PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : يه مشكل خيلي كوچك وجزئي قراردادن دو بنر كنار هم

bahman22
November 12th, 2011, 17:17
باسلام
من يه مشكل دارم كه دوتا بنر رو هر كاري ميكنم كنار هم به طور موازي باشن نميشه و يكي بالا هست وديگري مياد زير اون براي اينكه دو بنر كنار هم وموازي هم بشن بايد چيكار كنم عكس قبلي رو كه گذاشتم درست ميشد يعني عكس(مكان تبليغات)اما كد بنر ميزارم اونطوري ميشه اينم ادرس سايت ببينيد منوي سمت چپ بیست دانلود-دانلودرايگان-دانلودنرم افزار-بازی-فیلم-عکس وکلی امکانات دیگر -20DL.IR - (http://20dl.ir)

اينم عكس كه همه چيز واضحه
3668

راهنمايي كنيد ممنون

sellpad
November 12th, 2011, 17:23
باید تگ های dive رو درست کنید
وبا تگ table اون ه رو کنار هم بزارید

the_coder
November 12th, 2011, 18:32
اگر به کد html دسترسی دارید
به div هایی که عکس ها داخلش قرار گرفتن float بدید

bahman22
November 12th, 2011, 18:55
باسلام واحترام
بنده نياز اساسي به يه قالب وردپرس مثل اين قالب دارم كه فك كنم خبري هم هست دقيق نميدونم ولي خيلي به نظرم قالب خوبيه ويكي مثل همين ويا خودش هم باشه چه بهتر اگه كس داره بده ممنون
اينم عكسش

Mohammad_reza
November 12th, 2011, 19:15
کد بنر اول رو داخل این قرار بدید :

<div style="float:right;width:122px;">
...code...
</div>

کد بنر دوم هم داخل این:

<div style="float:right;width:122px;">
...code...
</div>

bahman22
November 12th, 2011, 19:35
باسلام نشد همه كارها رو كرد م همونطوري بود كه هيچ كل قالبم به هم ميريخت

---------- Post added at 07:35 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------

راستي اينم بگم بنرها جاوا اسكريپت هستن يعني از همين بنرهاي تبليغاتي

Mohammad_reza
November 12th, 2011, 20:33
اگه سایت 20dl رو میگید ، داخل فایرفاکس مشکلی نداره ، احتمالا استاندارد کد نویسی نشده که داخل اینترنت اکسپلورر مشکل داره و به احتمال زیاد باید width , margin , padding رو تنظیم کنید

bahman22
November 12th, 2011, 20:46
ممنون ولي ديدم درست نشد بنرها رو حذف كردم و سايت درست شد براي همون عكس گذاشتم وسايتو درست كردم ولي مشكل هنوز سر جاشه

peymankazemi
November 13th, 2011, 08:06
:39: با این هم یه تست بگیر.

<!-- tabligat site -->

<p style="text-align: center;">کد بنر اول

کد بنر دوم</p>

<!-- tabligat site -->