توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرور Dell R210 با کارت RAID H200
mojiz
November 21st, 2011, 20:48
سلام
یک سرور دل r210 دارم که 2 هارد داره با کارت raid h200
هاردها به صورت raid1 بود که دیتاسنتر اشتباهی زد و raid رو باز کرد. بعد بهشون گفتم و اونها هم دوباره سرور رو تو وضعیت raid1 قرار دادن اما حالا دیگه سرور بالا نمیاد.
به نظر میرسه هارد اطلاعات رو از دست داده یا یه همچی چیزی، کسی میدونه امیدی هست یا نه؟ چیکار میشه کرد؟
mahosseini
November 21st, 2011, 20:53
می تونی بگی با Hiren cd بوتش کنن تا بهت بگم چی کارش کنی ؟
mojiz
November 21st, 2011, 21:04
با ubuntu یا windows pe میتونم بوت کنم
با hiren هم میتونم ولی کمی سختتره(اون 2 تارو تو کنترل پنل داره)
mahosseini
November 21st, 2011, 21:48
ببین Hiren’s BootCD (http://www.hirensbootcd.org/download/) در واقع مخصوص بر طرف کردن اسیب های هارد دیسک هست و شما می تونی با اون حداقل مطمئن بشی که اطلاعاتت بر می گرده یا نه /
mojiz
November 21st, 2011, 22:42
خوب کدوم قسمتش باید برم؟ با کدوم برنامه
الان معلوم نیست ساپورت داره با هارد چیکار میکنه!؟ ولی اگه از اونا خبری نشد من با hiren میرم، فقط بفرمایید کدوم نرم افزار میتونه اینکارو بکنه.
mahosseini
November 21st, 2011, 23:21
خوب تا الان با hiren کار کردید ؟ پر هست از برنامه ی که مخصوص رفع صدمات وارده به هارد هست .
من دقیقا نمی دونم چی شده ؟!
شما یه سرچ بزن ببین با توجه به مشکلی که برای هاردت به وجود اومده کدوم برنامه مناسب تره .
یه قسمت هم مربوط به Raid داره . انقد منو داره که متاسفانه یادم نیست .
mojiz
November 21st, 2011, 23:30
منم برای همین پرسیدم!
بیشتر میترسم بزنم بدتر بکنم، الان حداقل خودشون خراب کاری کردن بزار خودشون درست کنن.
نمیدونم دقیقا چی شده هارد اولش raid 1 بود الان هم همونه تنظیمش ولی دیگه دیتا رو نمیاره.
mahosseini
November 22nd, 2011, 01:25
اگر اون ها باعث این کار شدن که به شما پیشنهاد می کنم هیچ کاری انجام ندید .
امیدوارم اطلاعاتتون بر گرده !
TukaNet
November 22nd, 2011, 01:53
معمولا وقتی شما از raid1 یا میرور استفاده میکنید هنگام ساخت array هارد دوم در مجموعه فرمت شده و دیتای هارد اول رویش کپی می شود
اگر این مورد اتفاق افتاده باشه متاسفانه کل هارد شما فرمت شده که دیتاسنتر باید در قبال این مورد پاسخگو باشه ، در ضمن توجه کنید که بعضی
از سیستم عامل ها ( مخصوصا مجازی سازها ) با تمام رید کارت ها سازگار نیستند و در شناسایی وندورها دچار مشکل میشوند که اگر سیستم
عامل شما مجازی ساز باشه این مورد احتمال زیادی داره
Aria
November 22nd, 2011, 02:01
سلام.
Dell H200 در واقع re-brand شده ی LSI 9240 هست و این مدل کارت با ESX/ESXI کاملاً Compatible هست.
2 حالت وجود داره:
1. در هنگام نصب -مجدد- raid controller هارد دیسک ها رو به صورت نا منظم وصل کردند که در این حالت میتونید از دیتاسنتر بخواید که هارد ها رو به ترتیب قبل تنظیم کنند (از اونجایی که 2 عدد هارد هست فقط، جای کابل های sata رو عوض کنند در اتصال به RAID کافی خواهد بود).
2. وقتی raid card مجدد نصب شده، از اول array ساخته شده که این باعث initialize شدن مجدد هارد دیسک ها خواهد شد و در این حالت مشخصاً اطلاعات از بین خواهد رفت.
لازم به ذکر هست که این مورد -به هیچ عنوان- اشتباه دیتاسنتر محاسبه نمی شود چون شما خودتون درخواست حذف و مجدد متصل شدن raid card رو کردید و کاری سر خود انجام نشده که سرویس دهنده تخسیر کار باشه!