توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نرم افزار سی سی در سرور ویندوز
langarneshin
November 11th, 2011, 12:12
سلا
دوستانمن یه سرور ویندوز دارم و نرم افزار سیسی ****** روش نصبه میخوام تو قسمت وب ***** برنامه کاری کنم که یوزر بعد از اتمام سرویسش پس از اتصال به سرور مستقیم به سایت ما وصل بشه آیا این امکان وجود داره؟
sellpad
November 11th, 2011, 14:56
با برنامه مورد نظر کاری نمیشه کرد
من هم خیلی گشتم یه کار کنم که به contact ها صفحه ارسال کنم .لی تا حالا راهی پیدا نکردم
langarneshin
November 11th, 2011, 15:08
سلام مرسی راستشو بخوای منم کلنجار زیاد رفتم برا یوزر محدودیت دانلود و آپلود میزاری عمل نمیکنه تعداد کانکشن ها رو هم رو 40 میزارم سرعت عالیه اما یه یوزر بعد مثلا 5-6 روز کار کردن یهو سیستم بهش فیل میده و یوزر پسشو قبول نمیکنه باس دوباره پسورد رو بزنم تا کار بیوفته و یه مورد دیگه برا کانکشن تست راهی پیدا کردین که طرف مثلا 2دقیقه وصل شه فقط برا یک بار
ezat1
November 15th, 2011, 11:53
سلام مرسی راستشو بخوای منم کلنجار زیاد رفتم برا یوزر محدودیت دانلود و آپلود میزاری عمل نمیکنه تعداد کانکشن ها رو هم رو 40 میزارم سرعت عالیه اما یه یوزر بعد مثلا 5-6 روز کار کردن یهو سیستم بهش فیل میده و یوزر پسشو قبول نمیکنه باس دوباره پسورد رو بزنم تا کار بیوفته و یه مورد دیگه برا کانکشن تست راهی پیدا کردین که طرف مثلا 2دقیقه وصل شه فقط برا یک بار
سلام من همچین مشکلی ندارم ! یوزر ها بدون مشکل وصل میشن شما قسمتی که یوزر تعریف میکنی زملن هم تعیین میکنی ؟؟؟ یا نه ؟؟
sellpad
November 15th, 2011, 12:03
من هم یه همچین مشکلی دارم
کلا مثل اینکه این برنامه به خاطر crack مشکل داره
milad221
November 15th, 2011, 14:34
دوست عزیز کرک نباید بکنی این برنامه رو چون نصف قسمت های این برنامه از کار میوفتن بهتره از لایسنس استفاده کنی همین کاری که ما انجام دادیم
MagicVps.Com
November 15th, 2011, 15:38
دوست عزیز یعنی شما بین 70 تا 120 دلار پول دادین باری لایسنس اگر 20تا یوزر باشه 70 دلار و در صورتی که 50 تا باشه 120 دلار اگر هم بیشتر باشه که خیلی باز گرونتر میشه
http://8200.6.img98.net/out.php/i123806_cccccc.png
اینطوری که برای هر نفر فقط 4700 تا 5 هزار تومن فقط هزینه لایسنی میشه
ezat1
November 15th, 2011, 18:22
من هم یه همچین مشکلی دارم
کلا مثل اینکه این برنامه به خاطر crack مشکل داره
من از این استفاده میکنم مشکل نداره
http://www.filesonic.com/file/383742001/CC*****_7.2.rar
sellpad
November 15th, 2011, 18:41
ببینید این برنامه فقط روی بعضی سیستم ها
مشکل crack داره نه در همه جا
milad221
November 15th, 2011, 23:51
داداش گل لیسانس نامحدود میدم بهتون کرک نیاز نیست الکی برنامه رو خراب نکنید
کرک هم نصف برنامه رو غیره فعال میکنه هم بدرد نمیخوره چون گزینه ابدیت نرم افزار روشن اگه ابدیت بشه کل یوزر ها میپرند