PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه تعریف هاست بروی سرور ویندوزی بدون کنترل پنل

hamida
November 22nd, 2011, 19:47
سلام

اگه امکانش باشه یکی از دوستان بصورت یک چک لیست و خلاصه نحوه تعریف یک سایت بروی سرور ویندوز رو بگه البته بدون کنترل پنل!!!

من طی 2 ماهه گذشته تقریبا از 3 الی 4 تا شرکت vps windows خرید کردم و هیچکدام نتونستن کنترل پنل رایگان در اختیار من بذارن در واقع کنترل پنلی که حداقل 3 یا 4 دومین رو جواب بده که بهترین انتخاب وب سایت پنل بود که اون هم درست نصب نمیشد یا نمی توانستن یا .......

در هرصورت به این نتیجه رسیدم که در زمینه هاستینگ ویندوز باید مستقل از گنترل پنل عمل کنم با تنظیمات خود ویندوز اگه امکانش باشه دوستان راهنمایی کنند اگه مطلب هم باشه چه فارسی چه انگلیسی فرقی نمی کنه مطلبی که اصل قضیه و تنظیمات را بدون حاشیه بیان کرده باشه

چون کتابهای ویندوز سرور هست ولی اونا هم مطالب حاشیه زیاد دارن من مطلبی خاص برای هاستینگ پیدا نکردم

با تشکر

Online24
November 22nd, 2011, 20:06
برای ارائه سرویس هاستیگ بر روی ویندوز حداقل نیاز به نصب و راه اندازی web(with php),FTP,Mail,DNS,MSSQL or Mysql Server دارید . که تمام این مراحل باید جداگانه و به صورت دستی نصب و در آخر به هم مرتبط شوند که اینکار نیازمند آموزش و تجربه هست . طریقه نصب هریک را میتوانید در اینترنت جستجو و یا به صورت جزئی در این انجمن جستجو و یا مطرح کنید .

* توصیه میشود سرور هاستینگ خود را با استفاده از websitepanel و یا plesk راه اندازی کنید . در این صورت سرور شما بدون دردسر و سریع و به طور stable آماده خواهد شد .