توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال یک دامنه به Xampp
shahab_ksh
November 10th, 2011, 15:23
با سلام
من یه دامنه دارم و یه دایکتوری توی xampp
حالا نمی دونم از چه طریق xampp رو به یه دامنه بدم
با IIS مشکلی ندارم و DNS Server مایکروسافت رو نصب کردم
ولی نمی دونم چطور به دامنه رو XAMPP ست کنم؟
AlborzVPS
November 10th, 2011, 16:06
باید دی ان اس رو کانفیگ کنید
shahab_ksh
November 10th, 2011, 16:31
DNS رو کانفیگ کردم برای IIS هم مشکلی ندارم و 4 دامنه رو روش کانفیگ کردم
اما نمیدونم چطور DNS Server با XAMPP ارتباط برقرار می کنه؟
AlborzVPS
November 10th, 2011, 22:18
XAMPP کنترل پنل نیست که ارتباط بدید اگه دی ان اس درست کانفیگ شده باشه کار میکنه
در صورت نیاز به کمک در خدمتتون هستم
YID! : saraco@att.net
با تشکر
itm7
November 10th, 2011, 22:35
اول در آدرس بار مرورگرتان بنويسيد localhost/www همان آدرسي كه ، سايت شما ، در آنجا نصب است
اگر سايت نصب شده از ريشه_پوشه ی IIS ، لود را انجام داد ، IIS را پاك كرده و هم چنين XAMPP را پاك كرده و سيستم را Restart كرده و Xampp را نصب كنيد
و IP استاتيك يا وليد را در كنترل پنل دامنه خود ست كنيد. خوب تبريك ، كار تمام است
sadegh_h
December 3rd, 2011, 21:30
سلام دوستان
من يه آي پي استاتيك دارم كه پورت هشتادش بسته است ميتونم دي ان اس تعريف كنم و و يه دامنه روي xampp تنظيم كنم؟
ali-
December 4th, 2011, 00:23
و ip استاتيك يا وليد را در كنترل پنل دامنه خود ست كنيد. خوب تبريك ، كار تمام است
itm7
December 4th, 2011, 00:38
يه مطلب مفيد از IT
عنوان مقاله: استراتژي فناوري اطلاعات و ارتباطات و توسعه اقتصادي
مولف/مترجم: بهزاد شيري
موضوع: فن آوري اطلاعات
سال انتشار(ميلادي): 2006
وضعيت: تمام متن
منبع: ماهنامه تدبير-سال هفدهم -شماره 172
تهيه و تنظيم: پايگاه مقالات مديريت www--SYSTEM.parsiblog--com
چکيده: در اين مقاله اهميت فناوري اطلاعات و ارتباطات (ICT) در توسعه اقتصادي از ابعاد مختلفي بحث و بررسي ميشود . همچنين رابطه بين نوع استراتژي فناوري اطلاعات و ارتباطات و تاثير آن بر توسعه اقتصادي کشورها را بررسي مي کند و از ميان انواع استراتژي هاي اين فناوري به نقش استراتژي «استفاده داخلي فناوري اطلاعات و ارتباطات» تاکيد زيادي دارد و نشان مي دهد که اهميت آن در توسعه اقتصادي بيشتر از استراتژي «صادرات توليدات و خدمات فناوري اطلاعات و ارتباطات» است . درنهايت استراتژي استفاده داخلي فناوري اطلاعات و ارتباطات را به عنوان موتور رشد اقتصادي معرفي مي کند. بنابراين، در کشورهاي درحال توسعه و بخصوص ايران انتخاب استراتژي فناوري اطلاعات و ارتباطات در توسعه اقتصادي کشور نقش اساسي داشته و استدلال مي شود که در اين استراتژي اگر وزن بيشتر به استفاده داخلي فناوري اطلاعات و ارتباطات داده شود ، کمک زيادي به توسعه اقتصادي کشور خواهد شد .
مقدمه
مقايسه تحولات سه دهه اخير حاکي از آن است که اين تحولات نسبت به گذشته تفاوت اساسي دارد که علت اصلي اين اختلافها مربوط به انقلابي است که در اين دهه ها رخ داده است.
وقوع انقلاب اطلاعات و ارتباطات در اين دهه ها باعث شده است که عصر حاضر نيز به نام عصر اطلاعات و ارتباطات ناميده شود. عاملي که باعث به وجود آمدن چنين عصري شده است، «فناوري اطلاعات و ارتباطات» است. اين فناوري با فناوريهاي عصر انقلاب صنعتي تفاوت اساسي دارد، راهآهن جديدترين فناوري در اواسط قرن 19 بود. راه آهن با اتصال طولاني ترين واگن ها و سريعترين لکوموتيوها باعث تغيير بازارها شد و از اين طريق موجب تغيير روش کسب و کار در آن زمان گرديد. مزيتهاي رقابتي فراواني براي شرکتهايي که در کنار راهآهن قرار داشتند به وجود آورد. با اين حال فناوريهاي جديد با فناوريهايي مثل راه آهن تفاوت عمده دارد و عامل تفاوت اين است که فناوري اطلاعات و ارتباطات تمام حوزه هاي اقتصادي، اجتماعي، سياسي، فرهنگي، دولت، امنيت، بهداشت، اشتغال و... را تحت تاثير قرار داده است.
بررسيها نشان مي دهد که در سال 1965 فناوري اطلاعات و ارتباطات حدود پنجدرصد از هزينه هاي سرمايه گذاري شرکتها را به خود اختصاص داده است، اين رقم در دهه 1980 به 15 درصد افزايش يافت و در ابتداي دهه 1990 هزينههاي سرمايهگذاري فناوري اطلاعات شرکتها به 20 درصد و در انتهاي دهه 1990 به 50 درصد کل هزينه هاي سرمايه گذاري شرکتها افزايش مي يابد.
اين روند حاکي از اهميت فناوري اطلاعات و ارتباطات در کسب و کار (http://www.itm7.com/index.php/register/9-itm7categories/151-2011-12-01-17-17-48) ... (http://www.itm7.com/index.php/register/9-itm7categories/151-2011-12-01-17-17-48)
itm7com/index.php/register/9-itm7categories/151-2011-12-01-17-17-48