ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک - بار اولمه سرور اختصاصی میگیرم

paayab
November 11th, 2011, 01:18
سلام

من بار اولمه که سرور اختصاصی میگیرم، به یه سرور خوب با فضای حدود 250 الی 500 گیگ و قیمت سالیانه 1 الی 1.5 ملیون تومان نیاز داشتم. (میخوام خودم از دیتاسنتر های خارجی خرید کنم)

چند تا سوال داشتم
1- پیشنهاد میکنید از کجا سرور بگیرم؟ hetzner یا leaseweb؟ سرویس دهنده ی بهتر از اینها سراغ دارین؟
2- پیشنهاد میکنید سرور اختصاصی unmanaged بگیرم یا ریسلری؟
3- میخوام پنلی که میگیرم سی پنل نامحدود باشه، آیا سرویس دهنده های فوق، به ما ایرانیا سی پنل میدن؟

خیلی ممنون از همگی دوستان.

sazsaz
November 11th, 2011, 01:22
هیچ سروری با این قیمت گیرت نمی یاد ضعیف ترین سرورها الان بالاتر از 150 تومان هست در ماه عزیز دلار رفته بالا شما از عزیزان یه وی پی اس بخر اول روش کار کن بعد سرور بگیر

paayab
November 11th, 2011, 01:30
این پلن از leaseweb رو ببینید: Intel G6950/4GB/2x250GB (DC38)
قیمت رو اصلاح کردم.

novinhost
November 11th, 2011, 02:10
من بار اولمه که سرور اختصاصی میگیرم، به یه سرور خوب با فضای حدود 250 الی 500 گیگ و قیمت سالیانه 1 الی 1.5 ملیون تومان نیاز داشتم. (میخوام خودم از دیتاسنتر های خارجی خرید کنم)
با این قیمت که نمی شه اما شما سرور می گیرید و به جای ینکه سالانه 1.5 میلیون پول بدید ماهانه 150 - 200 تومن هزینه می کنید . در این مورد هم انتخاب منابع مناسب سرور مهم هست.

1- پیشنهاد میکنید از کجا سرور بگیرم؟ hetzner یا leaseweb؟ سرویس دهنده ی بهتر از اینها سراغ دارین؟
من velia رو بهت پیشنهاد می کنم با سخت افزار قوی و سرعت بالا و قیمت مناسب اما پشتیبانی نسبتا ضعیف .

2- پیشنهاد میکنید سرور اختصاصی unmanaged بگیرم یا ریسلری؟
با این قیمت شما حتما باید unmanaged بگیرید ، اما کلا کاری هم ندارید که بخواهید Manage بگیرید ، شما سرور رو که گرفتید بدید یکی از دوستان براتون یک کانفیگ بکنه .

3- میخوام پنلی که میگیرم سی پنل نامحدود باشه، آیا سرویس دهنده های فوق، به ما ایرانیا سی پنل میدن؟
نامحدود ؟؟!! -- cPanel معلوم هست که به ایران سرویس نمی ده ، این رو باید از طرف یک کشور دیگه خرید داشته باشید یا از همکاران خرید کنید .

paayab
November 11th, 2011, 02:17
از پاسختون خیلی ممنونم، منظورم از نامحدود، محدودتیت تعداد هاست هاییه که میشه به اون تعداد هاست سی پنل ساخت. این محدودیت رو پلسک داشت نمیدونم سی پنل هم داره یا نه.
خرید سی پنل رو از طریق دوستان حل و فصل میکنم، فقط الان دنبال یه سرویس دهنده ی خوب هستم که کمتر نسبت به بقیه خرابی یا دان شدن یا قطع برق ناگهانی سرور داشته باشه. وابسته به قوانین امریکا در مورد تحریم ایرانی ها هم نباشه.

paayab
November 11th, 2011, 11:14
چرا دوست عزیز گیرت میاد - منتها حالا یکی بالا وو پایین تر
خواستی بگو تا چند تا افر مناسب از چندین دیتا سنتر خوب بهتون بدم

ممنون میشم چند تا از دیتاسنتر های خوب آلمانی و کانادایی یا نیوزلندی که تجربه ی کار باهاشون دارید رو بهم معرفی کنید.

---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:12 AM ----------

سلام، یه سری هم به سایت --- (http://www.exactserver.ir) بزنید بد نیست.

ممنون، نمایندگی زیاده، میخام خودم از دیناسنتر سرور تهیه کنم.

Ahmad110
November 11th, 2011, 11:17
ممنون میشم چند تا از دیتاسنتر های خوب آلمانی و کانادایی یا نیوزلندی که تجربه ی کار باهاشون دارید رو بهم معرفی کنید.

---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:12 AM ----------

ممنون، نمایندگی زیاده، میخام خودم از دیناسنتر سرور تهیه کنم.
دوست عزيز تو همين انجمن سرچ كنيد . تاپيك معرفي ديتاسنتر ها هستش .
يه نمونه اش رو واستون تو لينك زير قرار دادم .
http://www.webhostingtalk.ir/f34/28940/

paayab
November 11th, 2011, 11:24
دوست عزيز تو همين انجمن سرچ كنيد . تاپيك معرفي ديتاسنتر ها هستش .
يه نمونه اش رو واستون تو لينك زير قرار دادم .
http://www.webhostingtalk.ir/f34/28940/

تاپیک خوبیه. ممنونم.

DeltaGostar
November 11th, 2011, 12:12
بستگی به میزان بودجه و نوع کاربرد شما میشه در مورد این دیتا سنتر ها در همین تاپیک بحث کرد و به نتیجه برسید

چه کاربردی دارید از سرور؟

paayab
November 11th, 2011, 12:20
فروش هاست، از 500 مگ تا 50 گیگ
میخام سرعت پینگ و آپتایم بالایی هم داشته باشه، راید1 باشه، سالیانه هم با سی پنل حدود 1800000 در بیاد

sellpad
November 11th, 2011, 14:44
به نظر من شما اول کامل همه چیز رو یاد بگیرید بعد برید
dedicated server بگیر
یا حداقل یه 1 ماه بگیر ببین چی میشه بعد

h4m3d
November 11th, 2011, 14:56
leaseweb

paayab
November 11th, 2011, 14:59
leaseweb

نظرتون در مورد این پلن از هتزنر چیه؟
Hetzner Online AG: Dedicated Server EQ 4 (http://www.hetzner.de/en/hosting/produkte_rootserver/eq4)

h4m3d
November 11th, 2011, 15:01
هتزنر نگیر دوست عزیز بعد به مشکل می خوری کلی درد سر داره

paayab
November 11th, 2011, 15:02
هتزنر نگیر دوست عزیز بعد به مشکل می خوری کلی درد سر داره
مثلا چه مشکلی؟

h4m3d
November 11th, 2011, 15:05
مثلا چه مشکلی؟
پرداخت - آی پی و هزاران مشکلات عجیب غریبه دیگه

paayab
November 11th, 2011, 15:13
پرداخت - آی پی و هزاران مشکلات عجیب غریبه دیگه

آشنا دارم که از هتزنر سرور داشته باشه، فک کنم مشکلات سخت افزاری نباشه از طرف دیتاسنتر، این مشکلات قابل حل باشه

novinhost
November 11th, 2011, 16:33
مثلا چه مشکلی؟

صبح بلند می شید می بینید نصب IP سرورتون بلوکه شده (:|

------------------------------------------
با این مبلغ شما من باز velia رو پیشنهاد می کنم دوستانه به شما چون خودم سرور ها از اونجاست ، و واقعا خوب کار می کنند و سرور های SUPERMICRO که ارائه می ده واقعا عالی هست و سرور ها Desktop نیست .مثلا http://customer.velia.net/tools/nicetext/?size=12&text=TGF1bmNo (http://customer.velia.net/order/server/id:25) رو شما می تونید بگیرید با 59E و هزینه IP ها کم هست و میل Abous میل خود شما هست و IP ها به نام خودتون هست و بهترین چیز دسترسی 24 Free به KVM هست . من تو این مدت واقعا راضی هستم ازش .

paayab
November 11th, 2011, 16:56

فک نمیکنم بیشتر از یه دونه IP نیاز داشته باشم، چون خدماتی که میخام بدم فقط هاست ساده است اونم اکثرا به مشتریای خودم(کسایی که براشون سایت راه اندازی میکنم) هستش.

با این مبلغ شما من باز velia رو پیشنهاد می کنم دوستانه به شما چون خودم سرور ها از اونجاست ، و واقعا خوب کار می کنند و سرور های SUPERMICRO که ارائه می ده واقعا عالی هست و سرور ها Desktop نیست .مثلا http://customer.velia.net/tools/nicetext/?size=12&text=TGF1bmNo (http://customer.velia.net/order/server/id:25) رو شما می تونید بگیرید با 59E و هزینه IP ها کم هست و میل Abous میل خود شما هست و IP ها به نام خودتون هست و بهترین چیز دسترسی 24 Free به KVM هست . من تو این مدت واقعا راضی هستم ازش .

سایتی دارید که رو dc های این سرویس دهنده سوار باشه؟؟
میخام با یه نمونه ی هتزنر مقایسه اش کنم

php.source
November 11th, 2011, 17:04
دوست عزیز حتما ماهانه خرید کنید. در غیر این صورت به شدت ضرر میکنید

sellpad
November 11th, 2011, 17:05
نظرتون در مورد این پلن از هتزنر چیه؟
Hetzner Online AG: Dedicated Server EQ 4 (http://www.hetzner.de/en/hosting/produkte_rootserver/eq4)

دوست خوبم شما میتونید از هلند سرور های بهتر بگیرید
مثل ovh

php.source
November 11th, 2011, 17:05
اگه با سرور هم کار نکردید ، حتما قبلش یک الی 2 ماه با سرور مجازی کار کنید.

paayab
November 11th, 2011, 17:07
دوست عزیز حتما ماهانه خرید کنید. در غیر این صورت به شدت ضرر میکنید

ماه اول که مشتری گیر نمیاد؟
و چون تجارت با یه کشور خارجیه سخته که ماه به ماه پرداخت کنیم. اینطور نیست؟

sellpad
November 11th, 2011, 17:07
اگه با سرور هم کار نکردید ، حتما قبلش یک الی 2 ماه با سرور مجازی کار کنید.
به نظر من اگه که ایشون رو لوکال اول تست کنه بهتره
بره رو workstation به صورت مجازی همه چیز رو تست کنه

paayab
November 11th, 2011, 17:09
به نظر من اگه که ایشون رو لوکال اول تست کنه بهتره
بره رو workstation به صورت مجازی همه چیز رو تست کنه

میشه منظورتون رو دقیق تر توضیح بدید؟

novinhost
November 11th, 2011, 17:18
فک نمیکنم بیشتر از یه دونه ip نیاز داشته باشم، چون خدماتی که میخام بدم فقط هاست ساده است اونم اکثرا به مشتریای خودم(کسایی که براشون سایت راه اندازی میکنم) هستش.

سایتی دارید که رو dc های این سرویس دهنده سوار باشه؟؟
میخام با یه نمونه ی هتزنر مقایسه اش کنم

اینطور نیست که بخواهید یک سایت رو مقایسه کنید اما ip سرورم رو می فرستم براتون .

php.source
November 11th, 2011, 17:20
خوب عرض کردم. شما سرمایه کارتون خوب. اما اطلاعات در این ضمینه ندارید. به خاطر همین به سرعت سرمایتون رو از دست میدید و ضرر میکنید.
اول با سرور مجازی شروع کنید و با رم حدود 1 یا 512
بعد که مشتری کسب کردید ، میتونید برید سراغ سرور اختصاصی
کلیه سرویس ها رو هم ماهانه بگیرید. دیگه بیشتر از 3 ماه دادن هزینه ریسک خیلی بالایی هست.
در ضن فکر کرددید کی میخواد مشتریانتون رو سپورت کنه و مشکلات سرور رو حل کنه؟

paayab
November 11th, 2011, 17:24
خوب عرض کردم. شما سرمایه کارتون خوب. اما اطلاعات در این ضمینه ندارید. به خاطر همین به سرعت سرمایتون رو از دست میدید و ضرر میکنید.
اول با سرور مجازی شروع کنید و با رم حدود 1 یا 512
بعد که مشتری کسب کردید ، میتونید برید سراغ سرور اختصاصی
کلیه سرویس ها رو هم ماهانه بگیرید. دیگه بیشتر از 3 ماه دادن هزینه ریسک خیلی بالایی هست.
در ضن فکر کرددید کی میخواد مشتریانتون رو سپورت کنه و مشکلات سرور رو حل کنه؟

میخام خودم کم کم یاد بگیرم

sellpad
November 11th, 2011, 17:28
میشه منظورتون رو دقیق تر توضیح بدید؟

منظورم اینه که قبل اینکه ded server بگیره
رو سیستم خودش انچه که میخواد در ded server راه بندازد رو به صورت مجازی راه بندازه بعد بره خرید کنه که ضرر نده

php.source
November 11th, 2011, 17:31
خوب درسته .
اگه هیچ چیزی بلد نیستید یک ریسلر بگیرید اول. بعد با پنل آشنا بشید.
بعد سرور مجازی بگیرید با محیط لینوکس و سرور مجازی آشنا شید. راه بسیار هست

paayab
November 11th, 2011, 17:35
خوب درسته .
اگه هیچ چیزی بلد نیستید یک ریسلر بگیرید اول. بعد با پنل آشنا بشید.
بعد سرور مجازی بگیرید با محیط لینوکس و سرور مجازی آشنا شید. راه بسیار هست

ریسلر داشتم، چندان هم که فکر میکنید ابتدایی نیستم، به لطف دوستان با محیط لینوکس سرور هم آشنایی دارم، سه بار سرور مجازی خریداری کرده ام.
تنها نگرانی من از بابت کیفیت دیتاسنتر هاست

php.source
November 11th, 2011, 17:41
حالا وضع بهتر شد:دی
پس بگیرید. اما فقط سالانه نگیرید. ماهانه بگیرید.

paayab
November 11th, 2011, 17:46
حالا وضع بهتر شد:دی
پس بگیرید. اما فقط سالانه نگیرید. ماهانه بگیرید.
سه ماهه رو هم پیشنهاد نمیکنید؟

php.source
November 11th, 2011, 17:52
برای سرور اختصاصی نه. چون هیچ چیزی قابل پیشبینی نیست. ماهانه بگیرید. شما میتونید به اینکه ایهمه پول بدید به دیتا سنتر یک حساب ویزا باز کنید و راحت سر هر ماه پرداخت کنی. بهتر نیست اینطوری؟

paayab
November 11th, 2011, 17:55
برای سرور اختصاصی نه. چون هیچ چیزی قابل پیشبینی نیست. ماهانه بگیرید. شما میتونید به اینکه ایهمه پول بدید به دیتا سنتر یک حساب ویزا باز کنید و راحت سر هر ماه پرداخت کنی. بهتر نیست اینطوری؟

بله درسته. خیلی بهتره

PENOIL
November 11th, 2011, 18:06

بیشتر بلوکه شدن آبپی ها بدلیل جواب ندادن به abuse ها هست

من الان 3ماهه سرور دارم ازش هیچ مشکلی نداشتم

بیشتر از 70 تا آیپی هم دارم

ezat1
November 13th, 2011, 20:03
سلام دوستان یه سوال این هرتزنر با لینوکس و ویندوز و bsd سرور میده !! شرایتشم با آمریکایی ها فرق داه ! چرا vmware esx نمیده ؟؟ الان اینایی که از hertzne میگیرن با چه سیستم عاملی میگیرن و vps میدن ؟ ویندوز که استابل نیست هزسنه هم داره لینوکس هم که باید روش فکر کنم مجازی ساز نصب کنی ؟ حالا چه مجازی سازی روش مینصبن ؟
2- معمولا چی بگیریم به عنوان سیستم عامل ؟؟؟ از شرکت آلمانی ؟