ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک سوال در مورد اسکریپت زرین پال

pedramsistani
November 12th, 2011, 15:57
با سلام به کاربران عزیز

من در بعضی از سایت ها دیدم مثل سایت کارت شارژ که وقتی آنلاین پرداخت میکنی همون لحظه یک کارت شارژ بهت میدن

حالا من یک سوال دارم که میشه من این کارو با زرین پال انجام بدم ولی به جای کارت شارژ اکانت چیز پی ان بدم

لطفا راهنمایی کنید

و سوال دوم این که من میخوام زرین پال رو روی وبلاگ بزارم

آیا میشه این کارو کرد؟

به زرین پال میگم بهم نمیگن هیچی

TOOBA IT
November 12th, 2011, 16:15
در انجمن نباید در مورد اکانتینگ تاپیک ابجاد نمایید , قوانین رو مطالعه کنید :

6- از ایجاد مباحث مربوط به v-p-n ، اکانتینگ و نرم افزار های مربوطه خودداری کنید (اعم از خرید و فروش سرویس یا سرور برای اینکار یا مباحث آموزشی یا سوالات در این مورد)
خیر رو وبلاگ نمیشه , حتما باید رو هاست باشه .

Mohammad_reza
November 12th, 2011, 16:28
درصورتی که برای چیز پی ان ! استفاده کنید یه جوری پیگیری میشه که خودتون هم نمی فهمید ...

در مورد گزینه دوم هم باید بگم میشه ، اما در هر صورت باید هاست داشته باشید

cutegroup
May 15th, 2012, 01:49
با سلام
بهتره جهت چيز پي ان وارد نشيد . به دردسرش نمي ارزه .
اما زرين پال يك كد آسان پرداخت داره مي توني وارد پنل زرين پال شي قسمت كد آسان پرداخت رو بزني و فيلد قيمت و ... رو پر كني و كد بهت ميده . فقط از اين روش حتما بايد از كاربر بخواي مشخصات تراكنش رو برات بفرسته تا بتوني بفهمي كه كي پول داده .
اما اگه هاست داشته باشي كه يك نوع ديگه كد آسان پرداخت داره كه مشخصات از كاربر مي گيره .
در عين حال مي توني از طريق ماژول ها هم استفاده كني.

sanjeshpc
May 15th, 2012, 02:07
اتفاقا من همین مشکل رو داشتم که باعث شد بتونم یک کد بنویسم که به طور خودکار بعد از پرداخت می تونه لینک دانلود بده که می تونه هر فایلی باشه....

اینجا می تونید دموی سایت رو مشاهده کنید اگر خواستید پی ام بدید wpcod

دموی سایت (http://demo.1wp.ir)

demo.1wp.ir

cutegroup
May 15th, 2012, 02:10
خوب چرا يه هاست با يك ساب دامين رايگان تهيه نمي كني .
هاست مديريتش دست خود آدمه

samansystems
May 15th, 2012, 09:47
حساب کاربران فروشنده وی پی ان، سا کس و پرا کس در زرين پال بدون اخطار قبلی توقيف و به مراجع قضائی ارجاع داده ميشه.

AmirHosein
May 15th, 2012, 10:25
با سلام
بهتره جهت چيز پي ان وارد نشيد . به دردسرش نمي ارزه .
اما زرين پال يك كد آسان پرداخت داره مي توني وارد پنل زرين پال شي قسمت كد آسان پرداخت رو بزني و فيلد قيمت و ... رو پر كني و كد بهت ميده . فقط از اين روش حتما بايد از كاربر بخواي مشخصات تراكنش رو برات بفرسته تا بتوني بفهمي كه كي پول داده .
اما اگه هاست داشته باشي كه يك نوع ديگه كد آسان پرداخت داره كه مشخصات از كاربر مي گيره .
در عين حال مي توني از طريق ماژول ها هم استفاده كني.
حتما باید تاپیک های سال پیش رو اپدیت کُنید؟ راه های خیلی بهتره برای افزایش پُست هستش.