توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Cron Jobs از کار افتاده!
wordpress
November 16th, 2011, 03:16
سه ماهه دارم از Cron Jobs استفاده می کنم بدون هیچ مشکلی کار میکرد 3 روز پیش یدفه از کار افتاد و فایلی را که بهش دادم را اجرا نمیکنه
دستوری که بهش دادم به این صورته:
php -q /home/myaccount/domains/domain.ir/file.php
تیکت زدم به پیشتیبانی مزخرف iweb ، بعد از سه روز جواب دادن:
Greetings, The Cronjobs are working properly on the server. We are suggesting you to recreate them. Note that we do not offer support regarding Cronjobs. Thank you for your comprehension. If you need further information, feel free to contact us. Sincerely.
پاکش کردم از نو ساختم بازم کار نکرد.
نمی دونم چی شده چرا کار نمیکنه 3 روزه اعصاب منو بهم ریخته
rn4j1m1
November 16th, 2011, 03:24
سرور اختصاصی دارید ؟
اگه آره سرویس کرون رو ری استارت کنید ببینید حل میشه یا نه
برای سیستم عامل های با هسته رد هت :
service crond restart
wordpress
November 16th, 2011, 03:30
سرور اختصاصی دارید ؟
اگه آره سرویس کرون رو ری استارت کنید ببینید حل میشه یا نه
برای سیستم عامل های با هسته رد هت :
service crond restart
نه، هاست اشتراکیه
Vahid
November 16th, 2011, 10:27
نه، هاست اشتراکیه
به مدیر سرور اطلاع بدید .
php.source
November 16th, 2011, 11:29
یک فایم مثل ارسال ایمیل رو برای کرون بزارید و ببنید اجرا میشه یا نه. اگه نشد یعنی مشکل داره. اگه شد هم فایلتون مشکل داره
wordpress
November 16th, 2011, 14:49
به مدیر سرور اطلاع بدید .
یه بار یهشون گقتم دوباره می گم.
یک فایم مثل ارسال ایمیل رو برای کرون بزارید و ببنید اجرا میشه یا نه. اگه نشد یعنی مشکل داره. اگه شد هم فایلتون مشکل داره
نه مشکل از فایل نیست چون وقتی با مرورگر اجراش می کنم کار میکنه ولی برای اطمینان این کار را هم کردم ارسال نشد.
php.source
November 16th, 2011, 14:51
کاری از دستت بر نمیاد اگه از سرور باشه
novinhost
November 16th, 2011, 14:55
اگر که اشتراکی هستید و فایل مشکل نداره باید به مدیر سرور بگید اون براتون رفع کنه مشکل رو ، اینطور نمی شه گفت میکشل از کجا هست ، بگید یک بار Restart که Cron رو احتمالا حل بشه .
wordpress
November 16th, 2011, 15:12
اگر که اشتراکی هستید و فایل مشکل نداره باید به مدیر سرور بگید اون براتون رفع کنه مشکل رو ، اینطور نمی شه گفت میکشل از کجا هست ، بگید یک بار Restart که Cron رو احتمالا حل بشه .
بگم سرور رو ریستارت کنن؟
novinhost
November 16th, 2011, 21:08
بگم سرور رو ریستارت کنن؟
نه عزیز همون Cron رو Restart کنه ، دستورش رو که دوستان در بالا به شما دادند .
wordpress
November 17th, 2011, 02:07
نه عزیز همون Cron رو Restart کنه ، دستورش رو که دوستان در بالا به شما دادند .
دوباره تیکت زدم گفتم اینکار رو انجام بدن.
sa_sh41
December 4th, 2011, 20:33
به پشتیبان هاستتون اطلاع بدین تا
service crond را ریستارت کنن
در ضمن لازم نیست به اونا بگین چکارکنن اونا خودشون از مشکل بوجود اومده باید تشخیص بدن که چکاری درسته
novinhost
December 5th, 2011, 02:28
این تاپیک برای 2 هفته پیش بود و باید به احتمال زیاد مشکل حل شده باشد که دوستمون چیزی ارسال نکردند ، و تاپیک قدیمی بالا نمی آوردید شما .