PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل در ارسال مطلب

bahman22
November 22nd, 2011, 15:06
باسلام
من يه مشكل دارم كه وقتي ميخوام يه مطلبي رو توي سايت ارسال كنم خود به خود ابتدا برروي (ویرایش html) قرار ميگيره وقتي هم مطلبو ارسال ميكنم بازم برروي(ویرایش html) قرار ميگيره وبايد بر روي دكمه(ديداري) كليك كنم تا بتونم مطلب ارسال كنم حال اين درصورتي است كه تا ديروز درست بود وامروز به طور ناگهاني اينطوري شده من قالبو هم عوض كردم درست نشد همه افزونه ها رو غير فعال كردم بازم درست نشد راهنمايي كنيد ممنون

0060
November 22nd, 2011, 15:12
باسلام
من يه مشكل دارم كه وقتي ميخوام يه مطلبي رو توي سايت ارسال كنم خود به خود ابتدا برروي (ویرایش html) قرار ميگيره وقتي هم مطلبو ارسال ميكنم بازم برروي(ویرایش html) قرار ميگيره وبايد بر روي دكمه(ديداري) كليك كنم تا بتونم مطلب ارسال كنم حال اين درصورتي است كه تا ديروز درست بود وامروز به طور ناگهاني اينطوري شده من قالبو هم عوض كردم درست نشد همه افزونه ها رو غير فعال كردم بازم درست نشد راهنمايي كنيد ممنون

از دیروز تا الان که این مشکل برات پیش اومده چه تغییراتی دادی چه چیزهایی اضافه کردی چی کم کردی اونارو یکی یکی چک کن حذف کن اگه حل نشد از اول وردپرس نصب کن

bahman22
November 22nd, 2011, 15:19
من مدتهاست هيچي نه اضافه كردم ونه ميكنم تنها چيزي كه اضافه كردم مطالب بوده وتمام شما ميگي از اول نصب كنم وردپرسو اونوقت2000تا مطالبم ويك سال زحمتم چي ميشه مگه همشون پاك نميشن يه راه ديگه جلوي پام بزاريد ممنون

دوستان وب
November 22nd, 2011, 15:47
میتونی از دیتابیس بکاپ بگیری . وردپرس رو نصب کنی ... بعد ریستور کنی ...

0060
November 22nd, 2011, 15:50
اینکه مطلبتون پاک میشه خیر دوست عزیز شما از دیتابیس یک بک اپ بگیرید از پوشه ایمیج بک اپ بگیرید عوض کنید چون زیاد با وردپرس کار نکردم بهتره دوستانی که با این سیستم سرو کار دارن نظرشونو بگن ولی من با نیوک کار میکنم تا حالا صد بار نیوک عوض کردم مشکلی برای مطالب پیش نمیاد. فقط باید از یک سری اطلاعات بک اپ بگیرید که بعد نصب دوباره ازشون استفاده کنید

sazsaz
November 22nd, 2011, 16:22
کارایی که می گم انجام بده تمام فایل ها و پوشه های وردپرس جدید را توی هاست آپلود کن غیر از پوشه wp-content (اینو حذف نکن از قبلی استفاده کن ) و فایل wp-config.php اینم از قبل باشه
بعد لطف کن فایل آپاچی را از روی هاستت پاک کن
وارد مدیریت شو و آپدیت کن
البته لازم به ذکر است که هر گونه افزونه کش در سیستم دارید حذف نمایید
سایت خوبی داشته باشید