PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در فرم سفارش whmcs

azam_a
November 10th, 2011, 11:14
با سلام ،من دو تا مشکل توی whmcs ای که نصب کردم دارم ، ممنون میشم کمکم کنید:
1 -قیمتها به دو صورت سالانه و ماهانه وارد شده ، بقیه رو از توی صفحه کدش برداشتم تا نشون نده ، بعضی جاها فقط سالانه ویا فقط سالانه داریم ، از چه طریقی بهش بگم که اگه قیمتی صفر بود توی دراپ دان فرم سفارش برای کاربر نمایش نده؟
2 - فیلدهای اضافی را از فرم ثبت نام به همون طریق که type=hidden , مقدار =value برداشتم ، حالا همین کار رو برای فرمی که بعد از تکمیل سفارش میاد، انجام میدم ولی توی اجرا بازم خطاهای ورود مثلا آدرس رو میده! فایل index.php که حاوی خطاهاست رو هم برای چک کردن فیلدهایی که نمی خوام ویرایش کردم ولی درست نشد!

sardarn
November 10th, 2011, 11:29
با سلام ،من دو تا مشکل توی whmcs ای که نصب کردم دارم ، ممنون میشم کمکم کنید:
1 -قیمتها به دو صورت سالانه و ماهانه وارد شده ، بقیه رو از توی صفحه کدش برداشتم تا نشون نده ، بعضی جاها فقط سالانه ویا فقط سالانه داریم ، از چه طریقی بهش بگم که اگه قیمتی صفر بود توی دراپ دان فرم سفارش برای کاربر نمایش نده؟
2 - فیلدهای اضافی را از فرم ثبت نام به همون طریق که type=hidden , مقدار =value برداشتم ، حالا همین کار رو برای فرمی که بعد از تکمیل سفارش میاد، انجام میدم ولی توی اجرا بازم خطاهای ورود مثلا آدرس رو میده! فایل index.php که حاوی خطاهاست رو هم برای چک کردن فیلدهایی که نمی خوام ویرایش کردم ولی درست نشد!

هر سیکل صورت حسابی رو که نمی خواهید نمایش بده مقدارش رو -1 بذارید

DeltaGostar
November 10th, 2011, 11:37
بله

هر سیکل که میخواهید نشان داده نشه -1 بدهید اما Setup fee را صفر بزارید
چیزی من از مطالبتون متوجه شدم مثل اینکه یه قالبی دارید که قبلا روی ان مقادیر دارد . درسته ؟
بهتر است قالب استاندارد portal استفاده کنید

azam_a
November 10th, 2011, 11:46
قالبم آمادست ، برای اینکه نمی دونستم فوری تو کداش دست بردم! ممنون،درست شد!
نمی دونید چرا فرم ثبت سفارش با وجود اینکه تنظیمش کردم بازم خطاها رو نمایش میده؟ فایل اصلی چک خطا توی whmcs کجاست؟ همون index.php یه دیگه؟

DeltaGostar
November 10th, 2011, 12:31
اکثرا کد شده است ولی برای تغییرات قالب همان پوشه قاب میباشد

اما میتوانید در include هم دستی ببرید

azam_a
November 10th, 2011, 12:39
ببخشید میشه دقیق تر بگید کدوم فایل توی این پوشه؟سرچ کردم کد خطا فقط توی همون index.php بود!به کل پاکش کردم قسمتهایی که فیلدهای دلخواهمو نمی خواستم چک کنه! ولی بازم خطاها میان!

DeltaGostar
November 10th, 2011, 12:41
اصلا index.php کاره ای نیست چرا پاک کردید برگردونید سرجاش - لینک خطا ها رو بدید ببنم - شما چه چیزی میخوای درست یا عوض کنی
نام قالبتون توی WHMSC چه است ؟

azam_a
November 10th, 2011, 13:09
نه اون index اصلیو نمی گم که !! ین فایل توی این مسیره portal/order/index.php توش محتوای فیلدها پاس داده شدند به متغییرهایی و روشون چک انجان شده!:71:
نام قالبم Persian-Design-webhost i هستش،و فولدری که ادیت کردم تو این مسیره :portal/templates/orderforms/verticalsteps ورژن whmcs 4.4.2 نصبه!
خطا الکی نمیده که! وقتی کاربر میره واسه سفارش تو قسمت تکمیل سفارش اگه عضو نباشه ،فرم ثبت نام میاد، می خواستم فیلدهای آدرس و شهر و.. را نخواد پر کنه ، و خالی بودنشون چک نشه!
واسه اینکار باید فیلدش رو hidden بزاری و یه مقدار پیش فرضم بهش بدی ،اینکارا رو تو فرم ثبت نام انجام دادم درست شد ولی اینجا نمی شه! واسه همین رفتم فایلی که خطاها توش چک میشن رو پیدا کردم و اون فیلدهایی که نمی خواستمو از توش پاک کردم، نه اینکه خود index رو پاک کنم!!اینم فایلهاش :3655

DeltaGostar
November 10th, 2011, 13:21
اینا که گفتید باید بدید برنامه نویس و کل اسکرییپت رو Decod کنه WHMSC بسیار حرفه ای و برنامه نویسان بسیار قوی دارند.

فیلد ها در SQL است که خالی بودنش رو چک نکنه و قالب نشان دهنده ای بیش نیست .

azam_a
November 10th, 2011, 13:59
نه ، مثل اینکه باید تمام فایلهای viewcart ها توی تمام فولدرهای order رو ادیت می کردم! :)