سلام دوستان من به تازگی یه سایت دانلود نرم افزار زدم و الان هم از دانلود و اپلود دوباره فایلها خسته شدن میخاستم بدونم چطوری میشه که یه فایل رو مثلا از هاست دانلود میهن دانلود بدون آپلود کردن به هاست خودم انتقال بدم بعد اونو تو هاست خودم ویرایش کنم مثلا رمز جدید و غیره بهش اضافه کنم.
دوستان خواهش کاملا ابتدایی و کامل توضیح بدید لطفا....
ممنون.
راستی هاست دانلود من دایرک ادمینه
TOOBA IT
November 21st, 2011, 11:13
با سلام
بهترين گزینه اسکریپت Rapidleech (https://www.google.com/search?q=%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF+%D8% A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA+Rapidleech&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a) هست ، كه مستقیما میتونید فایل رو انتقال بدید .
موفق باشید
vahid03
November 21st, 2011, 11:55
با سلام
بهترين گزینه اسکریپت Rapidleech (https://www.google.com/search?q=دانلود+اسکریپت+Rapidleech&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a) هست ، كه مستقیما میتونید فایل رو انتقال بدید .
موفق باشید
برای استفاده از این اسکریپت هاست اصلی سایت محدودیتی گزاشته شده از طرف سرور ولی رو هاست دانلود گفتن که میتونیم استفاده کنیم خب اگه من از این استفاده کنم مشکلی که به وجود نمیاد؟
m-mehdipoor
November 21st, 2011, 11:56
سرور مجازی ریموت دسکتاپ !
که راحت بتونید امکانات ویندوز رو داشته باشید !
Rar کنید و پسورد بزارید و فایلی بهش اضافه یا کم کنید ( کاری که خود میهن دانلود و .... می کنند )
TOOBA IT
November 21st, 2011, 11:58
برای استفاده از این اسکریپت هاست اصلی سایت محدودیتی گزاشته شده از طرف سرور ولی رو هاست دانلود گفتن که میتونیم استفاده کنیم خب اگه من از این استفاده کنم مشکلی که به وجود نمیاد؟
خیر به راحتی اسکریپت رو نصب و استفاده کنید ...
vahid03
November 21st, 2011, 12:05
سرور مجازی ریموت دسکتاپ !
که راحت بتونید امکانات ویندوز رو داشته باشید !
Rar کنید و پسورد بزارید و فایلی بهش اضافه یا کم کنید ( کاری که خود میهن دانلود و .... می کنند )
ممنون دوسته عزیز
من کاملا یه تازه کام میشه در مورد بیشتر توضیح بدید .
برای این کار من باید دوباره هاست تهیه کنم یا خیر؟
m-mehdipoor
November 21st, 2011, 12:14
ممنون دوسته عزیز
من کاملا یه تازه کام میشه در مورد بیشتر توضیح بدید .
برای این کار من باید دوباره هاست تهیه کنم یا خیر؟
باید سرور مجازی ویندوز تهیه کنید و اونجا کاراتون رو انجام بدید و با سرعت بالایی که داره آپلود و دانلود کنید
همینطور می تونید روش وبسرور نصب کنید و هارد بیشتری تهیه کنید و دیگه هاست دانلود نخرید ، مستقیم روی همون کار کنید!
vahid03
November 21st, 2011, 12:19
باید سرور مجازی ویندوز تهیه کنید و اونجا کاراتون رو انجام بدید و با سرعت بالایی که داره آپلود و دانلود کنید
همینطور می تونید روش وبسرور نصب کنید و هارد بیشتری تهیه کنید و دیگه هاست دانلود نخرید ، مستقیم روی همون کار کنید!
خب فکر کنم اینا هزینش کمی باید بیشتر باشه میشه یه قیمت تقریبی برای این امکانات بگید؟
الان 50 گیگ فضا میتونه برای 3 سال سایت من کافی باشه.
m-mehdipoor
November 21st, 2011, 12:21
تو همین انجمن از زیر 10 تومن در ماه هست تا ...
سرچ کنید سرور مجازی یا آخرین ارسال های انجمن رو ببینید، هر روز دوستان دارن آفر می دن
ما هم می فروشیم ولی چون قیمت بالاست آفر نمی دیم اینجا :دی
sellpad
November 21st, 2011, 12:30
به نظر من این روش یکم سخت است
از ftp استفاده کنند بهتر نیست؟
m-mehdipoor
November 21st, 2011, 12:33
به نظر من این روش یکم سخت است
از ftp استفاده کنند بهتر نیست؟
شما یک فایل با 500 مگ حجم رو بخواید دانلود کنید از حالت فشرده در بیارید و بعد دوباره فشرده کنید و پسورد بزارید و آپلود کنید ! با سرعت اینترنت ما کمی سخت نیست!؟
mahosseini
November 21st, 2011, 12:42
اگر دسترسی به هست مبدا دارید مشکلی نیست .
در غیر این صورت باید از رپید لیچ استفاده کنید .
همچنین اگر در زمینه اسکریپت نویسی تخصص دارید می تونید . اسکریپتی بنویسید که تمام این کارها رو بصورت اتوماتیک انجام بده .
یک اسکریپت برای دانلود و یک پش اسکریپت برای تغییر پسورد و ال.خ .
سربلند باشید
0060
November 21st, 2011, 12:45
شما یک فایل با 500 مگ حجم رو بخواید دانلود کنید از حالت فشرده در بیارید و بعد دوباره فشرده کنید و پسورد بزارید و آپلود کنید ! با سرعت اینترنت ما کمی سخت نیست!؟
دوست عزیز بهترین گزینه همون رپید لیچ که هزینه ای هم واسط نداره از فکر سرور و راههای دیگه بیا بیرون چون همونطور که نوشتی تازه شروع کردی بهترین ابزار و ساده ترینش همین رپید لیچ
موفق باشی
m-mehdipoor
November 21st, 2011, 12:48
همچنین اگر در زمینه اسکریپت نویسی تخصص دارید می تونید . اسکریپتی بنویسید که تمام این کارها رو بصورت اتوماتیک انجام بده .
یک اسکریپت برای دانلود و یک پش اسکریپت برای تغییر پسورد و ال.خ .
Rar پسورد دار ، در صورتی که سرور نرم افزاری برای اکسترکت کردن این نوع فایل نداشته باشه هم می تونه شامل شه دوست من؟
اگه بشه واقعا چیز خوبیه ...
---------- Post added at 12:48 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
دوست عزیز بهترین گزینه همون رپید لیچ که هزینه ای هم واسط نداره از فکر سرور و راههای دیگه بیا بیرون چون همونطور که نوشتی تازه شروع کردی بهترین ابزار و ساده ترینش همین رپید لیچ
موفق باشی
خب شما بتونید فایل Rar که پسورد خورده روش رو با لیچر باز کنید و دوباره Rar کنید و پسورد بزارید که خیلی خوبه ...
ولی کلا هاست دانلود خیلی از ریموت دسکتاپ ارزونتر هم نیست ... + امکاناتی که می تونه ریموت دسکتاپ بده و هاست دانلود نمی ده...
vahid03
November 21st, 2011, 12:51
دوستان من فعلا نمیتونم هاست ویندوز تهیه کنم و الانم هاست فعلی من هاست لینوکسه اونم اشتراکی و یه هاست دانلود هم دارم که کنترل پنلش دایرکته خی الان تنها کاری که من میتونم انجام بدم همون اسکریپته درسته؟
آیا راه دیگه ای هم هست؟
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
راستی مگه با رپید لیچ نمیشه فایل رار یا زیپ رو ویرایش کرد مثلا تغییر نام یا رمز؟
m-mehdipoor
November 21st, 2011, 12:52
دوستان من فعلا نمیتونم هاست ویندوز تهیه کنم و الانم هاست فعلی من هاست لینوکسه اونم اشتراکی و یه هاست دانلود هم دارم که کنترل پنلش دایرکته خی الان تنها کاری که من میتونم انجام بدم همون اسکریپته درسته؟
آیا راه دیگه ای هم هست؟
سرور ویندوز با هاست ویندوز متفاوت است
بله همون اسکریپت تنها راهه ...
البته اگه کنترل پنل Lxadmin باشه جا برای دانلود از آدرس داره خودش که سرور به سرور می کنه
0060
November 21st, 2011, 12:59
آیا راه دیگه ای هم هست؟
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
راستی مگه با رپید لیچ نمیشه فایل رار یا زیپ رو ویرایش کرد مثلا تغییر نام یا رمز؟
بله فایل رار و زیپ رو میتونید باز کنید و ویرایش کنید و دوباره رار و زیپ کنید ولی در مورد پسورد گذاری دوباره اینو اطلاع ندارم توی سایت رپید لیچ فارسی میتونید سوال کنید کامل تر بهتون توضیح بدن انواع اموزش هم توی خود فروم رپید لیچ هست