ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از کجا یک وی پی اس بخرم

WhiteCrow1
November 11th, 2011, 15:50
سلام من قصدی خرید یک وی پی اس از دیتا سنتر های خارجی دارم و خیلی گشتم اول به linod میل زدم گفت به ایرانی ها نمی فروشه حالا به نظر شما از کجا بگیرم که با ایرانی ها مشکل نداشته باشه وارز هم باشه اپ تایم خوب با پشتیبانی عالی و هم چنین قیمت مناسب داشته باشه .در ضمن xen یا وی ام وار باشه :دی

php.source
November 11th, 2011, 16:35
چرا از سرویس دهنده های ایرانی نمیگیرید؟
تغریبا با وارز بودن هم کنار میان

WhiteCrow1
November 11th, 2011, 16:49
به چند دلیل وقتی از سرویس دهنده های داخلی خرید می کنم اول اش باهات رفیق ان اما موقع پشتیبانی دشمن خونیت نه تلفنی جواب میدن نه تیکت ای و نه تو ای دی مربوطه اشون تنها سریس دهنده داخلی که دیدم مثل مرد کار کرده magicvps هست بازم ترجیح میدم از سرویس دهنده های خارجی بگیرم

php.source
November 11th, 2011, 16:54
خوب پس باید شما منیج شده بگیری. چون اگه مشکلی داخل سرور پیش بیاد میگن به ما مربوط نیست. خیلی راحت. اما ایرانیا اگه وقت داشته باشن و بتونن مشکلتونو درست کنن، حتما کمک میکنن.
سرویس دهنده های خارجی کاملا تابع قوانینشون هستن. و فقط هنگامی میتونید ازشون پشتیبانی بگیرید که سرور قطع شده باشه.

electronic
November 11th, 2011, 17:14
drvps.com

هم خوبه

alborzhost
November 11th, 2011, 17:16
سلام من قصدی خرید یک وی پی اس از دیتا سنتر های خارجی دارم و خیلی گشتم اول به linod میل زدم گفت به ایرانی ها نمی فروشه حالا به نظر شما از کجا بگیرم که با ایرانی ها مشکل نداشته باشه وارز هم باشه اپ تایم خوب با پشتیبانی عالی و هم چنین قیمت مناسب داشته باشه .در ضمن xen یا وی ام وار باشه :دی

سلام

در خدمتتون هستیم , چه مشخصاتی نیاز دارید ؟

php.source
November 11th, 2011, 17:29
سلام

در خدمتتون هستیم , چه مشخصاتی نیاز دارید ؟
از سرویس دهنده های خارجی میخوان بگیرن

alborzhost
November 11th, 2011, 17:39
از سرویس دهنده های خارجی میخوان بگیرن

خوب بنده هم برای همین پرسیدم ! میخوام براشون خرید کنم چون در حال حاضر با 2 جا کار میکنیم میتونیم راحت خرید کنیم.

sellpad
November 11th, 2011, 18:53
کلا اگه از ایرنی بگیرید بهتره
به صرفه تر هم هست

kingoftehran
November 12th, 2011, 00:09
من هم نظر دوستان را دارم از ایرانی ها بگیرید خیلی بهتره ولی اگر حتما می خواهید خارجی باشه من leaseweb را معرفی می کنم.

WorldData.IR
November 12th, 2011, 01:07
اگه از ایرانی ها بگیری بهتر اما هتزنر هم بسیار علی و قابل اعتماده

astro.alireza
November 12th, 2011, 05:56
ایرانی ها شدیدا توصیه می شن چون با توجه به اینکه همه ریختن تو بازار جو رقابتی کودکانه جوری زده تو سر قیمت که دیگه می شه گفت ارزونترین سرورهای دنیا رو ما می دیم!!!
من سرور از لیزوب دارم از دیتاسنتر هلند. چون تو آموزشی تاپیک زدی لینک آفر رو واست پ خ کردم

camelian77
November 12th, 2011, 12:32
اگر واقعا می‌خواید از خارجی بگیرید من با interserver.net کار کردم. تا نگید که ایرانی هستید کاری ندارن. قیمت‌ها پایینه و تا موقعی که نفهمن وارز دارید کاری ندارن (به ما که کلا کاری نداشتن!)