ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : leaseweb یا دیگر دیتاسنتر ها؟؟

paayab
November 11th, 2011, 11:20
دوستانی که تجربه ی کار با چند تا دیتاسنتر بزرگ دنیا و leaseweb رو دارن، لطفا یکم در مورد کیفیت خدمات و سرور های leaseweb توضیح بدن.
سرعت پینگ و آپ تایم leaseweb بالاتره یا hetzner؟
کدومیک نسبت به هارد، سی پی یو و رم بالاتری تو کانفیگ هاش داره؟

itjavani
November 11th, 2011, 11:25
لیزوب کجا هتزنر کجا!
لامبورگینی رو با تویوتا کمری مقایسه نکن!
مسلما پورت و کیفیت لیزوب بهتر از هتزنر هست! ولی هتزنر کانفیگ سخت افزاری خوبی رو به نسبت قیمت بهتون میده!

paayab
November 11th, 2011, 11:30
لیزوب کجا هتزنر کجا!
لامبورگینی رو با تویوتا کمری مقایسه نکن!
مسلما پورت و کیفیت لیزوب بهتر از هتزنر هست! ولی هتزنر کانفیگ سخت افزاری خوبی رو به نسبت قیمت بهتون میده!

لیزوب سی پنل هم ارائه میده؟

itjavani
November 11th, 2011, 11:43
لیزوب سی پنل هم ارائه میده؟
بله! الزاما نیاز نیست خود دیتا سنتر ارائه بده ، خودتون میتونید سرور CentOS خریداری کنید و خودتون سی پنل نصب کنید.

DeltaGostar
November 11th, 2011, 12:10
FULL administrator در لیزوب حرف اول در کانفیگ و اداره سرور میزد . همانند OVH
اما کانفیگ سخت افزاری متنوعی ندارد

the_coder
November 11th, 2011, 12:29
سلام
دیتاسنتر لیزوب ممکنه یک شب بخوابی فردا صبحش ببینی سرورت نیست و حتی حاضر به جواب دادن به تیکت نیستن که علتش رو بهت بگن
ما مدت زیادی بدون هیچ مشکلی باهاشون کار می کردیم (خیلی از دوستان میدونن یکی از کسایی که بیشترین خرید رو ازشون داشت ما بودیم)
اما یک روز ایمیلی زدن که سرور های شما بسته شد و دیگه بحثی در بارش نکنین و ما تاپیک زدیم داخل Webhostingtalk.com و اونجا مجبور شدن جواب بدن
پیغام خصوصی ارسال کردن که فعلا نمیدونیم مشکل چی بوده شاید به خاطر این بوده که کشورتون ایران هست (اینم بگم لیزوب الان و قبلا هیچوقت نگفته با ایرانیا مشکل داره)
بعد داخل فروم اعلام کرد که چند تا از ایپی ها تخلف انجام داشتن و ما سرورها رو بستیم (طبق قوانین لیزوب اگر تیم امنیت صلاح ببینه بدون حتی گفتن دلیل میتونه سرور رو Terminate کنه) خلاصه به هزار دردسر اطلاعات رو پس گرفتیم (داده ها هیچ امنیتی داخل لیزوب ندادن)
حالا چند تا نکته :
1- اگر به ما می گن شما نماینده ای یعنی اینکه ما سرور های شما رو میفروشیم حالا اگر 1 ایپی تخلف کنه باید اون ای پی رو ببندین یا اصلا سروری که این ایپی توش بوده خاموش کنن نه کل سرور های داخل پنل رو(یکی از سرور ها حتی os روش نبود که بخواد تخلفی کنه)
2-ترافیکشون که واقعا مورد داره ، که چند ماه جریمه های سنگین به ما زد
3-همین چند روز پیش یک سرور دیگه هم بستن . و وقتی تاپیک زد داخل wht.com بهش گفتن که سایت شما دی داس شده 2 بار واسه همین بستیمش (اینم بگم که طرف 6 ماهه پرداخت کرده بود بعد 2-3 روز بستنش و پول رو هم بر نمی گردونن دیگه با پی گیری توی فروم تونست مشکل رو حل کنه و مطمئن باشید اگر فرومی مثل webhostingtaljk.com نبود نه من نه ایشون به اطلاعاتمون نمی رسیدیم چون حتی جواب تیکت و تلفنتونم نمیدن)
حالا شما می خواید برید از این دیتاسنتر سرور بگیرید وهمه قوانینم رعایت کنید (اینم بگم ایبیوزخیلی براتون ارسال می کنن به دلیل های مسخره) اگر یکی شیطونی کردو سایت شما رو دی داس کرد باید بیان سرورهای شما رو ببندن و تمام اطلاعات شما بپره؟ !!!
یک توصیه به دوستان : به این دلخوش نباشید که مدت زیادی هست باهاشون کار می کنید (مطمئن باشید رابطشون با شما بهتر رابطشون با من نیست)
حداقل هشدار نمیدن که فلانی دیگه نمی خوایم بهت سرویس یدیم و اطلاعاتت رو بردار بروو بدون خبر می بندن این یعنی شبا باید کلی دعا بخونی که فردا اطلاعاتت باشه
این مسائل و تصمیم گیری ها (چه المان چه هلند) توسط تیم امنیتی هلند که مدیرشم Alex هست انجام میشه
حالا اگر دوست دارید برید از لیزوب بخرید...
نوشته اصلی (چون در پست دیگه هم توضیح دادم . مطلبش رو اینجا هم کپی کردم) : http://www.webhostingtalk.ir/f34/30859/index3.html#post292709
بعضی از لینک های Webhostingtalk.com :
Leaseweb Germany has cancelled all of my servers, with out any prior warnings. - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1073517)
Leaseweb nullrouted my server, and now they don't reply to my tickets - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1076872)
راجع به مسئله پهنای باندشم تاپیک زیاد هست...
هر دو این تاپیک ها در یک ماه زده شده.
موفق باشید

paayab
November 11th, 2011, 12:41
سلام
دیتاسنتر لیزوب ممکنه یک شب بخوابی فردا صبحش ببینی سرورت نیست و حتی حاضر به جواب دادن به تیکت نیستن که علتش رو بهت بگن
ما مدت زیادی بدون هیچ مشکلی باهاشون کار می کردیم (خیلی از دوستان میدونن یکی از کسایی که بیشترین خرید رو ازشون داشت ما بودیم)
اما یک روز ایمیلی زدن که سرور های شما بسته شد و دیگه بحثی در بارش نکنین و ما تاپیک زدیم داخل Webhostingtalk.com و اونجا مجبور شدن جواب بدن
پیغام خصوصی ارسال کردن که فعلا نمیدونیم مشکل چی بوده شاید به خاطر این بوده که کشورتون ایران هست (اینم بگم لیزوب الان و قبلا هیچوقت نگفته با ایرانیا مشکل داره)
بعد داخل فروم اعلام کرد که چند تا از ایپی ها تخلف انجام داشتن و ما سرورها رو بستیم (طبق قوانین لیزوب اگر تیم امنیت صلاح ببینه بدون حتی گفتن دلیل میتونه سرور رو Terminate کنه) خلاصه به هزار دردسر اطلاعات رو پس گرفتیم (داده ها هیچ امنیتی داخل لیزوب ندادن)
حالا چند تا نکته :
1- اگر به ما می گن شما نماینده ای یعنی اینکه ما سرور های شما رو میفروشیم حالا اگر 1 ایپی تخلف کنه باید اون ای پی رو ببندین یا اصلا سروری که این ایپی توش بوده خاموش کنن نه کل سرور های داخل پنل رو(یکی از سرور ها حتی os روش نبود که بخواد تخلفی کنه)
2-ترافیکشون که واقعا مورد داره ، که چند ماه جریمه های سنگین به ما زد
3-همین چند روز پیش یک سرور دیگه هم بستن . و وقتی تاپیک زد داخل wht.com بهش گفتن که سایت شما دی داس شده 2 بار واسه همین بستیمش (اینم بگم که طرف 6 ماهه پرداخت کرده بود بعد 2-3 روز بستنش و پول رو هم بر نمی گردونن دیگه با پی گیری توی فروم تونست مشکل رو حل کنه و مطمئن باشید اگر فرومی مثل webhostingtaljk.com نبود نه من نه ایشون به اطلاعاتمون نمی رسیدیم چون حتی جواب تیکت و تلفنتونم نمیدن)
حالا شما می خواید برید از این دیتاسنتر سرور بگیرید وهمه قوانینم رعایت کنید (اینم بگم ایبیوزخیلی براتون ارسال می کنن به دلیل های مسخره) اگر یکی شیطونی کردو سایت شما رو دی داس کرد باید بیان سرورهای شما رو ببندن و تمام اطلاعات شما بپره؟ !!!
یک توصیه به دوستان : به این دلخوش نباشید که مدت زیادی هست باهاشون کار می کنید (مطمئن باشید رابطشون با شما بهتر رابطشون با من نیست)
حداقل هشدار نمیدن که فلانی دیگه نمی خوایم بهت سرویس یدیم و اطلاعاتت رو بردار بروو بدون خبر می بندن این یعنی شبا باید کلی دعا بخونی که فردا اطلاعاتت باشه
این مسائل و تصمیم گیری ها (چه المان چه هلند) توسط تیم امنیتی هلند که مدیرشم Alex هست انجام میشه
حالا اگر دوست دارید برید از لیزوب بخرید...
نوشته اصلی (چون در پست دیگه هم توضیح دادم . مطلبش رو اینجا هم کپی کردم) : http://www.webhostingtalk.ir/f34/30859/index3.html#post292709
بعضی از لینک های Webhostingtalk.com :
Leaseweb Germany has cancelled all of my servers, with out any prior warnings. - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1073517)
Leaseweb nullrouted my server, and now they don't reply to my tickets - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1076872)
راجع به مسئله پهنای باندشم تاپیک زیاد هست...
هر دو این تاپیک ها در یک ماه زده شده.
موفق باشید

بسیار مفید و کاربردی بود. ممنونم از شما.

شما چه دیتاسنتری رو بهم پیشنهاد میکنید ؟

the_coder
November 11th, 2011, 13:08
بسیار مفید و کاربردی بود. ممنونم از شما.

شما چه دیتاسنتری رو بهم پیشنهاد میکنید ؟
باید دقیقا مشخص کنید برای چه استفاده ای می خواید تا بشه راهنمایی کرد

paayab
November 11th, 2011, 13:21
باید دقیقا مشخص کنید برای چه استفاده ای می خواید تا بشه راهنمایی کرد

خدمات هاستینگ، من برنامه نویس وب هستم، اکثر مشتریا ازم هاست هم میخان، البته از نوع مرغوب، که توش بشه مثلا حتی تلویزیون اینترنتی هم راه اندازی کرد.
سی پی یو و رم متوسط به بالا و علاوه بر اون سرعت پینگ و آپ تایم عالی(هارد هم دو تا دیسک 500 گیگی راید1)
قیمت سرور با سی پنل سالیانه تا 1.9 الی 2 تومن هم قابل قبوله

astro.alireza
November 11th, 2011, 13:33
من جدیدا یه سرور از لیزوب گرفتم. توی ساپورت و پاسخ به تیکت که ایرادی ندیدم و به موقع جواب دادن
مشکلی که داره تعداد آی پی کمی هست که می دن. قیمت هاش هم بالاست نسبت به کانفیگ ولی کیفیتش عالیه.

paayab
November 11th, 2011, 13:46
من جدیدا یه سرور از لیزوب گرفتم. توی ساپورت و پاسخ به تیکت که ایرادی ندیدم و به موقع جواب دادن
مشکلی که داره تعداد آی پی کمی هست که می دن. قیمت هاش هم بالاست نسبت به کانفیگ ولی کیفیتش عالیه.

من پلن (DC30) از لیزوب رو انتخاب کرده بودم، Intel E2160/4GB/2x500GB که با توضیح دوست خوبمون منصرف شدم از خرید کردن از لیزوب، من ریسلری داشتم دوساعت سرورش خاموش شد همه مشتریا ریختن سرم بعضی هاشون هم کلا انتقال دادن سایتاشونو، چه برسه به اینکه کلا خارج بشه سرور. الان هم که میخایم یک شرکت بزنیم و ادامه بدیم کارمون رو اگه لیزوب چنین کاری کنه اسم شرکت کاملا بدنام میشه.

the_coder
November 11th, 2011, 13:53
خدمات هاستینگ، من برنامه نویس وب هستم، اکثر مشتریا ازم هاست هم میخان، البته از نوع مرغوب، که توش بشه مثلا حتی تلویزیون اینترنتی هم راه اندازی کرد.
سی پی یو و رم متوسط به بالا و علاوه بر اون سرعت پینگ و آپ تایم عالی(هارد هم دو تا دیسک 500 گیگی راید1)
قیمت سرور با سی پنل سالیانه تا 1.9 الی 2 تومن هم قابل قبوله
با توجه به قیمتی که گفتید velia.net

paayab
November 11th, 2011, 14:21
با توجه به قیمتی که گفتید velia.net

این سرویس از هتزنر چطوره؟؟
Hetzner Online AG: Dedicated Server EQ 4 (http://www.hetzner.de/en/hosting/produkte_rootserver/eq4)

astro.alireza
November 11th, 2011, 14:24
من پلن (DC30) از لیزوب رو انتخاب کرده بودم، Intel E2160/4GB/2x500GB که با توضیح دوست خوبمون منصرف شدم از خرید کردن از لیزوب، من ریسلری داشتم دوساعت سرورش خاموش شد همه مشتریا ریختن سرم بعضی هاشون هم کلا انتقال دادن سایتاشونو، چه برسه به اینکه کلا خارج بشه سرور. الان هم که میخایم یک شرکت بزنیم و ادامه بدیم کارمون رو اگه لیزوب چنین کاری کنه اسم شرکت کاملا بدنام میشه.
الان خیلی از هاستینگ های معتبر با لیزوب کار می کنند. حالا مشکل اون دوستمون رو انکار نمی کنم ولی حتما دیتاسنتر هم دلایلی داشته دیگه.
از چیزی که واقعا خوشم اومد توی این دیتاسنتر اینه که واسه هر موردی قبلش اطلاع می دن و اگه خودت کاری نکنی اونا اقدام می کنند. مثلا من اشتباها آی پی یکی دیگه رو اد کرده بودم به سرور خودم و آی پی یکی دیگه از دسترس خارج شده بود. بهم ایمیل دادن و گفتند که چه اتفاقی افتاده و اگر آی پی رو آزاد نکنم سرور رو قطع می کنند. جریمه ای هم درکار نبود!
این کجا و سرور سینگل هاپ کجا که واسه دی داس بهم ۱۰ دقیقه فرصت دادن تا آی پی رو ببندم که اصولا تا آدم بخواد بجنبه ۱۰ دقیقه تموم می شه. زدن سرور رو خاموش کردند!

h4m3d
November 11th, 2011, 14:31
من از لیزوب یه سرور گرفتم از نظر پورت و پشتیبانی خیلی عالی هستن سخت افزاری هم خوبه

the_coder
November 11th, 2011, 14:31
این سرویس از هتزنر چطوره؟؟
Hetzner Online AG: Dedicated Server EQ 4 (http://www.hetzner.de/en/hosting/produkte_rootserver/eq4)
برای مستقیم خرید کردن باید کارت اعتباری به نام خودتون داشته باشید

الان خیلی از هاستینگ های معتبر با لیزوب کار می کنند. حالا مشکل اون دوستمون رو انکار نمی کنم ولی حتما دیتاسنتر هم دلایلی داشته دیگه.
از چیزی که واقعا خوشم اومد توی این دیتاسنتر اینه که واسه هر موردی قبلش اطلاع می دن و اگه خودت کاری نکنی اونا اقدام می کنند. مثلا من اشتباها آی پی یکی دیگه رو اد کرده بودم به سرور خودم و آی پی یکی دیگه از دسترس خارج شده بود. بهم ایمیل دادن و گفتند که چه اتفاقی افتاده و اگر آی پی رو آزاد نکنم سرور رو قطع می کنند. جریمه ای هم درکار نبود!
این کجا و سرور سینگل هاپ کجا که واسه دی داس بهم ۱۰ دقیقه فرصت دادن تا آی پی رو ببندم که اصولا تا آدم بخواد بجنبه ۱۰ دقیقه تموم می شه. زدن سرور رو خاموش کردند!
زیاد دلخوش نباشید...

paayab
November 11th, 2011, 14:39

اکثر مشتریام هاست های هتزنر رو خیلی تعریف میکنن، سرعت پینگش هم انصافا بالاتر از بقیه است.
نظرتون در مورد این پلن هتزنر چیه؟ سالیانه بخام بگیرم همراه با سی پنل چند ریال ایران میشه هزینه اش؟

---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------

برای مستقیم خرید کردن باید کارت اعتباری به نام خودتون داشته باشید

مشکلی در خریدش نیست، واسطه دارم. برام میخرتش. فقط در مورد کیفیت و قیمت پلانی که دادم میخام بدونم.

the_coder
November 11th, 2011, 14:49
مشکلی در خریدش نیست، واسطه دارم. برام میخرتش. فقط در مورد کیفیت و قیمت پلانی که دادم میخام بدونم.
قیمت رو باید از همون رابطتون بپرسید .
راجع به کیفیتم زیاد تاپیک باز شده ، با یک سرچ ساده می تونید به نتیجه برسید

paayab
November 11th, 2011, 14:54
قیمت رو باید از همون رابطتون بپرسید .
راجع به کیفیتم زیاد تاپیک باز شده ، با یک سرچ ساده می تونید به نتیجه برسید

رضایت خودتون از هتزنر چقدره؟

the_coder
November 11th, 2011, 15:27
رضایت خودتون از هتزنر چقدره؟
من تجربه کار هاستینگ با این دیتاسننر ندارم به همین علت نظری نمیدم
اما اگر نظر کلی بخوام بدم ، سرور مجازی پیشنهاد میدم به شما نه اختصاصی

kingoftehran
November 11th, 2011, 17:29
با این که خود ما با هتزنر کار می کنیم ولی لیز وب یک چیز دیگه هست.

itjavani
November 11th, 2011, 21:07
من لیزوب و ovh را پیشنهاد میکنم

cartman10mpi
November 11th, 2011, 21:19
leaseweb از بزرگترین datacentre اروپا هست و بارها خودش رو اثبات کرده ، همونطور که با یک گًل بهار نمی‌شه ، با یک برگ خشک هم خزون نمی‌شه . نمی‌شه انکار کرد ، قدرت و کیفیت leaseweb رو . سایر پیشنهاد‌ها هم در همین انجمن به تعداد زیادی مورد تأیید قرار گرفتند . ولی‌ leaseweb ، leaseweb هست ، نمی‌شه توضیح بیشتری داد

the_coder
November 11th, 2011, 21:47
حرف همه شما صحیح است
اما توی این انجمن اگر اشتباه نکنم 3 نفر بودن که بیشتر از بقیه اعضا با این دیتاسنتر رابطه داشتن و خرید می کردن (نماینده بودن ، شایدم کسای دیگه ای هم باشن اما من نمیشناسم):
بابک و هادی و خودمم که توضیح دادم .
و تا جایی که من اطلاع دارم هیچکدومشون (نه هادی و نه بابک) دیگه با این دیتاسنتر کار نمی کنن و سرور هاشون رو به دیتاسنتر های دیگه منتقل کردند(علتشم می تونید از خودشون بپرسید)
فکر کنم ارش هم ازشون چند تا سرور داشت که اونم به علت جریمه سنگین لیزوب کنسل کرد سرور هارو

cartman10mpi
November 11th, 2011, 22:17
نمی‌شه انکار کرد اتفاق ناگوار و نابه حقی‌ که برای شما اتفاق افتاد ، همانطور که مثل خیلی‌ از دوستان در هنگام وقوع این موضوع در تعقیب برای جویا شدن از نتیجهٔ این موضوع بودم هم در این انجمن هم در wht.com .
ولی‌ در اینجا جدا از تجربیات شخصی‌ با نگاه کلی‌ اظهار نظر کردم ، و نتیجه پست قبلی‌ بود

the_coder
November 11th, 2011, 22:26
نمی‌شه انکار کرد اتفاق ناگوار و نابه حقی‌ که برای شما اتفاق افتاد ، همانطور که مثل خیلی‌ از دوستان در هنگام وقوع این موضوع در تعقیب برای جویا شدن از نتیجهٔ این موضوع بودم هم در این انجمن هم در wht.com .
ولی‌ در اینجا جدا از تجربیات شخصی‌ با نگاه کلی‌ اظهار نظر کردم ، و نتیجه پست قبلی‌ بود

تا با کسایی که رابطه زیاد با این دیتاسنتر داشتن صحبت نکنید نمیتونید واقعا این دیتاسنتر رو بشناسید
این 2 تا تاپیک هم ببینید :
LeaseWeb Billing mistake. - Web Hosting Talk (http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1092212)
http://www.webhostingtalk.ir/f34/29106/
-------------------
همینجا هم رسما اعلام می کنم کسایی که الان دارید با خیال راحت با لیزوب کار می کنید و خیلی خوش بین هستید به این دیتاسنتر
سعی کنید از اطلاعاتتون حتما بک اپ داشته باشید چون توی این دیتاسنتر امنیت اطلاعات معنایی نداره و دست از این خوش بینیتون بردارید...
* در خیلی از موارد امنیت اطلاعات مهمتر است از سرعت شبکه

irlogo
November 12th, 2011, 00:37
تصور می کنم این مشکل اشخاصی است که با هویت ایرانی از دیتاسنتر ها خرید می کنند

itjavani
November 12th, 2011, 00:52
تصور می کنم این مشکل اشخاصی است که با هویت ایرانی از دیتاسنتر ها خرید می کنند

لیزوب با ایرانی ها که مشکل خاصی نداره! بزرگترین مشکل ابیوز هایی هست که برای دوستان میاد، متاسفانه برخی از دوستان اقدام به ارائه سرویس وی پی ان بر روی این سرویس کرده اند که موارد بستن پورت ها و... رو رعایت نمیکتند و واسشون ابیوز اسپم و امثالهم میاد که مطمئنا دیتاسنتر باهاش مشکل داره ، خب مسلمه دیتاسنتر میاد باهاتون برخورد میکنه و بهتون گیر میده و تمایل کمتری به سرویس دهی به شما داره! البته در اینکه در حق امین عزیز ظلم شده رو نادیده نمیگیریم ولی خب باید نقاط مثبت هم دید.

حرف همه شما صحیح است
اما توی این انجمن اگر اشتباه نکنم 3 نفر بودن که بیشتر از بقیه اعضا با این دیتاسنتر رابطه داشتن و خرید می کردن (نماینده بودن ، شایدم کسای دیگه ای هم باشن اما من نمیشناسم):
بابک و هادی و خودمم که توضیح دادم .
و تا جایی که من اطلاع دارم هیچکدومشون (نه هادی و نه بابک) دیگه با این دیتاسنتر کار نمی کنن و سرور هاشون رو به دیتاسنتر های دیگه منتقل کردند(علتشم می تونید از خودشون بپرسید)
فکر کنم ارش هم ازشون چند تا سرور داشت که اونم به علت جریمه سنگین لیزوب کنسل کرد سرور هارو
علت کنسل کردن سرور ها متفاوت هست! مشکلاتی که میگید بیشتر در مورد لیزوب آلمان یا همون نت دایرکت خدابیامرز هست! علت کنسلی دوستان بیشتر فکر کنم بدلیل عدم تعهدات درست نت دایرکت به تحویل سرورها بهشون بود و دومین علت آن سیستم بیلینگ بی در و پیکر نت دایرکت که ...
در مورد سرورهای آرش هم که مشکل بیلینگ خود آرش بوده که به فرد نا مطمئن پرداخت رو داده بود که ریفاند شد و ادامه داستان که ربطی به لیزوب نداره و تا جایی که اطلاع دارم مشکل از سمت خود آرش بوده.

در صورتی که از سرور بصورت صحیح استفاده بشه و پرداخت به موقع و سالم انجام بشه مشکلی مطمئنا پیش نخواهد آمد...

WorldData.IR
November 12th, 2011, 01:04
هتزنر برای هاستینگ حرف ندار به چند دلیل
1- قیمت بسیار مناسب
2- اپتایم بسیار عالی
3- پورت بسیار علی
4-...

hajvahid
November 12th, 2011, 07:12
جناب the_coder حالا چه اصراریه که ایـــــــــنقدر روی این موضوع تأکید می کنید؟! شما یه تجربه بد از این دیتاسنتر داشتید ، درست. حالا به هر دلیل. این تجربه رو هم با سایر دوستان به اشتراک گذاشتید . تجربه ی شخص شما یا یکی دو تا دیگه دلیل نمیشه که کلا این دیتاسنتر مزخرف باشه که . می بینید که این همه از بچه ها هی میان میگن مشکلی نداشتن و ندارن . یکی دیگش هم خودم . نزدیکه یه سال هست ارشون سرویس دارم و مشکل خاصی هم نداشتم . اخطارها و یا مشکلات مالی هم منحصر به لیزوب نیست . همه جا هست . یه جا بیشتر یه جا کمتر . با ایرانیا هم هیچ مشکلی نداشتن و تا این لحظه ندارن . البته اگه ایرانی بازی توی استفاده غیر مجاز در نیاری ، همینطور توی پرداخت از سورسای غیر معتبر (که اینم ربطی به ملیت نداره و کلا خلاف قوانین هست . مثل همه جا). حالا باز شما بعد من بیا بگو لیزوب آشغاله!

پی نوشت : یه نکته دیگه هم اینکه لیزوب قیمتای سابقش خیلی مناسب تر بود و اخیرا قیمت سرویسای جدیدش رشد چشمگیری داشته که فکر می کنم بی ربط با شرایط اقتصادی فعلی اروپا نباشه.

irlogo
November 12th, 2011, 09:51
لیزوب با ایرانی ها که مشکل خاصی نداره! بزرگترین مشکل ابیوز هایی هست که برای دوستان میاد، متاسفانه برخی از دوستان اقدام به ارائه سرویس وی پی ان بر روی این سرویس کرده اند که موارد بستن پورت ها و... رو رعایت نمیکتند و واسشون ابیوز اسپم و امثالهم میاد که مطمئنا دیتاسنتر باهاش مشکل داره ، خب مسلمه دیتاسنتر میاد باهاتون برخورد میکنه و بهتون گیر میده و تمایل کمتری به سرویس دهی به شما داره! البته در اینکه در حق امین عزیز ظلم شده رو نادیده نمیگیریم ولی خب باید نقاط مثبت هم دید.

علت کنسل کردن سرور ها متفاوت هست! مشکلاتی که میگید بیشتر در مورد لیزوب آلمان یا همون نت دایرکت خدابیامرز هست! علت کنسلی دوستان بیشتر فکر کنم بدلیل عدم تعهدات درست نت دایرکت به تحویل سرورها بهشون بود و دومین علت آن سیستم بیلینگ بی در و پیکر نت دایرکت که ...
در مورد سرورهای آرش هم که مشکل بیلینگ خود آرش بوده که به فرد نا مطمئن پرداخت رو داده بود که ریفاند شد و ادامه داستان که ربطی به لیزوب نداره و تا جایی که اطلاع دارم مشکل از سمت خود آرش بوده.

در صورتی که از سرور بصورت صحیح استفاده بشه و پرداخت به موقع و سالم انجام بشه مشکلی مطمئنا پیش نخواهد آمد...

جمع گسترده ای از مدیران لیزوب اسرائیلی هستند ...

the_coder
November 12th, 2011, 12:21

1- لیزوب ایبیوز هایی برات ارسال می کنه (به تعداد بالا ) که نمونش رو هیچ جا ندیدم
برای امتحان یک وی پی اس رو کامل به یک سرور امریکا منتقل کردم (این وی پی اس ایبیوز زیاد میگرفت) و بعد از انتقال حتی 1 ایبیوز هم توی دیتاسنتر امریکایی نداشت (نمی خواید بگید امریکا حساس نیست که؟)
2-علت کنسلی دوستانی که اینجا ازش سرور داشتن فکر کنم جریمه های سنگین لیزوب بود + مشکل پهنای باند این دیتاسنتر (شب می خوابیدی صبح بیدار میشدی میدیدی یک وی پی اس 15 ترابایت مصرف کرده !!!! هر ترابایتم حدود 10 یورو جریمه)
3-مشکل ارشم این بود که پولی که پرداخت کرده بود برگشت خورده بود که دیتاسنتر اونو جریمه کرد (دیتاسنتر های دیگه می گن پول رو دوباره پرداخت کن ، نه جریمه سنگین )
* خواستی بگو یک نمونه از ایبیوز هاشو برات ارسال کنم بخند :دی

جناب the_coder حالا چه اصراریه که ایـــــــــنقدر روی این موضوع تأکید می کنید؟! شما یه تجربه بد از این دیتاسنتر داشتید ، درست. حالا به هر دلیل. این تجربه رو هم با سایر دوستان به اشتراک گذاشتید . تجربه ی شخص شما یا یکی دو تا دیگه دلیل نمیشه که کلا این دیتاسنتر مزخرف باشه که . می بینید که این همه از بچه ها هی میان میگن مشکلی نداشتن و ندارن . یکی دیگش هم خودم . نزدیکه یه سال هست ارشون سرویس دارم و مشکل خاصی هم نداشتم . اخطارها و یا مشکلات مالی هم منحصر به لیزوب نیست . همه جا هست . یه جا بیشتر یه جا کمتر . با ایرانیا هم هیچ مشکلی نداشتن و تا این لحظه ندارن . البته اگه ایرانی بازی توی استفاده غیر مجاز در نیاری ، همینطور توی پرداخت از سورسای غیر معتبر (که اینم ربطی به ملیت نداره و کلا خلاف قوانین هست . مثل همه جا). حالا باز شما بعد من بیا بگو لیزوب آشغاله!

پی نوشت : یه نکته دیگه هم اینکه لیزوب قیمتای سابقش خیلی مناسب تر بود و اخیرا قیمت سرویسای جدیدش رشد چشمگیری داشته که فکر می کنم بی ربط با شرایط اقتصادی فعلی اروپا نباشه.
ببینید من خودمم قبول دارم که لیزوب شبکش خوبه اما همه چیز یک دیتاسنتر شبکش نیست بلکه قوانین اون دیتاسنتر هم مهمه
این قانون که تیم امنیت به صلاح دید خود می تونه سرور رو بدون اطلاع قبلی terminate کنه درسته؟؟؟ !!!
ما هم مدت ها با این دیتاسنتر کار می کردیم (فکر کنم خیلی بیشتر از دوستان دیگه هم باهاشون کار کردیم) و مثل شماها بهش اعتماد داشتیم اما بعد که قوانین مسخره این دیتاسنتر رو دیدیم فهمیدیم چه ریسک بزرگی کردیم با این دیتاسنتر کار کردیم
کدوم دیتاسنتر هست که به علت تخلف چند ای پی ، کل سرور های پنل رو کنسل می کنه؟
من نماینده اونجا بودم
وقتی کسی از من سرور می خره و تخلف می کنه باید اون سرور رو ببندن یا ای پیشو null route کنن (کاری که همه دیتاسنتر ها می کنن) نه تمام سرور های داخل پنل
سروری توی پنل من وجود داشت که هنوز os هم روش نریخته بودم
اون رو چرا بستن؟
شما خودتون دارید روی سروراتون سرویس میدید (ممکنه اکثر مشتری هاتون رو هم نشناسید) حالا یک مشتری تخلف کرد باید بزنن کل مشتری هاتونو ببندن؟
دیتاسنتری که قوانینش مزخرف باشه بهش می گم دیتاسنتر مزخرف.
دبتاسنتری توی امریکا بود که فهمید طرفی که ازش سرور گرفته ایرانیه و به دروغ گفته که امریکایی هست (یعنی از ابتدا بر خلاف تعهدات و قوانین عمل کرده و دروغ گفته) اما بهش مهلت داد که دیگه نمی تونم بهت سرویس بدم و از اطلاعاتت بک اپ بگیر و برو این یعنی برای اطلاعات مردم ارزش قائله .
این دیتاسنتر هم اگر میدید نمی خواد دیگه با ما کار کنه باید می گفت فلانی دیگه نمی خوام بهت سرویس بدم تا فلان موقع وقت داری اطلاعاتت رو ببری ، نه اینکه سرور هارو بی خبر ببنده و هیچ اهمیتی به دیتاهای داخلش نده (خودش میدونست هر سرور برای یک نفر هست چون نماینده بودم و همش برای من نبود)
من فقط تجربیاتم رو منتقل کردم ، اختیار با شماست
موفق باشید

rn4j1m1
November 12th, 2011, 13:02
من بعد از مشکلات مالی که دفعه قبل با نت دایرکت داشتم و همه ی سرور ها رو کنسل کردم
الان 4 ماه هست که دارم با لیز وب آلمان کار میکنم و روی سرور ها اصلا وی پـــی ان سرور نیست ، حتی یک ابیوز هم نگرفتم تاحالا (میتونم از ایمیل های دریافت شده از طرف لیزوب عکس بگیرم) هیچ دیتاسنتری از پول بدش نمیاد که ، قطعا کاری که در مورد امین کردن اشتباه بوده اما قطعا بدون دلیل هم نبوده

the_coder
November 12th, 2011, 13:11
من بعد از مشکلات مالی که دفعه قبل با نت دایرکت داشتم و همه ی سرور ها رو کنسل کردم
الان 4 ماه هست که دارم با لیز وب آلمان کار میکنم
اخر کنسل کردی یا داری کار می کنی(لیزوب المان == نت دایرکت)؟ :دی

و روی سرور ها اصلا وی پـــی ان سرور نیست ، حتی یک ابیوز هم نگرفتم تاحالا (میتونم از ایمیل های دریافت شده از طرف لیزوب عکس بگیرم) هیچ دیتاسنتری از پول بدش نمیاد که ، قطعا کاری که در مورد امین کردن اشتباه بوده اما قطعا بدون دلیل هم نبوده
1- مشکل من تنها نبود
2-ببینید حتی اگر ایبیوز هم بیاد (سیستم اتوماتیک ارسال می کنه و تیک بزنی اتوماتیک solve میکنه) یا حتی میلم بزنی برات حلش می کنن
مهم اینه که به قول خودشون توی دیده بانشون باشی یا نه .
اگر در مدتی که توی دیده بانی (یا به هر علتی توی دیده بان قرار بگیری) 1 ایبیوز بیاد یا یک کاری کنی به مزاجشوت خوش نیاد میزنن می بندنت (اگر سرو کارت بیفته با بکی مثل Adam moore و بفهمه ایرانیم هستی دیگه باید اشهدت رو بخونی :دی)
به هر حال قانون مسخره ای دارن
مثل میدون جنگ میمونه :دی
ما هم اگر بحث ابروشون نبود و کمک دوستان نبود هیچ وقت اطلاعاتمون رو بهمون نمیدادن

rn4j1m1
November 12th, 2011, 13:15
اخر کنسل کردی یا داری کار می کنی(لیزوب المان == نت دایرکت)؟ :دی

توی دو بازه زمانی باهاشون کار میکردم
اون وقتی که نت دایرکت بود و حدود یک سال پیش که اگه یادت باشه سرور زیاد داشتم و نماینده هم بودم
اما اون موقع اینویس های مشکلناک میفرستادن و حاضر نبودن اصلاح کنن اشتباهات رو

اما الان مجددا حدود 4 ماه هست باهاشون کار میکنم و مشکلی ندارم

the_coder
November 12th, 2011, 13:17
توی دو بازه زمانی باهاشون کار میکردم
اون وقتی که نت دایرکت بود و حدود یک سال پیش که اگه یادت باشه سرور زیاد داشتم و نماینده هم بودم
اما اون موقع اینویس های مشکلناک میفرستادن و حاضر نبودن اصلاح کنن اشتباهات رو

اما الان مجددا حدود 4 ماه هست باهاشون کار میکنم و مشکلی ندارم
تا اخرین لحظه ای که من باهاشون کار کردم مشکل رو حل نکرده بودن و قبولم نمی کردن که مشکل داره (هم ایبیوز ، هم پهنای باندشون)

Amir.Mansoury
November 12th, 2011, 13:25
من به شما xlhost را پیشنهاد میدم. حتما از کسی تهیه کنید که با آنها کار میکنند تا بتونن براتون آفر بگیرند