توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت ایمیل در دامنه های دایرکتی
3245
November 9th, 2011, 18:15
با سلام
بنده یک دامین ثبت کردم، دامین را روی وبلاگ ست کردم، حالا میخوام ایمیل بسازم، در پنل دایرکتی یک قسمت داره که ایمیل میشه ساخت، اما لینک ورود نداره و نمیدونم باید چیکار کنم، اگر دوستان راهنمایی کامل بفرمایند ممنون میشم.
ارادتمند:52:
domainer
November 9th, 2011, 19:33
- به بخش مدیریتی دامنه وارد شوید.
- در بین کلید های موجود در منو بالای صفحه، EmailFREE را انتخاب کنید.
- چنانچه در این صفحه با متنی مشابه تصویر زیر مواجه شدید لازم است بر روی گزینه Configure Now را کلیک کنید.
3631
- دکمه Auto-Update Name servers موجود در سمت چپ صفحه را انتخاب کنید.
-دکمه آبی رنگ Manage Email Service را انتخاب کنید.
3632
- چنانچه با متنی مشابه تصویر زیر مواجه شدید Click here to verify را انتخاب کنید.
3633
در بخش Actions گزینه Add User را انتخاب کنید.
3634
- فیلدهای موجود را با توجه به تصویر زیر، تکمیل کنید.
توجه کنید که در بخش Desired Email Address، بایستی ایمیل مورد نظر و در بخش Alternate Email Address، ایمیلی که قبلا به آن دسترسی دارید را وارد نمایید.
3635
- بر روی کلید آبی رنگ Add User کلیک کنید.
- اکانت ایمیل با موفقیت ایجاد و مشخصات آن نشان داده خواهد شد.
3245
November 10th, 2011, 12:42
با تشکر از شما
من ایمیل رو ساختم، اما نه مبفرسته و نه درساف میکنه، باید مدت زمانی از ساختش بگذره؟
ارادت
3245
November 10th, 2011, 22:13
من همه این کارارو کردم، حالا هنگام رفتن به وب میل و ارسال ایمیل، ارور زیر رو میده، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
3656
ارادت
domainer
November 11th, 2011, 11:04
من همه این کارارو کردم، حالا هنگام رفتن به وب میل و ارسال ایمیل، ارور زیر رو میده، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
GooGle Aplication
خوب است امکانات عالی دارد مثل وصل کردن اکانت به GTALK
اما مشکل در ارسال و نیز تایم ارسال زیاد داره
DIRCTI اما سرعت و مشکلات کمتری دارد
HamedPC
November 12th, 2011, 01:18
وحید من با گوگل اپلیکیشن به مشکل بزرگی خوردم
قبلا دامین مال کس دیگه بوده حالا 1 2 سال اکسپایر شده . که قبلا اون نرم گوگل اپلیکشن رو فعال کرده بوده حالا بهم نمیده .
راه حلی هست؟
Vahid
November 12th, 2011, 09:47
من فکر نکنم مشکلی داشته باشه .
شما اگر دسترسی به تنظیمات DNS دامین دارید بدون مشکل میتونید از Google App استفاده کنید
amirkashani
July 4th, 2012, 15:21
سلام
میخوام ایمیل بسازم داخل هاست اما این خطارو میده و نمیسازه
Error
No such file or directory: /home/hostcom/etc/host.com/passwd passwd