدی بالاست که لنگه نداره
در کل شایان دعای خیر خیلی ها پشت سرت هست
و شدیدا به همه پیشنهاد می کنم تو خرید از تو شک نداشته باشن
javadsat
April 3rd, 2012, 00:51
وی پی اس فارس - اخبار (http://www.vpsfars.ir/announcements.php?id=9)
دوستانی که سرویس دارند این لینک رو یک سر بزنند
سايت بالا نمياد
hack2hacker
April 3rd, 2012, 01:00
سایتتون بالا نیماد
این اتنقال سرور چی شد
سرعت وی پی اس 2 روزه ترکیده
گفتید انتقال میدید
هنوز که هنوزه انتقال ندادید
2 روز هم که سره قضیه پول قطع بود
مشتریام پدرمو در آوردننننننننننننننننننننن ن
iranian-portal
April 3rd, 2012, 01:13
سایتتون بالا نیماد
این اتنقال سرور چی شد
سرعت وی پی اس 2 روزه ترکیده
گفتید انتقال میدید
هنوز که هنوزه انتقال ندادید
2 روز هم که سره قضیه پول قطع بود
مشتریام پدرمو در آوردننننننننننننننننننننن ن
من لینک اخبار ایشون رو خوندم نوشته شده بود که عملیات انتقال ممکنه با 4ساعت قطعی سرورها مواجه باشه
سایت ایشون هم روی سرورهای خودشون هم مسلما
پس دلیل دان بودن سایتشون اینه که دارن سرورها رو ارتقا میدن و 4ساعت قطعی پیش بینی شده در حین عملیات انتقل وجود داره
شما که تا این حد صبر کردید
اندکی دیگه هم صبور باشید تا به امید خدا نتیجه کار شیرین از آب درمیاد
PENOIL
April 3rd, 2012, 01:42
داریم سایتمون رو انتقال میدیم
آیپی های
178.63.209.160 تا 178.63.209.190 منتقل میشند
و 78.47.31.32 تا 78.47.31.100 سرورشون ارتقا داده میشه
javadsat
April 3rd, 2012, 01:54
آخه تو ايميل اعلام كرديد كه آي پي هاي 78 هم بدن پسوردشون رو براي انتقال ، با ارتقاء انشاالله ديگه مشكل حل ميشه ؟
hack2hacker
April 3rd, 2012, 13:00
چی شد پس از دیروز تا حالا ارتقا ندادید
سایتتون هم که هنوز دانه
زده بودی 3-4 ساعت تموم میشه
الان بیشتر شده
آدمو به ... می ندازی
سلام، من یه vps می خوام برای مستقیم کردن فایل هام و دانلود شخصی خودم و هارد 30 گیگ باشه در یک درایو و رم هم 1 باشه قیمت ماهیانه چقر میشه ؟ و اینکه برای تست میدین چند ساعت ؟
hack2hacker
April 3rd, 2012, 16:34
بله با ارتقا مشکل حل میشه
لطفا صبور باشید تا 2ساعت دیگه انتقال تموم میشه
اقا شایان هنوز 2 ساعت نشده ؟ نه ؟
PENOIL
April 3rd, 2012, 16:53
هنوز دیتاسنتر به ما آبپی تحویل نداده
وفتی آیپی نباشه من چی روی وی پی اس ست کنم بدم به شما؟
فقط باید صبر کنید و دعا کنید آیپیتون زودتر بیاد
و اینجتاهم پشتیبانی نیست
سایت بالا اومده و فقط از سایت پشتیبانی میدم
---------- Post added at 04:53 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------
سلام، من یه vps می خوام برای مستقیم کردن فایل هام و دانلود شخصی خودم و هارد 30 گیگ باشه در یک درایو و رم هم 1 باشه قیمت ماهیانه چقر میشه ؟ و اینکه برای تست میدین چند ساعت ؟
سلام
ماهیانه 17000 تومان هست
خیر امکان تست نیست
hack2hacker
April 3rd, 2012, 18:48
من رنج ایپیم به اونا می خوره که قرار بود سرور ارتقا بدید
سایت ماله من که بالا نمیاد
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
چی شد ؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!
من میرم تو وی پی اس اینقدر داغونه دی سی میشم !!!
javadsat
April 3rd, 2012, 19:01
من رنج ایپیم به اونا می خوره که قرار بود سرور ارتقا بدید
سایت ماله من که بالا نمیاد
---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
چی شد ؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!
من میرم تو وی پی اس اینقدر داغونه دی سی میشم !!!
آقا ماهم همينطوريم ، منتها بايد صبر كنيم ديگه
siingle_boy
April 3rd, 2012, 19:06
سلام
وقتی تو سایت میزنه 3-4 ساعت باید انتقال داده بشه نه اینکه 2 روز
من خودم قبلا اکانت میفروختم حال این دوستمون هم hack2hacker میفهمم چون الان چپ و راست دارند مشتری هاشون بهش زنگ میزند ایمیل میزنند تو یاهو پی ام میدن ووووووووو
این دوستمون چه قدر از این ها رو میتونه تو این 2 روز به حرف شایان باشه بهشون بگه 4 ساعت قطعی داره بعد بشه 2 روز نمیشه که اینجوری الان این دوستمون درست بشه سرورش همه مشتری هاش میپره و همه درخواست وجه میکنند پس من بهش حق میدم
PENOIL
April 3rd, 2012, 23:33
سلام
وقتی تو سایت میزنه 3-4 ساعت باید انتقال داده بشه نه اینکه 2 روز
من خودم قبلا اکانت میفروختم حال این دوستمون هم hack2hacker میفهمم چون الان چپ و راست دارند مشتری هاشون بهش زنگ میزند ایمیل میزنند تو یاهو پی ام میدن ووووووووو
این دوستمون چه قدر از این ها رو میتونه تو این 2 روز به حرف شایان باشه بهشون بگه 4 ساعت قطعی داره بعد بشه 2 روز نمیشه که اینجوری الان این دوستمون درست بشه سرورش همه مشتری هاش میپره و همه درخواست وجه میکنند پس من بهش حق میدم
وی پی اس ایشون خودشون میگند قطع نیست و جزو انتقالی ها نیست
کلا دیروز ساعت 4 بعد از ظهر اطلاعیه ارسال شده
24 ساعت هم به زور شده
میشه بگید چجوری شده 2روز؟
وی پی اس ها هم داره تحویل داده میشه
این مشکلات بدلیل گند کاری کسایی بوده که ازشون سرور تهییه کردیم
فکر میکنید خودم اعصاب راحتی دارم؟
hack2hacker
April 3rd, 2012, 23:35
78.47.31.38
ای پی من اینه جزو ارتقایی ها هست
حالا چی شد کی درست میشه
در حال حاضر اینقدر ترکیده هیچ کاری نمی تونم بکنم با هاش
سایتتون ماله هیچکس بالا نمیاد...
PENOIL
April 4th, 2012, 00:00
78.47.31.38
ای پی من اینه جزو ارتقایی ها هست
حالا چی شد کی درست میشه
در حال حاضر اینقدر ترکیده هیچ کاری نمی تونم بکنم با هاش
سایتتون ماله هیچکس بالا نمیاد...
تست کنید ببنید هنوز مشکل داره یا نه
سایت دی ان اس تغییر دادیم تا برای همه ست بشه طول میکشه
با وی پی اس میتونید وارد سایت بشید
blacktiger
April 4th, 2012, 00:08
در جواب تیکت گفتید این سرور منتقل نمیشه.
اول اینکه چرا بعد از یکروز این پاسخ رو میدید؟در حالیکه من فعالیتم روی اون سیستم رو یکروز تعلیق کردم روی حساب حرف شما و همچنین همه پسوردهاشون رو در اختیار شما گذاشتن. چرا بعد از یکروز که پسوردها رو در اختیار داشتید این رو میگید؟
دوم اینکه در حال حاضر سرعت وی پی اس بنظر خیلی پایینتر اومده دلیلش چیه؟
سایتتون بالا نمیاد وگرنه تیکت میزدم.
همیشه و در هر صنفی لطفا به مشتری از روبرو نگاه کنید نه از بالا و شخصیت و شعور مشتری رو جدی بگیرید!!
PENOIL
April 4th, 2012, 00:14
در جواب تیکت گفتید این سرور منتقل نمیشه.
اول اینکه چرا بعد از یکروز این پاسخ رو میدید؟در حالیکه من فعالیتم روی اون سیستم رو یکروز تعلیق کردم روی حساب حرف شما و همچنین همه پسوردهاشون رو در اختیار شما گذاشتن. چرا بعد از یکروز که پسوردها رو در اختیار داشتید این رو میگید؟
دوم اینکه در حال حاضر سرعت وی پی اس بنظر خیلی پایینتر اومده دلیلش چیه؟
سایتتون بالا نمیاد وگرنه تیکت میزدم.
همیشه و در هر صنفی لطفا به مشتری از روبرو نگاه کنید نه از بالا و شخصیت و شعور مشتری رو جدی بگیرید!!
راستش از کسی که سرور میگرفتیم به ما گفتس 2تا از سرور هامون که یکی 12 گیگ رم و دیگری 8 گیگ رم داشت گفت این 2تا مشکل مالی خوردیم و دیتا سنتر اجازه انتقال به پنل شمارو نمیده
گفتش برای حل این مشکلل به ما یک سرور 32 گیگ رم رایگان میده که این 2تارو یکی کنم
شبش ساعت 10 به ما گفت سرور 12 گیگ رم آزاد شد و انتقال دادیم به پنلتون فقط سرور 8 گیگ رو انتقال بدیم روی سرور جدید
سروری که شما روش هستی 12 گیگ رم هست
سرور جدید هم دیشب ساعت 2شب تحویل گرفتیم و من خودم تا 7 صبح پای سیستم بودم برای بکاپ گرفتن
بعدش خوابیدم تا آیپی ها آماده بشه
مشکل سرعت هم حل کردم
اگر هنوز مشکل دارید ای پی تونو واسم پیغام خصوصی کنید تا انتقالتون بدم روی هارد خلوت تر مشکلتون حل بشه
hack2hacker
April 4th, 2012, 00:37
تست کنید ببنید هنوز مشکل داره یا نه
سایت دی ان اس تغییر دادیم تا برای همه ست بشه طول میکشه
با وی پی اس میتونید وارد سایت بشید
مشکل من ظاهرا حل شده
مرسی:69::69:
blacktiger
April 4th, 2012, 10:10
مشکل سرعت هم حل کردم
اگر هنوز مشکل دارید ای پی تونو واسم پیغام خصوصی کنید تا انتقالتون بدم روی هارد خلوت تر مشکلتون حل بشه
الان گویا سرعت برگشته به قبل از این جریانات ولی بهتر بنظر نمیرسه ولی باید یکم صبر و تست کرد.
مرسی
Doracel
April 4th, 2012, 10:46
برای شما بکاپ گرفتن ایشون ؟
PENOIL
April 4th, 2012, 15:44
برای یک سری از کاریرا 60 درصدشون بکاپ گرفتیم ولی غیره به دلیل کمبود وقت نتونستیم بکاپ بگیریم
و توی ایمیل ارسال شده به کاربرا گفته بودیم خودشون بکاپ بگیرند
الان هم درحال آماده سازی وی پی اس ها هستیم تا تحویل داده بشه
از طریق سایت در تماس باشید
Doracel
April 4th, 2012, 15:48
برای یک سری از کاریرا 60 درصدشون بکاپ گرفتیم ولی غیره به دلیل کمبود وقت نتونستیم بکاپ بگیریم
و توی ایمیل ارسال شده به کاربرا گفته بودیم خودشون بکاپ بگیرند
الان هم درحال آماده سازی وی پی اس ها هستیم تا تحویل داده بشه
از طریق سایت در تماس باشید
بنده در سایت هم پی ام دادم ولی هیچ جوابی داده نشد !
در ضمن هیچ ایمیلی هم با این مضمون برای بنده ارسال نشد . ایمیل اولی که اومد درش گفته شد اطلاعات سرجاش میمونه و مشکلی نیست !
چه ایمیل اومده باشه چه نیومده باشه ، شما موظف هستید اطلاعات کاربران رو محافظت کنید ! اینکه وقت نشد بکاپ نگرفتیم ، گور پدر هرچی داشتید و نداشتید روی وی پی اس ! نشد جواب!
قطعی سرور که پیش اومد بنده شخصا" سکوت کردم تا درست شه حتی تیکت نزدم که خسارت میخوام چون کاری هست که پیش میاد . ولی اینکه اطلاعات مارو به باد بدید به هیچ وجه قابل قبول نیست.
شخصا" موظف هستید اطلاعات بنده رو برگردونید ! به هر شکلی که هست !
blacktiger
April 4th, 2012, 16:59
نه تا اونجا که من میدونم نوشته بودن اطلاعاتی از دست نمیره ولی خودتون بک آپ بگیرید. الان هم که انتقالی صورت نگرفته. ولی گویا سرعت بهتر شده .
فقط اگر پورت هم یه گیگ میشد خوب بود.
Doracel
April 4th, 2012, 19:29
این هم از جواب ایشون !!
بعد اینکه اطلاعیه اول ارسال شد
اطلاعیه دوم 1ساعت بعدش ارسال شد و سرور شما 12 ساعت بعدش هم روشن بود به راحتی میتونستید بکاپ بگیرید
ما از قبل اطلاع داده بودیم
و این مشکل شما هست که انجام ندادید و کم کاری خودتون هست
وظیفه ما اطلاع دادن هست که انجام دادیم.
یک ساعت قبل گفتن بکاپ نگیرید بعد یک ساعت بعد گفتن بگیرید!
یعنی اگر 12 ساعت قبل اطلاع دادن و شما بکاپ نگرفتید مقصر خودتون هستید دیگه !! ما باید 24 ساعته پشت سیستم باشیم که مبادا نیم ساعت بعد اطلاعاتمون بپره !!
مرغ پخته خندش میگیره ! خودتون خندتون نگرفته !
اون از قطعی که 48 ساعت همه دان بودن چون شما باید زودتر پول رو واریز میکردید نکردید ! الانم که اطلاعات رو به فنا دادید ! یه چیزی هم ما بدهکار شدیم!!
تا الان هم بنده دان هستم و هیچی تحویل نشده ! واقعا" شرم آوره !
PENOIL
April 4th, 2012, 20:08
سلام
همونطور که گفته بودیم توی ایمیل باید بکاپ میگرفتید تا مشکلات احتمالی پیش نیاد
اینجا هم پشتیبانی نیست
مشکلی دارید تو بخش انتقادات نظر بدید و شکایتتون رو اونجا طرح کنید
وظیفه من بود که اطلاع بدم امکان داره بکاپتون از بین بره شما هم تهییه کنید تا مشکلات احتمالی پیش نیاد
من طبق وظیفه خودم اطلاع لازم رو دادم و مسعولیتی قبول نمیکنم
جوابی به ادامه بحث داده نمیشه
موفق باشید
Doracel
April 4th, 2012, 22:58
سلام
همونطور که گفته بودیم توی ایمیل باید بکاپ میگرفتید تا مشکلات احتمالی پیش نیاد
اینجا هم پشتیبانی نیست
مشکلی دارید تو بخش انتقادات نظر بدید و شکایتتون رو اونجا طرح کنید
وظیفه من بود که اطلاع بدم امکان داره بکاپتون از بین بره شما هم تهییه کنید تا مشکلات احتمالی پیش نیاد
من طبق وظیفه خودم اطلاع لازم رو دادم و مسعولیتی قبول نمیکنم
جوابی به ادامه بحث داده نمیشه
موفق باشید
بازم که شما جک دارید میگید . اصلا" بنده وی پی اس رو برای پشتیبان گیری از فایلهای سایتم فکر کن گرفته بودم !!
مگه مردم باید 24 ساعت بشنن ببینن فایلهاشون از بین میره یا میمونه !
لطفا" چرندیات تحویل من ندید .
اگر عرضه ندارید از اطلاعات کاربرها محافظت کنید! بگید عرضشو ندارم.
تو بخش انتقادات هم قانون مزخرف 100 پست برای تایپک زدن هست ! وگرنه تا الان زدم بودم !
در ضمن در متن پست اول تایپک هاتون هم قید کنید که محافظت از فایلها و بکاپ گرفتن به عهده کاربر هست و ممکنه یک دفعه در عرض نیم ساعت همه دارو ندار بپره و به ما ربطی نداره!
PENOIL
April 5th, 2012, 00:49
بازم که شما جک دارید میگید . اصلا" بنده وی پی اس رو برای پشتیبان گیری از فایلهای سایتم فکر کن گرفته بودم !!
مگه مردم باید 24 ساعت بشنن ببینن فایلهاشون از بین میره یا میمونه !
لطفا" چرندیات تحویل من ندید .
اگر عرضه ندارید از اطلاعات کاربرها محافظت کنید! بگید عرضشو ندارم.
تو بخش انتقادات هم قانون مزخرف 100 پست برای تایپک زدن هست ! وگرنه تا الان زدم بودم !
در ضمن در متن پست اول تایپک هاتون هم قید کنید که محافظت از فایلها و بکاپ گرفتن به عهده کاربر هست و ممکنه یک دفعه در عرض نیم ساعت همه دارو ندار بپره و به ما ربطی نداره!
این متن کامل ایمیل هست :
مشاهده پيام ايميل
به: doracel@yahoo.com
موضوع: اطلاعیه خیلی داغ و فوری 2
سلام
طبق ایمیل قبلی :
لطفا هر وی پی اس از یوزر ها یا اطلاعت مهمی که داره یک بکاپ تهیهکنه تا مشکلات احتمالی پیش نیاد
منظور ما با آیپی های زیر هست
78.47.31.32 تا 78.47.31.70
78.47.19.192 تا 78.47.19.219
178.63.209.160 تا 178.63.209.199
لطفا حرف مفت نزنید ! باز هم میگم + 12 ساعت قبلش اطلاع داده بودم
اگر میخواستید 2ترا اطلاعات هم جابجا کنید توی این 12 ساعت انجام شده بود
برای همین به هیچ عنوان هیج چیزی رو گردن نیمگیرم
مشکل خودت هست که ایمیل هاتو چک نمیکنی پس گردن من ننداز!
به مدیر ها پیغام خصوصی کن واست یک تاپیک باز میکنند محیط اینجارو بدون مدرک به گوه نکش لطفا! ببخشید که مثل خودت حرف میزنم
SatSat
April 8th, 2012, 14:33
:)
asgarali
April 8th, 2012, 23:19
/:)
ace_gishniz
April 10th, 2012, 12:29
مشکل داون تایم نمیخواد برطرف بشه؟
empratoor
April 10th, 2012, 13:48
ما هم هنوز منتظریم!
یک ساعت شده 2 روز!!!!!!
PENOIL
April 10th, 2012, 14:10
از صبح سرور ها روشن هست!
اینجا هم پشتیبانی نیست که پست میدید !
وقتی توی سایت جواب نمیدم یعنی دارم روی سرویس شما کار میکنم!
empratoor
April 10th, 2012, 14:53
از صبح سرور ها روشن هست!
اینجا هم پشتیبانی نیست که پست میدید !
وقتی توی سایت جواب نمیدم یعنی دارم روی سرویس شما کار میکنم!
آقای عسگرپور عزیز من تا حالا انتقادی نکردم ازتون چون حداقل پاسخ میدادین! منم می تونم حرف هایی از این قبیل:
چرا دوست دارین تایم رو خیلی زود نشون بدین؟ من تا ساعت 11 صبح چک کردم هنوز سرور دون بود این موقع صبحه؟!
دیروزم تماس گرفتم عرض کردید من دانشگاهم برگردم چک می کنم!در صورتی که از نیمه شب قبل قطع بوده سرور و شما تازه ظهر روز بعد این حرف رو میزنید!
از دیروز بعد از ظهر به تیکت جواب ندادین. گوشی هم پاسخ نمی دین.
و........!!!
ولی به جای اینکه این لحن صحبتتون باشه 10 ثانیه جواب ما رو میدادین و می گفتین که سرور به این دلیل بسته هست!هنوز اونقدر درک داریم که این مسائل برامون قابل حل باشه دوست عزیز.
موفق باشید،بعد از چندین ماه کار کردن باهاتون انتظارات بیشتری بود.
PENOIL
April 10th, 2012, 15:00
آقای عسگرپور عزیز من تا حالا انتقادی نکردم ازتون چون حداقل پاسخ میدادین! منم می تونم حرف هایی از این قبیل:
چرا دوست دارین تایم رو خیلی زود نشون بدین؟ من تا ساعت 11 صبح چک کردم هنوز سرور دون بود این موقع صبحه؟!
دیروزم تماس گرفتم عرض کردید من دانشگاهم برگردم چک می کنم!در صورتی که از نیمه شب قبل قطع بوده سرور و شما تازه ظهر روز بعد این حرف رو میزنید!
از دیروز بعد از ظهر به تیکت جواب ندادین. گوشی هم پاسخ نمی دین.
و........!!!
ولی به جای اینکه این لحن صحبتتون باشه 10 ثانیه جواب ما رو میدادین و می گفتین که سرور به این دلیل بسته هست!هنوز اونقدر درک داریم که این مسائل برامون قابل حل باشه دوست عزیز.
موفق باشید،بعد از چندین ماه کار کردن باهاتون انتظارات بیشتری بود.
معمولا قبل ساعت 12 میشه صبح!
چون اومدم دیدم 2تا از یوزر ها گند کاری کردن و زدن روتر های دیتاسنتر رو هک کردند
دیتاسنتر هم از سر لجش به بهونه های مختلف سرورو باز نمیکرد!
من هم خوشم نمیاد بشینم سرورمو داین کنم
اینجا هم بخش انتقاد نیست
انجمن بخش انتقاد داره
اینجا بخش فروشه مشکلی دارید برید توی بخش انتقادات تاپیک بزنید
empratoor
April 10th, 2012, 15:09
معمولا قبل ساعت 12 میشه صبح!
چون اومدم دیدم 2تا از یوزر ها گند کاری کردن و زدن روتر های دیتاسنتر رو هک کردند
دیتاسنتر هم از سر لجش به بهونه های مختلف سرورو باز نمیکرد!
من هم خوشم نمیاد بشینم سرورمو داین کنم
اینجا هم بخش انتقاد نیست
انجمن بخش انتقاد داره
اینجا بخش فروشه مشکلی دارید برید توی بخش انتقادات تاپیک بزنید
این پاسخ ها حتما پاک میشه واسه همین اینجا مینویسم دوست عزیز دلیلی هم نمی بینم برای حاشیه سازی و انتقاد با انتقاد مشکلات این 2 روز ما حل شدنی نیست.
من اصلا صحبتی برای اینکه چرا سرور دون شده نداشتم که این توضیحات رو میدید هرچند تشکر می کنم بابت بیان جزئیات.
حرف من بند آخر بود.
موفق باشید
babelirani
April 10th, 2012, 15:10
با سلام
شما غیر از افرهای که توی سایت گذاشتید افر دیگه ای ارائه میدید ؟
PENOIL
April 10th, 2012, 15:13
با سلام
شما غیر از افرهای که توی سایت گذاشتید افر دیگه ای ارائه میدید ؟
چه آفری مد نظر شما هست؟
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------
این پاسخ ها حتما پاک میشه واسه همین اینجا مینویسم دوست عزیز دلیلی هم نمی بینم برای حاشیه سازی و انتقاد با انتقاد مشکلات این 2 روز ما حل شدنی نیست.
من اصلا صحبتی برای اینکه چرا سرور دون شده نداشتم که این توضیحات رو میدید هرچند تشکر می کنم بابت بیان جزئیات.
حرف من بند آخر بود.
موفق باشید
اگر قرار بود پاک بشه این تاپیک 60 صفحه نمیشد!
اگر من هم دلیل درست رو میدونستم همون لحظه میگفتم
از کسایی که که سرور میگیریم جواب درست حسابی نمیدادند! من هم نمیدونستم دلیل چی هست تا بخوام جواب بدم!
babelirani
April 10th, 2012, 15:14
چه آفری مد نظر شما هست؟
!
یه سرور با مشخصات زیر
200 گیگ هارد
1 گیگ رم
پهنای باند بالای 700 گیگ
واسه سرور سایت فیلم میخوام
PENOIL
April 10th, 2012, 15:19
یه سرور با مشخصات زیر
200 گیگ هارد
1 گیگ رم
پهنای باند بالای 700 گیگ
واسه سرور سایت فیلم میخوام
با 700 گیگ ترافیک ماهانه 25000 تومان میتونم بدم بهتون
kooolak
April 10th, 2012, 15:46
با سلام
آفر 1 گیگ غیر فعال ؟
SatSat
April 11th, 2012, 17:20
سلام
آقا تیکت شماره 284511 همچنان منتظر حوابم
ممنون می شم جواب بدی کارم گیره
---------- Post added at 05:20 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
سلام
ای پی سرور منو عوض کردی
از
176.9.185.81
به
176.9.193.65
تا دیشب داشت کار می کرد
ارامروز سرور قطع شد الان هم سرور بالا می یاد ولی نمی تونم بهش لاگی کنم
ایراد یوزر و پسورد می ده
جریان چیه
فقط سریع
ممنون می شم
همون تیک توی سایت خودتون ممنون می شم زودتر کار منو راه بندازی
PENOIL
April 11th, 2012, 20:10
سلام
آقا تیکت شماره 284511 همچنان منتظر حوابم
ممنون می شم جواب بدی کارم گیره
---------- Post added at 05:20 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
سلام
ای پی سرور منو عوض کردی
از
176.9.185.81
به
176.9.193.65
تا دیشب داشت کار می کرد
ارامروز سرور قطع شد الان هم سرور بالا می یاد ولی نمی تونم بهش لاگی کنم
ایراد یوزر و پسورد می ده
جریان چیه
فقط سریع
ممنون می شم
همون تیک توی سایت خودتون ممنون می شم زودتر کار منو راه بندازی
خوبه والا
داداش اینجا روزنامه ای چیزیه؟ هرکی هر مشکلی میخوره میاد اینجا گزارش میده!
از این به بعد دوستانی که مشلاتشون رو توی تاپیک ذکر میکنند 48 ساعت دیرتر به مشکل اونها رسیدگی میشه
اگر جوابی توی سایت نمیدیم یعنی داریم روی مشکل شما کار میکنیم
blacktiger
April 11th, 2012, 22:38
اقا شایان همینطور که میدونید من مشتری چندین ماهه شما هستم و تا بحال بخاطر قیمت کیفیت و اخلاق خوبتون بوده که دوست نداشتم جای دیگه ای برم.
منتهی بعنوان یه برادر و یه مشتری وفادار عرض میکنم قبول دارید که با اینکه اکثر مشتریها از طریق همین تاپیکها جذب میشن اخیرا دارید یکمی تند با یوزرهاتون برخورد میکنید؟
احترام متقابل شرط هر رابطه تجاری پایداریه. چه بسا با دیدن اخلاق تند فروشنده مشتری جنس خیلی ارزونتر رو هم عطاش رو به لقاش ترجیح میده.
همیشه همه نوع مشتری داریم تند خو- پرخاشجو - آرام - متین این هنر ماست که با اتخاذ رفتار درست همه نوع مشتری رو داشته باشیم و حفظ کنیم.
اینکه میفرمایید بخاطر یه تیکت پاسخ نداده اینجا یه نفر پست بزنه و شما 48 ساعت محرومش کنید شائبه اقدام تنبیهی رو ایجاد میکنه و بنظر من اظهار نظر درستی نیست. چون مشتریان شما هم ممکنه مشتریان دیگه یا بازدید کنندگان سایت و کارهای عقب افتاده ای داشته باشند.
ممنون
ABTS
April 11th, 2012, 23:16
سلام دوست عزیز می خواستم بدونم با این مشخصات سرور مجازی ویندوز ارزون داری که آپ تایمش بالا باشه؟؟
اقا شایان همینطور که میدونید من مشتری چندین ماهه شما هستم و تا بحال بخاطر قیمت کیفیت و اخلاق خوبتون بوده که دوست نداشتم جای دیگه ای برم.
منتهی بعنوان یه برادر و یه مشتری وفادار عرض میکنم قبول دارید که با اینکه اکثر مشتریها از طریق همین تاپیکها جذب میشن اخیرا دارید یکمی تند با یوزرهاتون برخورد میکنید؟
احترام متقابل شرط هر رابطه تجاری پایداریه. چه بسا با دیدن اخلاق تند فروشنده مشتری جنس خیلی ارزونتر رو هم عطاش رو به لقاش ترجیح میده.
همیشه همه نوع مشتری داریم تند خو- پرخاشجو - آرام - متین این هنر ماست که با اتخاذ رفتار درست همه نوع مشتری رو داشته باشیم و حفظ کنیم.
اینکه میفرمایید بخاطر یه تیکت پاسخ نداده اینجا یه نفر پست بزنه و شما 48 ساعت محرومش کنید شائبه اقدام تنبیهی رو ایجاد میکنه و بنظر من اظهار نظر درستی نیست. چون مشتریان شما هم ممکنه مشتریان دیگه یا بازدید کنندگان سایت و کارهای عقب افتاده ای داشته باشند.
ممنون
دوست عزیز
وقتی مشتری کاری کنه که فروشنده کلافه بشه بیشتر از این هم نباید انتظار داشت!
شما فرهنگ درست پشتیبانیو یاد بگیرید همه چی درست میشه
بنده سایت برای دکور راه ننداختم سایتم برای پشتیبانی هست
و الکی هم ماهی 30000 تومان پول لایسنس whmcs نمیدم شما فرهنگ درست پشتیبانی رو یاد بگیرید تا فروشنده هم شاکی نشه!
به هرحال از این به بعد هرکی توی تاپیک های فروش پست برای پشتیبانی بده بنده 48 ساعت دیرتر مشکل رو حل میکنم
blacktiger
April 12th, 2012, 11:02
ممنون
من انچه شر بلاغ است با تو میگویم تو خواه پند گیر و خواه ملال!
PENOIL
April 12th, 2012, 11:10
سلام دوست عزیز می خواستم بدونم با این مشخصات سرور مجازی ویندوز ارزون داری که آپ تایمش بالا باشه؟؟