ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در csf و iptable و کارت شبکه

3245
November 15th, 2011, 16:03
با سلام
دوستان من csf نصب کردم، اما نمیتونم روشنش کنم چون سرور دیگه بالا نمیاد، در قسمت چک ارورهای زیرو میده:

Testing iptable_nat/ipt_REDIRECT...FAILED [Error: iptables v1.3.5: can't initialize iptables table `nat': Table does not exist (do you need to insmod?)] - Required for MESSENGER feature
Testing iptable_nat/ipt_DNAT...FAILED [Error: iptables v1.3.5: can't initialize iptables table `nat': Table does not exist (do you need to insmod?)] - Required for csf.redirect feature

RESULT: csf will function on this server but some features will not work due to some missing iptables modules [2]

تو تنظیمات csf کارت شبکه رو باید venet0 بزارم اما وقتی میزارم و ریست میدم سرور دیگه بالا نمیاد، اجبارا eth0 گذاشتم
بنظرتون راه حل چیه؟
رو سرور من در حال حاضر 3/4 تا وی پی اس دیگه نصبن که دارن از CSF استفاده میکنن بدون مشکل

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

ارادت:57:

Hostpolis
November 15th, 2011, 18:04
این مشکل بیشتر با کانتینر های openvz پیش میاد. در صورتی که کانتینر رو تازه درست کردین بهترین راه حل کردن مساله reload کردن kernel هست.

---------- Post added at 09:34 AM ---------- Previous post was at 09:31 AM ----------

راه حل خوب دیگه اینه که CSF رو کامل حذف کنید و IPtables رو تست کنید ببینید کار میکنه یا خیر. و بعد در صورتیکه کار نکرد کرنل رو reload کنید.

3245
November 15th, 2011, 18:27
میشه نحوه reolod کردن کرنل رو بفرمایید؟ (به زبان ساده)
اگر ریلود کنم، اطلاعاتم که دست نمیخورن؟

ارادت:57:

Hostpolis
November 15th, 2011, 18:37
به سایت howtoforge.com مراجعه کنید