توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب php penny
eershab
November 17th, 2011, 23:00
با سلام خدمت اساتید من برنامه نویس نستم درخواست سایت مزایده دادم یه برنامه نویس برام آپلود کرده حالا سایت با کیک php مشکل پیدا کرده صفحه سایت این رو نمایش می ده Fatal error: Class 'I18n' not found in /home/bidsfaco/domains/bidsfa.com/public_html/cake/basics.php on line 598 برنامه نویس میگه بخاطر فایل .htaccess هست از اون طرف هم هاستینگ سایت میگه کاری به ما نداره و اگر شما چیزه خاصی می خواهید بگید براتون فعال کنیم (هاست اشتراکی است) ممنون می شم توضیح بدین مشکل من از کجاست مرسی
ehsanx
November 18th, 2011, 00:57
هاستینگتون حرف غیرمنطقی نمیزنه.
بهتره صحبتهای برنامهنویستون رو دقیقتر و کاملتر ذکر کنید تا بهتر بشه قضاوت کرد. cakephp به درست کار کردن htaccess وابسته هست.
eershab
November 18th, 2011, 02:01
خط 598 اين کيک که ارور مي ده توي سايت اينه
return I18n::translate($singular);
برنامه نویس میگه اين خط يه متغيري رو فراخواني ميکنه که سرور نميتونه اين کار رو انجام بده
از اونطرف هم هاستینگ میگه اگه کانفیگی می خاین بگین براتون فعال کنم
منم این وسط موندم
ehsanx
November 18th, 2011, 11:05
خط 598 اين کيک که ارور مي ده توي سايت اينه
return I18n::translate($singular);
برنامه نویس میگه اين خط يه متغيري رو فراخواني ميکنه که سرور نميتونه اين کار رو انجام بده
از اونطرف هم هاستینگ میگه اگه کانفیگی می خاین بگین براتون فعال کنم
منم این وسط موندم
با این توضیحات توپ سمت برنامهنویس هست، وظیفه مدیر سرور نیست که ببینه کد شما چشه! برنامه نویس باید بگه که چی میخواد. اگر ماژولی میخواد یا لازمه تنظیماتی تغییر کنه، باید به طور دقیق مشخصش کنه. (این که مدیر سرور قبول کنه تغییرات رو اعمال کنه یا نه بحث دیگهای هست)
یا حتی ممکنه برنامه نویستون تغییرات بزرگی بخواد (مثلا بگه برنامه باید با php 5.3 کار کنه) که در اونصورت باید هاست رو تغییر بدید.
اما این صحبت کلی که «سرور نمیتونه» اصلا قابل قبول نیست و وظیفه برنامهنویستونه که دلیل مشکل رو دقیق تعیین کنه. با این اطلاعات برنامهنویس مقصره و کارش ناقص!
eershab
November 18th, 2011, 11:33
آقا احسان دستت درد نکنه
این php penny همون اسکریپ سایت مزایده هست یعنی چیزی نیست که برنامه نویس نوشته باشه و هر کسی یه سرچ بزنه دانلود رایگانش موجوده
شما اطلاع ندارید چه کانفیگی احتیاجه که من بگم برام فعالش کنه
برنامه نویس یکی از خویشاوندانش فوت کرده توی نت نمی یاد
ممنون
ehsanx
November 18th, 2011, 13:29
آقا احسان دستت درد نکنه
این php penny همون اسکریپ سایت مزایده هست یعنی چیزی نیست که برنامه نویس نوشته باشه و هر کسی یه سرچ بزنه دانلود رایگانش موجوده
شما اطلاع ندارید چه کانفیگی احتیاجه که من بگم برام فعالش کنه
برنامه نویس یکی از خویشاوندانش فوت کرده توی نت نمی یاد
ممنون
متاسفانه خیر، کسی باید وقت بزاره و کدتون رو دیباگ کنه و ببینه دقیقا مشکل از کجاست.
من شخصا حدس میزنم فایلهاتون درست آپلود نشده باشن. پیشنهاد میکنم یه بار دیگه فایلها رو توی یه فلدر آپلود کنید و برنامه رو دوباره نصبش کنید ببینید مشکل همچنان برقرار هست یا خیر.
eershab
November 18th, 2011, 16:07
خیلی ممنون
من فردا مجدد آپلود می کنم ببینم چی میشه
این دیباگ گردن چیه خودم نمی تونم انجام بدم
اگه جواب نگرفتم شما می تونین زحمتشو بکشین هزینشم متقبل می شم
eershab
November 19th, 2011, 11:07
خسته نباشید
مجدد آپلود کردم ولی نتیجه ای نداشت
چجوری می تونم بفهمم این هاست به درد این اسکریپ می خوره یا نه
ممنون می شم بازم راهنماییم کنین