توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتخاب نوع سرور با توجه به کاربرد
noucamp
November 20th, 2011, 16:30
سلام
دوستان میخواستم بدونم کانفیگ سرور(بیشتر منظورم سخت افزاری هست) با توجه به کاربرد سرور فرق میکنه؟
سرور یک سایت های دینامیک با وردپرس و ویبولتین و... با یک سایت استاتیک تو چه چیزهایی باید فرق کنه؟و چه چیزهایی از سرور (مثل رم یا..) باید قویتر باشه؟تویه هاست دانلود نسبت به هاست معمولی چی؟
بعد بین سیستمهای مدیریت محتوا مختلف هم نیاز به منابع فرق داره؟
پی نوشت:افر نمیخوام چون درواقع این را برای معلومات خودم میپرسم وگرنه من با همون سی پنل هم درست بلد نیستم کار کنم چه برسه به مدیریت سرور! :115:
TukaNet
November 20th, 2011, 16:44
سخت افزار سرور در مواردی که گفتید زیاد تفاوت نداره
کانفیگ سخت افزار معمولا زمانی که کاربرد خاصی داشته باشید وارد کار میشه
مثلا وقتی شما سایت دانلود دارید باید مطمئن باشید که هارد قدرت پاسخگویی به نیاز شما رو داشته باشه
یا مثلا اگر سایتی با دیتابیس سنگین دارید ، پردازنده و رم باید در حدی باشند که نیاز شما رو برآورده کنند
noucamp
November 20th, 2011, 17:27
ممنون از شما
مثلا سرور دانلود بیشتر به رم نیازه داره یا سی پیو؟ مثلا اگه یک گیگ رم +800 مگاهرتز سیپیو داشته باشیم رم زودتر کم میاره یا سیپیو؟ اینو اگه ممکنه برای هاست معمولی و سرور میکروتیک هم توضیح بدید
php memory limit همون میزان استفاده از رم هست؟(سایت من الان رویه هاست اشتراکی با محدودیت 128 تا php memory limit هست که خطای کمبود رم میده یعنی من اگه بخوام برم رویه وی پی اس با ید حداقل 128 مگابایت رم خالص در اختیار وردپرس بزارم؟)
TukaNet
November 20th, 2011, 18:03
برای سایت دانلود مهمترین مورد سرعت هارد و پورت هست
رم و پردازنده در مرحله دوم هستند ولی تا جایی که اطلاع دارم تقریبا به نسبت یکسان از رم و پردازنده استفاده میشه و باید در حد تعادل باشند
در مورد سایت شما هم بستگی به خیلی موارد داره ، پلاگین ها ، تم و ... در ضمن پنلی که روی سرور مجازی استفاده میکنید مهم هست
چون اکثر کنترل پنل ها مقداری رم به خودشون اختصاص میدهند و باقی رم رو برای استفاده کاربر آزاد میگذارند