ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لطفا کمک کنید! مشکل در دیتابیس

3245
November 19th, 2011, 20:04
دوستان یه سایت بنده نیوک 8.3 هست

یه جا به جایی هاست داشتم ، بعد از اون سایتم به مشکل خورد

طوری که سایت قالبش کامل بالا نمیاد ، و تو hast-tracker.com همرو fail میده

و اینم بگم که تو دیتابیس من قسمت nuke_confiq هر Url که میدم تمام دامینها redirect میشن رو اون دامین

و این مشکل فیل دادن تو host-tracker واسه دامینی پیش میاد که قسمت url / nuke_confiq تو دیتابیس میزنم پیش میاد

و دامینای دیگم تو هاست تراکر اصلا fail نمیدن !

HostTracker [Website Uptime Monitoring Service] (http://host-tracker.com/check_res_ajx/9234450-0/)

من تمام فای های نیوکو جابجا کردم ولی مشکل فیل تو هاست تراکر و کامل باز نشدن قالب حل نشد (واسه همین فکر میکنم از دیتا بیسمه)

بقیه دامین ها همه درست هستن، هر دومینی رو که در دیتابیس نیوک وارد میکنم که دامین اصلی باشه اینجوری میشه و در host-tracker همرو fail میده

ممنون میشم راهنمای بفرمایید

ارادت:53:

allbert
November 19th, 2011, 20:36
فایل دیتابیس رو امپورت کردید تو دیتابیس جدید ؟؟

اگر مشکل داره از هاست قبلی یه بکاپ بگیرید وارد هاست جدید کنید و بک اپ رو ریستور کنید

3245
November 19th, 2011, 20:40
یه خواهش کنم ازتون؟ (البته جسارت نباشه) یه مرتبه دیگه پست رو بخونین لطفا
این جواب شما اصلا مال سوال بنده نیست...

allbert
November 19th, 2011, 20:44
مگه شما جابجایی هاست نداشتید ؟

فقط جا بجایی فایل ها که کافی نیست

شما باید به جز فایل های نیوک دیتابیس نیوک رو تو phpMyAdmin هم ایمپورت کنید این کار رو کردید ؟

میشه دقیقا بگید چطور جا بجا کردید هاستتونو ؟

3245
November 19th, 2011, 20:49
یبار فول بکاپ گرفتم یبار هم دستی، از ایناها نیست.سایت باز میشه دوست من، اگر دیتابیس نریزم سایت بالا نمیاد، بزارید دوستان حرفه ای پاسخ بدن، البته جسارت نباشه...

allbert
November 19th, 2011, 21:06
نصب php-nuke 8.2 فارسی به اتمام رسیده است لازم است که پوشه install را حذف نمائید وجود این پوشه یک ریسک امنیتی محسوب میشود

:))

چشم دوست عزیز ما ساکت میشیم دوستان حرفه ای پاسخ بدند

موفق باشید

camelian77
November 19th, 2011, 21:50
آدرس سایت را در فایل های نیوک عوض کنید. لینک هم بدید خوبه

pc30
November 19th, 2011, 22:28
دانلود موزیک ویدئو و آهنگ و ارشیو کامل موسیقی | لینک مستقیم نماینده رسمی شبکه جم | GemFars.com (http://gemfars2.in)

فکر کنم آدرسشون این باشه و مشکلشون حل شده

3245
November 20th, 2011, 11:22
بله حل شد
البته نه به آموزش دوستان، به سعی و خطای بنده، جدیدا هر کاربر دوست داره تعداد پست هاشو افزایش بده، به هر قیمتی، (جسارت به هیچکس نکردم، برخی از دوستان)
روش حل: 8.3 را به 8.2 تبدیل کردم و مشکل حل شد، هرچند ممکنه 8.2 امنیت مطلوبی نسبت به 8.3 نداشته باشه، اما از اون وضعیت خیلی بهتره