PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وارد کردن قالب ایمیل

novinhost
November 19th, 2011, 21:13
باسلام خدمت همه دوستان

امروز خواستم قالب ایمیل رو از حالت ساده دربیارم و یک حالت گرافیکی بهش بدم ، یک قالب در Expression Web ساختم و به شکل زیر هست .

ولی وقتی این قالب بندی رو وارد می کنم به این شکل در میاد .

css ها رو درست نمی خونه و کار نمی کنه ، عزیزان می تونند کمک کنند در این زمینه ؟ متشکر :53:

ToooPDL
November 19th, 2011, 21:27
سلام
css ها باید توی یه فایل جدا باشن ، بعد فراخوانی بشن .
شما ظاهرا همه چی رو تو یه صفحه قرار دادید

novinhost
November 19th, 2011, 21:44
متشکر ، بله درسته همه هایل ها رو یک جا گذاشتم ، یک نمونه ای هست که از روی اون هم بشه زد ؟ من ندیدم خودم .

---------- Post added at 09:44 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------

منظور کدهاش هست .

ToooPDL
November 19th, 2011, 21:47
من که ندیدم تا بحال
خودم یه سری از قالبها رو از توی whmcs کلا ادیت میکردم قبلا . که البته این روش خیلی طولانی و خسته کننده هست

به هرحال به زودی یه آموزش تهیه میکنم برای این کار . فعلا بدجور با dns و whm و directi درگیرم :d

mahosseini
November 19th, 2011, 22:47
فک کنم فقط باید فایل html باشه . شخصا ندیدم فایل css رو هم بشه این پورت کرد . البته اگر کسی روشی رو بلده اینجا بگه ما هم یاد بگیریم .

البته همین الان یه روش به ذهنم رسید نمی دونم میشه یا نه . اما می تونید یک صفحه بصورت اماده روی هاستتون داشته باشید . بعد فایل html رو بذارید که فایل های css رو وقتی فرد تو ایمیلش باز می کنه از روی سرورتون فرا خونی کنه !!

novinhost
November 19th, 2011, 22:50
فک کنم فقط باید فایل html باشه . شخصا ندیدم فایل css رو هم بشه این پورت کرد . البته اگر کسی روشی رو بلده اینجا بگه ما هم یاد بگیریم .

البته همین الان یه روش به ذهنم رسید نمی دونم میشه یا نه . اما می تونید یک صفحه بصورت اماده روی هاستتون داشته باشید . بعد فایل html رو بذارید که فایل های css رو وقتی فرد تو ایمیلش باز می کنه از روی سرورتون فرا خونی کنه !!

متشکر از شما ، اما فکر می کنم به این صورت اگه باشه به راحتی ایمیل باز نشه ، حالا یک وقت اون فایل لود نشه فقط نوشته معلوم هست .