PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست راهنمایی ایا این وب سایت رو میشناسید؟ هکر هست یا نه billingcardccv.com

tanhasystem
November 21st, 2011, 10:51
:63::63:سلام دوستان خسته نباشید یه سوالی داشتم امروز وقتی رفتم سرور رو نگاه کنم دیدم یه اکانت ساخته شده برا من هم ایمیل نیومده درا رتباط با ساخته شدنش حالا سوال من این هست که ایا

billingcardccv.com

رو کسی می شناسه اومده یه ساب دامنه اوکی کرده رو سرور من و اسکیول اینجکشن نصبش کرده حالا من موندم که چرا برا من ایمیل نیومده

درسته وقتی کسی اکانت می سازه مگه نباید برا ایمیل روت ایمیل بزنه که اکانت جدید ساخته شده اما این نزده میشه راهنمایی کنید متشکرم:63::63:

---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:48 AM ----------

سیستم هاست هم سی پنل هست دوستان

TOOBA IT
November 21st, 2011, 11:18
شايدكسي دامنه خودش رو تغییر داده !!؟
و یا اینکه به اکانت root دسترسی داشته که تونسته اکانت بسازه ...

tanhasystem
November 21st, 2011, 11:22
وقتی با روت می سازند ایمیل ارسال نمیشه ؟ تعجبم ساعت 6 صبح درست کرده ؟

TOOBA IT
November 21st, 2011, 11:27
1- يا نام دامنه عوض شده ...
2- یا در اون بازه زمانی ایمیل روت تغییر پیدا کرده ...

whmcs رو سايت نصب دارید ؟

tanhasystem
November 21st, 2011, 11:36
سیستم whm هست کاری به whmc نداشته چون از whmc ما کاری انجام نمی دیم

---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:31 AM ----------

والا تعجب موندم که چطوری این کار رو کرده طرف

---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:34 AM ----------

بازم ممنون فعلا پاکش کردم ببینم چی میشه اما رمز روت سرور وی پی اس رو هم عوض کردم ببینم باز میتونه بسازه یا نه حالا توکل به خدا:63:

TOOBA IT
November 21st, 2011, 11:44
بهتر قبل از توکل کردن:63: , یک سری تنظیمات امنیتی روی سرور مجازیتون انجام بدید ...

tanhasystem
November 21st, 2011, 12:51
در اصطلاح داداش انجام دادم اگه میشه یه کمکم بکن بگو دیگه چه کارهایی انجام بدم موارد امنیتی از طریق اموزش های همین وب سایت انجام دادم

اینم می دونم که می گند با توکل به خدا زانوی اشتر ببند اما زانوشو بستم می ترسم اگه لطف کنی کمکم کنی ممنونت می شم داداش گلم لینک یا راهنماییم کن ممنونم:63::63: