PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از میکروتیک به عنوان کارت شبکه

Mehrvarzan
November 16th, 2011, 22:20
سلام

یه سوال داشتم از دوستان

میخواستم بدونم راهی هست که ما از همون اول روی وی ام ویر یه میکروتیک نصب کنیم و بهش کارت شبکه اصلی سرور رو بدیم برای نت و بعد از اون هر سروری که میسازیم رو به میکروتیک وصل کنیم به شکلی که میکروتیک بتونه سرورها و پورتشون رو کنترل کنه و یه واسط باشه بین کارت شبکه اصلی و سرور ؟

کسی تا حالا چنین کاری کرده؟

zcj
November 17th, 2011, 09:47
سلام

شما نیاز نیست کارت شبکه اصلی سرور رو به میکروتیک بدید شما یک میکروتیک بسازید بعد توی فایروال یه دونه رول با Chain Forward بسازید و اونو Accept کنید بعد VPS های جدید رو که میسازید به جای Gateway دیتاسنتر IP میکروتیک تون رو بدید .

بهد از این شما هر پرتی رو ببندید رو میکروتیک تون روی اون VPS ها هم بسته میشه

Mehrvarzan
November 17th, 2011, 17:09
حالا یه سوال برام پیش میاد... که آیا تاثیری در سرعت سرورها پیش نمیاد؟ برای مثال اگه یه ویندوز به میک وصل کنم سرعت دانلود ویندوز با حالت عادی فرق نداره؟؟

RezaFH
November 18th, 2011, 15:50
اگر اشتباه نکنم (مطمعن نیستم راستش) کارت شبکه ای که میکروتیک میشناسه 100 مگابیت هست
اگر اینطور باشه و شما مصرفت بالا باشه یا پورت یک گیگابیت داشته باشی، محدودیت ایجاد میکنه ...

Mehrvarzan
November 18th, 2011, 15:54
بله در مورد کارت شبکه که ۱۰۰ میشناسه میدونم ولی یه بنده خدایی گفت موقع ساخت میکروتیک یه قسمت هست که میشه به کارت شبکه ۱ ارتقا داده. یادم نیست. باید یه سرچ کنم

Mehrvarzan
November 18th, 2011, 16:38
از اینجا میشه تنظیم کرد درسته؟ الان روی یک قرار بدم پورت واقعا یک حساب میشه؟

3721

RezaFH
November 18th, 2011, 16:40
از اینجا میشه تنظیم کرد درسته؟ الان روی یک قرار بدم پورت واقعا یک حساب میشه؟

3721

بله و بله
در مورد سرعت هم فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاره
فقط رم سرور مجازی میکروتیک باید نسبتا بالا باشه (حداقل 512 مگابایت)

Mehrvarzan
November 24th, 2011, 16:03
یه مشکل پی میاد
وقتی ست میکنم سرور قطع نمیشه ولی وقتی از سرور میام بیرون دیگه نمیتونم ریموت کنم در حالی که سرور هنوز پینگ میده و حتی میشه ازش دانلود کرد