ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشورت از دوستان براي امنيت سايت بعد از خريد

shazo
November 10th, 2011, 23:16
سلام دوستان ؛ بنده قصد خريد يه سايت رو دارم

دوستي كه سايت رو ازش مي خوام بخرم گفته اول هاست رو ميده و بعد دامين رو

حالا براي من سوال پيش اومده كه چه تظميني وجود داره كه طرف نياد اسكريپ رو فردا روي يه دامين ديگه بالا بياره

من بايد به چه نكات امنيتي توجه كنم كه بعد از خريد سايت ديگه خيالم راحت باشه كه طرف ديگه هيچ دسترسي به سايت نداره

ممنون سايت توي ورد پرس ايجاد شده

sami123
November 10th, 2011, 23:32
سلام
تضمينيش اينه كه شما بعد از گرفتن هاست و دامين رمز هر دو رو عوض كني + ايميل
اگرم ازش هاست گرفتي كه اون كاربر به هاست شما دسترسي داره ...

camelian77
November 10th, 2011, 23:38
عملا تضمینی نداره

shazo
November 10th, 2011, 23:52
من هاست رو مي تونم انتقال بدم جاي ديگه ؛ همين كار كافيه ؟ نياز به كاره ديگه اي نيست ؟

m_dg_farari
November 11th, 2011, 00:11
یک به یک همه ی فایل های داخل سایت رو چک کنید که شل داخلش نباشه.

shazo
November 11th, 2011, 00:16
ميشه توضيح بدين دقيق چي كار كنم مرسي

من خودم حس مي كنم هاست رو عوض كنم تقريبا ديگه همه چي درست ميشه

مي خوام بدونم نكته ديگه اي هست

m_dg_farari
November 11th, 2011, 00:21
اولا کسی که میخواد هسات رو به شما بده ، خیلی راحت میتونه یک بک آپ از کل فایل های هاست بگیره! بعد شما 100% هم که دسترسی ایشون رو ببندید ایشون بازم میتونه از اسکریپت استفاده کنه! پس تقریبا میشه گفت هیچ تضمینی نیست!

TOOBA IT
November 11th, 2011, 00:31
اولا کسی که میخواد هسات رو به شما بده ، خیلی راحت میتونه یک بک آپ از کل فایل های هاست بگیره! بعد شما 100% هم که دسترسی ایشون رو ببندید ایشون بازم میتونه از اسکریپت استفاده کنه! پس تقریبا میشه گفت هیچ تضمینی نیست!
شما مي بايست دامنه رو كلا از پنل يوزر قبلي انتقال بديد ، اطلاعات يا همان اسكريپت بدون دامنه به هيچ درد نمي خوره .
براي امنيت اطلاعات هم ميتونيد از يك شركت مطمئن هاست بگيريد ...

sazsaz
November 11th, 2011, 00:37
شما هر کاری کنید اون می تونه استفاده کنه قبل از تحویل به شما بک آپ را می گیره

TOOBA IT
November 11th, 2011, 00:45
سلام دوستان ؛ بنده قصد خريد يه سايت رو دارم

دوستي كه سايت رو ازش مي خوام بخرم گفته اول هاست رو ميده و بعد دامين رو

حالا براي من سوال پيش اومده كه چه تظميني وجود داره كه طرف نياد اسكريپ رو فردا روي يه دامين ديگه بالا بياره

من بايد به چه نكات امنيتي توجه كنم كه بعد از خريد سايت ديگه خيالم راحت باشه كه طرف ديگه هيچ دسترسي به سايت نداره

ممنون سايت توي ورد پرس ايجاد شده

شما به خاطر اسكريپت داريد سايت رو خريداري ميكنيد يا به خاطر رتبه الكسا ؟
اگر براي اسكريپت داريد سايت رو خريداري ميكنيد كه هيچ تضميني نيست كه شخص فروشند مجدد اسكريپت رو به فروش بزاره ...
اما اگر به دليل رتبه الكسا داريد سايت رو خريداري ميكند ، اگر دامنه رو كلا انتقال بديد شخص فروشنده ديگه هيچ كاري نميتونه بكنه
حتي اگر بخواد سايت رو با دامنه جديد بالا بياره مطمئنا نمي تونه به اين راحتي ها از گوگل ورودي بگيره .

shazo
November 11th, 2011, 00:48
ايشون گفتن اول هاست رو تحويل ميدن بعد از پرداخت كل مبلغ دامنه رو

سايت رو به خاطر رتبه خوبش تو آلكسا

h4m3d
November 11th, 2011, 17:33
از جای مطمئن اگه خریداری کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد