ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نت سازان روشن اندیش netsazan.com یک *** کامله و اصلا هم پشتیبانی نداره!خرید نکنید!

mahdi66
November 21st, 2011, 09:54
سلام
دوستان سایت نت سازان یک *** بحساب میاد منم کاملا با دلیل صحبت می کنم
من دوسال پیش توسط این سایت دامنه RockDL.com رو ثبت کردم
سال پیش دامین ها رو منتقل کردن و دامین من هم منتقل و تمدید شد
من از طریق آدرس http://domaincp.netsazan.net/reseller وارد کنترل پنل دامین می شدم
اما حالا دامین netsazan.net اکسپیرد شده
من هرچی درخواست پشتیبانی دادم کسی جواب نداد
بالاخره تونستم با بدبختی از طریق سایت public domain registry بفهمم که با آدرس Welcome (http://mahd293024.myorderbox.com/) می تونم وارد کنترل پنل بشم
و خوب حالا مشکل اینجا بود که نمی شد پرداخت رو انجام داد
من مشکلم رو تو این انجمن بیان کردم و سایت وانیز وب سعی کرد دامین رو انتقال بده که نشد و بالاخره با بدبختی و صحبت با سایتهای خارجی تونستم دامین رو به پنل شرکت قومس هاست انتقال بدم و دامین رو تمدید کنم
اما همه اینها در حالی بود که نت سازان پول تمدید دامنه رو هم دریافت کرده بود اما حتی یک پاسخ هم نداد و همه تیکت های من رو بلافاصله می بست
در ضمن من به همه ایمیلهای این شرکت هم درخواستم رو فرستادم ولی باز جوابی دریافت نکردم
من هم از همه صفحات تیکت ها و پرداخت هام عکس گرفتم و اینجا قرار دادم تا مطمئن بشید من هدفم تخریب نیست و هیچ هرفی رو بدون مدرک نمی زنم

در ضمن یک انتقاد هم از این سایت دارم اینکه این پست ایجا نباید باشه چون من باید 100 پست ارسال کنم تا بتونم انتقاد کنم بخاطر همین اینجا پست دادم

alizi
January 6th, 2013, 20:17
درود بر شما من هم مشکل شما رو دارم
الان سایت شرکت ما بخاطر تغییر هاست نت سازان مدت هاست که بالا نمیاد
من هم مثل شما به هر دری زدم نتونستم باهاشون تماس بگیرم
جالب اینجاست که در همین انجمن تبلیغاتشون رو دارم میبینم و آقای bijans نامی تبلیغ کننده این شرکت هستند که البته ایشون هم پاسخی به من ندادند
نکته دیگه این که در سایت netsazan.com دم از آپ تایم 99 درصد و گارانتی و پشتیبانی ... میزنند
آخه شما که به هر دلیلی نمیخواین سرویس بدید بگید نمیتونیم ما بریم از یه جا دیگه سرویس بگیریم نه اینکه یهو شب بخوابیم صبح پاشیم ببینیم سایت شرکت رفته تو در و دیوار
حداقل کمی وجدان داشته باشید جواب بدید آقایان نت سازانی ( آقای bijans)

fanous_m
January 6th, 2013, 20:26
جالب بود

آیا دوستان دیگر هم همچین مشکلی دارند؟

i-whost
January 6th, 2013, 20:36
دز دی کجا بوده؟!

alizi
January 6th, 2013, 22:41
با توجه به اینکه دوستان نت سازانی کلا ایمیل ها و تلفن ها رو دایورت کردن به یه جاییشون از اساتید کسی هست به داد ما برسه؟
مشکل من در حال حاضر نه پولیه که از ما گرفتن و نه مشکل انتقال هاست به سرویس دهنده جدید دارم فقط مشکل اینجاست که من چجوری میتونم وارد پنل دامین بشم؟
آدرسی که نت سازان داده بود دیگه باز نمیشه چون باید وارد دامین بشم و دی ان اس های هاست جدید رو ست کنم!
امکان رجیستر کردن دامین جدید هم ندارم چون اونجوری باید تمام بروشورها و کارت ها و .... رو عوض کنیم

jazebeh
March 27th, 2013, 10:16
سلام
تا اونجایی که من جدیدا اطلاع پیدا کردم گویا مدیریت و مالکیت نت سازان و سرویس های اون تغییر کرده چون شماره تلفن و شماره حساب های توی سایتشون عوض شده و من دیشب که تیکت زده بودم جواب دادند.

موفق باشید

shivahost
March 27th, 2013, 10:20
با توجه به اینکه دوستان نت سازانی کلا ایمیل ها و تلفن ها رو دایورت کردن به یه جاییشون از اساتید کسی هست به داد ما برسه؟
مشکل من در حال حاضر نه پولیه که از ما گرفتن و نه مشکل انتقال هاست به سرویس دهنده جدید دارم فقط مشکل اینجاست که من چجوری میتونم وارد پنل دامین بشم؟
آدرسی که نت سازان داده بود دیگه باز نمیشه چون باید وارد دامین بشم و دی ان اس های هاست جدید رو ست کنم!
امکان رجیستر کردن دامین جدید هم ندارم چون اونجوری باید تمام بروشورها و کارت ها و .... رو عوض کنیم

طبق نوشته استارتر فکر کنم این لینک برای شما کار کنه: Welcome (http://mahd293024.myorderbox.com/)

bepad
March 27th, 2013, 10:29
November 21st, 2011 8-|