PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بک آپ گیری در cpanel

ali-reza
November 14th, 2011, 02:31
سلام
من هاستم cpanel هست می خوام بک اب بگیرم
یک جا خوندم اگه از طریق خود cpanel و گزینه بک آپ، بک آپ بگیریم کامل نیست و باید حتما برنامه نصب کنم!
می خواهم بدونم این حرف درسته؟
irlogo
November 14th, 2011, 10:24
سی پنل می تونه در هارد خود سرور شما و یا یک فضای ftp دیگه براتون بک آپ بگیره
اگه دنبال تکنولوژی های برتر بک آپ گیری هستید می تونید از نرم افزار های مختص این کار استفاده کنید

Mohammad_reza
November 14th, 2011, 12:30
سلام
من هاستم cpanel هست می خوام بک اب بگیرم
یک جا خوندم اگه از طریق خود cpanel و گزینه بک آپ، بک آپ بگیریم کامل نیست و باید حتما برنامه نصب کنم!
می خواهم بدونم این حرف درسته؟
ما که تا به حال همچنین مشکلی نداشتیم.
درصورتی که سرور مناسب با کانفیگ مناسب دارید ، می تونید با اطمینان خاطر از بکاپ خود سی پنل استفاده کنید.
البته ، نرم افزار های مخصوص نیز هستند که میتونید ازشون بهره بگیرید ...

ali-reza
November 15th, 2011, 17:29
البته ، نرم افزار های مخصوص نیز هستند که میتونید ازشون بهره بگیرید ...

اگه دنبال تکنولوژی های برتر بک آپ گیری هستید می تونید از نرم افزار های مختص این کار استفاده کنید

سلام
میشه نرم افزار ها را معرفی کنید و لینک دانلود بذارید

هاست 97
November 15th, 2011, 20:09
معمولا برای سایتهایی که اسکریپت VB هستند مشکل دیتابیس در فول بک آپ بوجود میاد (لود نشدن زیان فارسی)
بهتره قبل از گرفتن فول بک آپ با اسکریپت mysqldumper بک آپ بگیری از دیتابیست و بعد از ریستور فول بک آپ دیتابیس رو هم مجدد با همون نرم افزار ایمپورت کنی

pc30
November 15th, 2011, 20:20
معمولا برای سایتهایی که اسکریپت VB هستند مشکل دیتابیس در فول بک آپ بوجود میاد (لود نشدن زیان فارسی)
بهتره قبل از گرفتن فول بک آپ با اسکریپت mysqldumper بک آپ بگیری از دیتابیست و بعد از ریستور فول بک آپ دیتابیس رو هم مجدد با همون نرم افزار ایمپورت کنی

خب میشه با اجرای فایل تولز هم این مشکل رو برطرف ساخت

Mohammad_reza
November 15th, 2011, 20:25

همچنین برای دیتابیس های حجیم نیز این نرم افزار میتونه مناسبتر باشه

m-mehdipoor
November 15th, 2011, 21:19
خب میشه با اجرای فایل تولز هم این مشکل رو برطرف ساخت
اگه تغییرات خاصی مدیر سایت داده باشه در فایل زبان ، با اجرای فایل تولز به حالت پیش فرض تبدیل می شه و تغییرات از بین می ره