PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : un sha_hash پسورد کاربر در mysql

srsh
November 23rd, 2011, 13:51
سلام
یه php دارم دستوری می خوام که پسورد نوشته شده در sha_pass_hash رو برام به حالت اولیه برگردونه
مثلا" 0E5DB11E09343FCC28EF005545892E78A3DEAD2B رو به حالت un Hash برگردونه
چون دارم php برای تغییر پسورد اکانت می نویسم که اول باید یوزر و پسورد قبلی کاربر رو چک کنه بعد اگه درست بود اجازه بده تا کاربر پسوردشو عوض کنه
مشکل من اینه که یوزر و پسورد رو چک میکنه ولی باید پسورد به صورت هش شده باشه تا اجازه تغییر پسورد بده
می خوام راهنمایی کنید که چطور در php پسور هش شده رو برگردونه

---------- Post added at 01:51 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------

کسی نیست کمک کنه؟

ehsanx
November 23rd, 2011, 21:34
اگر قرار بود این هش به این راحتی برگرده که دیگه ارزشی نداشت!
پسورد رو از طرف بگیر، hashش رو حساب کن و با hashی که ذخیره کردی مقایسه کن.

srsh
November 23rd, 2011, 21:42
اگر قرار بود این هش به این راحتی برگرده که دیگه ارزشی نداشت!
پسورد رو از طرف بگیر، hashش رو حساب کن و با hashی که ذخیره کردی مقایسه کن.

من که نمی خوام از رمز کسی استفاده کنم
در کدنویسی شرط گذاشتم اگه پسورد قبلی با پسوردی که کاربر وارد کرده درست باشه اجازه بده پسوردشو عوض کنه همین
و حالا چون پسورد در دیتابیس هش شده تابع بخود شرط رو بررسی کنه مشکل به وجود می یاد!
افـــــــــــتاد ؟!

ehsanx
November 23rd, 2011, 22:55
من که نمی خوام از رمز کسی استفاده کنم
در کدنویسی شرط گذاشتم اگه پسورد قبلی با پسوردی که کاربر وارد کرده درست باشه اجازه بده پسوردشو عوض کنه همین
و حالا چون پسورد در دیتابیس هش شده تابع بخود شرط رو بررسی کنه مشکل به وجود می یاد!
افـــــــــــتاد ؟!
عزیز دل برادر!
هش پسورد قبلی رو که داری.
هش پسوردی که کاربر وارد میکنه رو هم حساب کن و با هم مقایسه کن! لازم نیست اصل پسورد رو به دست بیاری!