PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده دو دامنه به صورت اصلی

masoudies
November 17th, 2011, 20:21
سلام خسته نباشید.
من آدرس سایتم www.mysite.ir (http://www.mysite.ir) هست و قبلا دامنه www.mysite.com (http://www.mysite.com) رو روش پارک کرده بودم. حالا قصد دارم تبلیغات گوگل برای سایت بگیرم. اما تبلیغات گوگل روی دامنه های ir تحریمه. هاستینگ گفته باید کل دامنه حذف شه با اطلاعات و بعد دامنه .com اصلی تعریف شه. غیر عاقلانست
اما چند تا مطلب خوندم که میشه انگار با AddOn Domains در کنترل پنل این کار رو انجام داد. من این کار رو کردم اما یه روت جدید برای mysite.com ساخته شده و اصلا انگار سایتی وجود نداره.
سوال من اینه که باید چیکار کنم که این مشکل برطرف بشه که هم بتونم دقیقا از .com سایت به عنوان اصلی استفاده کنم و ریدایرکت نشه و هم اینکه SEO سایت و ایندکس شده های داخل گوگل از بین نره...
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر

Mohammad_reza
November 17th, 2011, 20:55
دامنه رو پارک کنید !

masoudies
November 17th, 2011, 20:59
گفتند با پارک نمیشه تبلیغات گرفت... باید .com اصلی بشه.

graphfa
November 18th, 2011, 02:45
دامنه را ادد دامین کن ولی در مسیری که باید بعنوان فهرست بدی فقط /public_html/ را بذار
بعد خودش روی ایندکس شما فعال میشه و نیازی به کار اضافی نیست
یا علی
:53:

masoudies
November 18th, 2011, 06:37
آفرین درسته
ببخشید من sitemap.xml سایتم با لینکهای .ir تنظیم شده، برای اینکه با .com هم در گوگل index بشه میتونم یه sitemap1.xml هم با لینک های .com ایجاد کنم و در webmasters اضافه کنم؟
مشکلی پیش نمیاد؟
از لحاظ SEO اینجا چه اتفاقی می افته؟

---------- Post added at 06:37 AM ---------- Previous post was at 06:15 AM ----------

وای من توی ابزار webmasters برای 2ghadam.ir گزینه Tell us the URL of your new domain رو بهش 2ghadam.com معرفی کردم. الان همه اطلاعات 2ghadam.ir پاک شده توی وب مستر
عجب چیزی شد. چی میشه الان؟
شکر خدا بعد از اضافه کردن مجدد sitemap.xml بهش خود گوگل تشخیص داد و برگردوند اطلاعات رو.

هاست 97
November 18th, 2011, 08:16
به ادمین سرور بگید دامنه اصلی رو برای شما ویرایش کنه

از مدیریت اسکریپت دامنه خود را تغییر بدهید
بقیه پارامترها خود به خود تغییر میکنه

masoudies
November 18th, 2011, 08:29
پاسخ ادمین سرور اینه
"تغییر دامنه یعنی اینکه دامنه شما کلا از روی سرور حذف و یک دامنه دیگر برروی سرور ایجاد میشود پس کل اطلاعات شما حذف میشود"
البته کار من راه افتاد و اوکی شد.
اما الان .com هیچ رتبه ای و هیچ ایندکسی تو گوگل نداره. منsitemap1.xml رو هم به وب مستر اضافه کردم. انگار برای این باید دوباره کار کرد...

هاست 97
November 18th, 2011, 08:34
پاسخ ادمین سرور اینه
"تغییر دامنه یعنی اینکه دامنه شما کلا از روی سرور حذف و یک دامنه دیگر برروی سرور ایجاد میشود پس کل اطلاعات شما حذف میشود"
البته کار من راه افتاد و اوکی شد. نمونه سوالات امتحانی با پاسخ تشریحی - دو قدم (http://www.2ghadam.ir) و نمونه سوالات امتحانی با پاسخ تشریحی - دو قدم (http://www.2ghadam.com)
اما الان .com هیچ رتبه ای و هیچ ایندکسی تو گوگل نداره. منsitemap1.xml رو هم به وب مستر اضافه کردم. انگار برای این باید دوباره کار کرد...

بهشون اطلاع بدید که Modify an Account چه کاری انجام میده؟
البته فکر نکنم مایا هاست چنین حرفی بزنه
از کی هاست گرفتید؟

masoudies
November 18th, 2011, 08:45
اینم کل پیام

Poshtiban 1
کارمند مایا
1390/08/26 19:11

با سلام و احترام
از اینکه با ما در تماس هستید خرسندیم

تغییر دامنه یعنی اینکه دامنه شما کلا از روی سرور حذف و یک دامنه دیگر برروی سرور ایجاد میشود پس کل اطلاعات شما حذف میشود این هزینه برای تغییر دامنه روی سرور انجام میشود و ربطی به انتقال دامنه ندارد

با سپاس

هاست 97
November 18th, 2011, 08:47
اینم کل پیام

Poshtiban 1
کارمند مایا

1390/08/26 19:11

با سلام و احترام
از اینکه با ما در تماس هستید خرسندیم

تغییر دامنه یعنی اینکه دامنه شما کلا از روی سرور حذف و یک دامنه دیگر برروی سرور ایجاد میشود پس کل اطلاعات شما حذف میشود این هزینه برای تغییر دامنه روی سرور انجام میشود و ربطی به انتقال دامنه ندارد

با سپاس

ممکنه حالشو نداشته باشه

بهشون بگید از WHM بر روی Modify an Account کلیک نمایید
دامنه شما رو انتخاب کنه و بعد از زدن دکمه Modify مقابل Primary Domain دامنه اصلی نوشته شده و آن را تغییر بدهد.

masoudies
November 18th, 2011, 08:53
این کار رو اگه انجام بده مشکلی برای سایت و اطلاعاتش و همچنین ایندکس های گوگل پیش نمیاد؟
البته من تا حد زیادی با Addon Domains مشکلم حل شد. فقط اتفاقات بعدی و اثراتشون رو نمیدونم.

هاست 97
November 18th, 2011, 09:05
این کار رو اگه انجام بده مشکلی برای سایت و اطلاعاتش و همچنین ایندکس های گوگل پیش نمیاد؟
البته من تا حد زیادی با Addon Domains مشکلم حل شد. فقط اتفاقات بعدی و اثراتشون رو نمیدونم.

خیر مشکلی پیش نمیاد
فقط باید از ادمین اسکریپت هم آدرس سایتتون رو درست کنید.
فقط نام دومین رو تغییر بدهند هیچ مشکلی بوجود نمیاد

masoudies
November 18th, 2011, 09:08
ادمین اسکریپت کجاست؟ در دسترس من هم هست؟

هاست 97
November 18th, 2011, 09:10
ادمین اسکریپت کجاست؟ در دسترس من هم هست؟

از پرستا شاپ استفاده میکنید
از مدیریت پرستاشاپ!

masoudies
November 18th, 2011, 09:23
متوجه نمیشم چی میگید. اما در زمان تعریف سرویس دهنده اونو localhost تنظیم کردم . از این لحاظ مشکلی نیست.
اگه منظورتون اسکریپت های جاوای استفاده شدست که بله اونا رو تغییر میدم.

هاست 97
November 18th, 2011, 10:45
پس مشکلی نیست