دوستان تو رو خدا کمکم کنید سرور گرفتم لایسنس 45 روزه از سوئیس
بعد الان که با روت می خوام وارد بشم ارور
Brute Force Protection This account is currently locked out because a brute force attempt (http://en.wikipedia.org/wiki/Brute_force_attack) was detected. Please wait a few minutes and try again. Attempting to login again will only increase this delay. If you frequently experience this problem, we recommend having your username changed to something less generic.
رو می ده چیکارش باید بکنم اینم ذکر کنم که به اف تی پی وصل میشه اما به putty و سی پنل نمیشه وارد شد:((:((:((
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:57 PM ----------
راستی فایروال هم apfروش نصب است
هاست 97
November 19th, 2011, 18:08
به دیتاسنتر تیکت بزنید
tanhasystem
November 19th, 2011, 18:09
چی بگم به دیتاسنتر روتش در اصل دسته خودمه
Online24
November 19th, 2011, 18:09
Brute Force Protection یک قابلیت جهت جلوگیری از crack شدن پسورد های اکانت شماست و زمانی نمایش داده میشود که تعدادی تلاش ناموفق جهت ورود به اکانت شما با پسورد غلط به سیستم انجام شده باشد . همانطوری که پیغام توضیح داده است ، چند دقیقه صبر کنید و مجددا با پسورد صحیح به سرور وارد شوید .
راه های حل این مورد هم :
1- غیرفعال کردت این قابلیت امنیتی ( توصیه نمیشود )
2- تغییر نام کاربری root به یک نام دلخواه دیگر .
tanhasystem
November 19th, 2011, 18:13
دوست عزیز با 8 ای پی داخل کشور انجام دادم نشد یعنی با ایپی های متعدد انجام دادم نمیشه چه کنم سرور سوئیس هست لایسنس 45 روزه؟ تو رو خدا کمکم کنید ای دی ام اینه : sup.tanha
Online24
November 19th, 2011, 18:24
دوست عزیز با 8 ای پی داخل کشور انجام دادم نشد یعنی با ایپی های متعدد انجام دادم نمیشه چه کنم سرور سوئیس هست لایسنس 45 روزه؟ تو رو خدا کمکم کنید ای دی ام اینه : sup.tanha
ip های خود را از قسمت Main >> Security Center >> cPHulk Brute Force Protection و در قسمت white list آن اضافه کنید .
tanhasystem
November 19th, 2011, 18:29
عزیز اصلا وارد سی پنل از طریق روت مربوطه نمیشه (از طریق putty هم ارور accesee desinde) رو می ده
چه کنم:((:((:((:((:((
هاست 97
November 19th, 2011, 18:33
وقتی دسترسی به ssh برقرار نباشه فقط و فقط دیتاسنتر میتونه مشکلتون رو حل کنه
tanhasystem
November 19th, 2011, 19:00
میشه بگید چی کار باید بکنم من اینو از یه وب سرور فروش گرفتم خواهشا راهنماییم کنید
---------- Post added at 07:00 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------
یعنی سرور باید خاموش شه یا ریستارت شه ؟ چیکارش کنم تو رو خدا راهنمایی کنید:((:((:((:((:((
amirizadi
November 19th, 2011, 20:09
یکم صبرکنید درست میشه
بعد کارهایی که دوستان گفتن را انجام بدید
tanhasystem
November 19th, 2011, 20:57
دوست عزیز بنده این کارها رو انجام دادم
1- دو ساعت صبر کردم و باز دوباره یوزر و پسورد روت رو زدم اما باز با همون ارور
Brute Force Protectionروبرو شدم
2- با هفت وی پی ان به هفت شهر در داخل ایران ریموت شدم و توسط هفت ای پی تی از خارج ریموت شدم باز همین ارور رو داد
Brute Force Protection
3- یوزر ها و سایر ریسیلر ها می توانند وارد بشند الا روت وقتی یوزر و پس روت می زنی این ارور رو می ده
4- سرور صبح همون روز داخلش رفتم اما عصر دیگه نمیشد برم داخلش و با همون ارور مواجه هستم
اسم دیتاسنتر من هم اینه equinix ماله سوئیسه ؟:((:((:((:((:((
Hostpolis
November 20th, 2011, 00:21
آی پی سرور رو برام بفرستین
soroushhost
November 20th, 2011, 01:04
فکر کنم این مشکل شما رو حل کنه :">
این دستور رو از توی SSH اجرا کنین
/usr/local/cpanel/bin/cphulk_pam_ctl –disable
بعد برین اینجا
WHM -> Security Center -> cPHulk Brute Force Protection -> Click on Flush DB
و بعد دوباره می تونین cphulkd رو فعال کنین، اگر این جواب نداد دستوراتی که Attach کردم رو اجرا کنین
اگر بازم نشد IP سرور رو پ خ کنین یک نگاهی بندازم براتون
soroushhost
November 20th, 2011, 01:06
ببخشید دقت نکرده بودم دسترسی ssh هم ندارین؛ به دیتاسنتر بگین بهتون kvm بده اگر امکانش هست؛ چون همونجوری که دوستان گفتن هیچ کاری نمی تونین بکنین
tanhasystem
November 21st, 2011, 10:44
مرسی بازم از لطف شما درست شد باز م به همت شما وب هاستینگ تالکی ها :63::63: متشکرم:">